Žienky nájde sa aj medzi vami proste taká , slušne napísané čo má šušku len na cikanie a nie a j na hranie ? Aj keď som jej povedal pohľad sa aj ty , povedala že ona necíti potrebu dotýkať sa seba , a tobôž už nie mňa . Som smutný
@nikoletta1712 suska 😃
@valikasikulova 😂😂
nieco je zle
1. Berie nejaké lieky? - niektoré znižujú chuť na sex
2. Máte doma malé dieťa do 3r? -spôsobuje jej únavu, a večer chce už pokoj
3. Robíš tiež domáce práce?
4. Neprežíva stresujúce obdobie?
5. V akej fáze cyklu je?
6. Mimo to je váš vzťah harmonický?
7. Nevyzeráš ako podrážka?
Ak je všetko z vyššie spomenutého v poriadku, tak choďte spolu kúpiť nejaké sexy spodné prádlo, bude sa cítiť sebavedomejšie a môže to v nej spustiť väčší chtíč.
no ved sex je len na plodenie deti, a aj to striktne az po svadbe,
ale nasledne ak sa podari, uz zase stop.
Ci co si si myslel :P
Tak nech sa prihlasi ta co vie cez susku cikat. Asi si spinkal na hodine biologie alebo si sa hral???? Sam so sebou???
A vy ste spolu doteraz len hrali karty a rozprávali sa ? A čo pri cikaní , len oklepe ? Nedotýka sa ? A druhá potreba ?
😁
No tak si nájdi takú ktorá nemá šušku len na cikanie :D inak budeš smutný do konca života
Sice vcera bola streda,ale napadla ma basnicka.😎
Vevericka vrtka,stretla smutneho krtka...😉
Koľko máš rokov 16? :D
Skus ju lizat
@niekto2hy nabadas ho na milenku? Lebo jeho veverička zjavne vrtka nechce byť 😃
Smutný nebuď, každá žena je jedinečná. Vieš o čom je vôbec sex?
Z toho čo píšeš, myslím, že asi nie. Sex nie je dávať, snažiť sa robiť partnerku šťastnú, ale "brať". Už len to, keď si povedal, aby sa dotýkala samej seba, alebo teba si pokafral, pretože chceš niečo čo ona podvedome nechce (jej telo, myseľ).
Ty si chlap, neboj sa ju capnuť po zadku, rob s ňou čo "ty" chceš "samozrejme bezpečne a rešpektovať", pretiahni ju z prava, zľava, nepýtaj sa či môžeš, proste rob, čo chceš...
Žena potrebuje cítiť v sexe chlapa, ktorý z nej "vybije" energiu, ktorú má v sebe a nie chlapca, ktorý ju komandíruje, aby sa dotýkala seba a partnera, buď chlap!!! 😉
Ak ti však vyslovene chýbaju jej dotyky, je pasivna a je to pretrvavajuce, neurobíš s tým nič... jednoducho niektorí ľudia nie su kompatibilný (z akého koľvek dôvodu).
Keď žena chce..., tak s chlapom povymetá posteľ ako s metlou 😉
A práve preto sex po svadbe je najväčia blbosť... (každého však osobná vec)
To čo je za šuška?!
Nechcela by som….