Nezáujem o sex

11. dec 2024

Ahojte. Mám 26 rokov, mám priateľa, sme spolu 3 roky a bohužiaľ nemám vôbec chuť na sex. Zo začiatku sme ho mávali pravidelne, ale popravde ja som zo sexu nikdy nič nemala, pretože som nikdy nedosiahla orgazmus so žiadnym partnerom a tým pádom som si to nejako neužívala a nechápala som, čo na tom všetci vidia. Už to je v takom štádiu, že do sexu s partnerom sa musím nútiť, nedokážem ani zvlhnúť prirodzene. Mňa proste sex nebaví, kľudne viem existovať aj bez neho, ale samozrejme si uvedomujem, že v takomto prípade je nereálne mať partnerský vztah. Chcela by som to riešiť so sexuologom, máte prosím niekto skúsenosť ako takéto stretnutia prebiehajú? Ak ste ich absolvovali, naplnilo to vaše očakávania?
Ešte dodám, že neužívam HAK, ani antidepresíva, neprekonala som žiadny traumaticky zážitok spojený so sexom, ani sa nič stresujúce neudialo v mojom živote, nemáme deti a gynekologické vyšetrenia mám všetky v poriadku.

nikpa
11. dec 2024

Možno si len ešte nenatrafila na správneho partnera.

grof_monte_christo
11. dec 2024

A vieš si sama privodiť orgazmus?

caroline_
11. dec 2024

mne to pride uplne prirodzene,nic si z toho sexu nemala,tak preco by sa tvoje telo malo nejako nan tesit ci pripravovat,otazka je ale,ci je tvoj partner ten pravy? nech sa snazi ta nejako navnadit,robit co sa ti paci,nemusi to byt nutne styk ako taky,alebo sa spoznavaj ty,zisti co sa ti paci

autor
11. dec 2024

@grof_monte_christo sama áno, ale proste pri sexe to nejde. je mi to veľmi ľúto, pretože partnera milujem a je to naozaj úžasný clovek a práve preto by som to chcela riešiť, nechcem o neho prísť.

dharmasanata
11. dec 2024

Veď si to rob sama pri Tom a používajte hračky a tak, vždy sa nejako dá len treba chcieť a hľadať spôsob a hlavne sa nehanbiť .

karolinakr
11. dec 2024

toto som davala do predchadzajuceho prispevku

https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a46542386...

verca19
11. dec 2024

Orgazmus len pri samotnej penetrácií nevie dosiahnuť obrovské množstvo žien. Treba si preto pomôcť aj inak.
Je viacero možností.
Buď si môžeš pomôcť rukou ty sama, alebo sa môže posnažiť partner, aby ti dopomohol k orgazmu stimuláciou klitorisu.
Môžete skúsiť lepšiu predohru - napríklad ja mám veľmi rada masáž. Uvoľním sa, zabudnem na všetky problémy svete a potom to ide oveľa jednoduchšie.
Môžete skúsiť nejakú erotickú pomôcku - dnes už sú aj také, ktoré nevyzerajú ako hnustný vibrátor ale pekné dizajnové kúsky, pozri v sexshope obchode nejakom.
A prípadne sa môžete aj obaja trošku "vzdelať" v tejto oblasti. Napríklad touto knižkou: https://www.isexshop.sk/knihy-a-casopisy/kniha-...

Hlavne sa o tom rozprávajte, povedzte si, čo sa Vám páči, čo sa Vám naopak nepáči.
Možno zistíš, že ťa strašne vzruší, keď ta poriadne pleskne po zadku. Alebo naopak, bude ti šepkať do uška zamilované slová, to je individuálne, treba experimentovať.
Aj pre tvojho partnera to musí byť ťažké, ak ťa nevie spraviť. Možno sa trápi aj on. Ale riešiť sa to dá 🙂 želám veľa zdaru

plnysatnik
11. dec 2024

Mám rovnaký problém, aj vek.. takže úplne chápem, o čom píšeš a čo prežívaš, tiež sa kvôli tomu trápim...

autor
11. dec 2024

my sme skúšali naozaj všetko..dlhu predohru, masáže, všetko možné..ja si ani sama neviem pomôcť k orgazmu pri sexe s partnerom. Proste aj keď si pomáham, tak to nejde. A pri Oralnom sexe tiež neviem dosiahnuť orgazmus..

stela567
11. dec 2024

A priťahuje Ta vôbec ako muž? Priťahujú Ťa vôbec muži?

karolinakr
11. dec 2024

@plnysatnik a tie linky a knihy by si nechcela preštudovať? a ked ani potom to nepojde, môžeš si povedať, že si spravila, čo sa dalo

autor
11. dec 2024

@stela567 muži má priťahujú, priťahuje má veľmi aj partner, ale proste sex má nebaví a neviem sa pri ňom spraviť.

autor
11. dec 2024

@karolinakr skúsim, ja by som chcela skúsiť aj sexuologa, ale aj napriek tomu že žijem v BA je ich malo a je problém sa k ním dostať, jedného som našla a berie 70€ za hodinu, preto má zaujíma či niekto nemá skúsenosť.