Nezáujem manžela - ako ďalej?

3. okt 2024

Ahojte. Mám otázku. Predstavte si, že máte starostlivého manžela, ktorý je úžasný otec, venuje sa dieťaťu, kľudná povaha, nikdy by na vás nezdvihol hlas, finančne zabezpečí celú rodinu, môžete mať koníčky, o dieťa sa nemá problém postarať, pomáha v domácnosti ALE: skoro vôbec nemá záujem o komunikáciu, za celý deň je schopný prehodiť s vami max.10 viet, (aj to sú len odpovede na moje otázky, že aký mal deň atď.on sa ma neopýta NIKDY), nesmejete sa pri ňom a čo sa týka sexu síce neodmieta, ale iniciátorkou ste VŽDY vy. Boli by ste s takýmto mužom? Milujem ho, ale cítim že som pri ňom zostarla o 20 rokov a to mám len 32. Sme spolu 10 rokov. Som k nemu často nepríjemná, on ku mne nie. Nechcem byť naňho zlá, potom si to vyčítam, lebo on je dobrý chlap, lenže z tej frustrácie, jeho pasivity a nezáujmu som už naozaj unavená :( 10000000 krát som sa s ním o tom chcela porozprávať, no on to asi nevie/nechce zmeniť a ten problém úplne ignoruje.

janickacrazy
3. okt 2024

No a predtým než ste mali dieťa bol iný? Alebo bol taký stále? Podľa mňa tebe je dlho doma na materskej, nemáš sa s kým porozprávať, preto ti to teraz vadí viac ako predtým, keď si chodila do práce. Alebo nie? Môj otec bol podobný. Nedá sa s tým nič robiť, to je povaha.

kabinka11
3. okt 2024

Taký chlap by bol pre veľa žien dar od Boha. Neopustila by som ho. Na vykecavacky mam kamarátky a mamu. Dôležité veci určite riešite a nepodstatné nerieši.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kabinka11
3. okt 2024

Chodievate spolu niekam len vy dvaja? A čo sa týka dotykov alebo pusy počas dňa?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaass
3. okt 2024

Nemá depresiu? Akú ma prácu?

katka700
3. okt 2024

Mlčanlivy muž je dar od Boha. Ale to ostatné neviem, vyzerá na extrémneho introverta a nikdy nevieš čo si naozaj myslí.

lukbe
3. okt 2024

Verím, že je to na nervy. Predtým, nez ste sa vzali, si to nevedela?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaass
3. okt 2024

Podľa mna buď depresia alebo vyhorenie, nechce sa ti sťažovať aby si sa netrápila.

kabinka11
3. okt 2024

Keď to premenís na percentá tak máš 90% a tých 10% ti chýba. Veľa žien to má naopak. Neviem co by som robila, asi by som to skúsila inak. Keď to nešlo po zlom zvoľ inú stratégiu.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janickacrazy
3. okt 2024

Mojej mame to nevadilo, lebo v práci mala ľudí kopu, doma deti, cez víkend sme chodili stále na návštevu k príbuzným. Jej to začalo vadiť až keď obaja ostali na dôchodku. To sa sťažovala, že on niekedy za celý deň povie len 4 vety.

opica_skorica
3. okt 2024

Vek? Tvoj je 32. A jeho?
To si vazne kricala, ze je zabrzdeny? Pravdepodobne po tom nema silu/ochotu/motivaciu vyjst z jeho “ulity”.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
baboobchod
3. okt 2024

Kniha Päť jazykov lásky, obaja prečítať. Musíte sa obaja trochu posnažiť a naplniť aj potreby toho druhého. On prejavuje lásku starostlivosťou, ale ty potrebuješ slová… atď.

lonely66
3. okt 2024

všetko by som brala hneď všetkými desiatimi, až na jednu vec. že iniciátorkou intímností si VŽDY iba ty.... toto by mi veľmi vadilo :( inak si myslím, že je podľa tvojho opisu výborný partner do života. len toto jedno....

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tulipanik12
3. okt 2024

@jaass ahoj, môj muž so mnou tiež nikam nechodí ani na dovolenku, vôbec nikde, ale rozprávame sa spolu a hlavne smejeme sa spolu. Buď sa zmieriš s tým aký tvoj muž je alebo ho opustíš, pretože nikto sa nikdy nezmení.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janickacrazy
3. okt 2024

Nemá depresiu alebo nejaké vyhorenie z práce? Od začiatku vzťahu si bola ty iniciatívna viac vo všetkom?

jaass
3. okt 2024

Keby si skúsila cez psychologicku? Aby ťa neviedla ako na neho máš ísť, či je to somarina? 🤔 ja len premyslam… lebo keď už vnímaš, že ťa to ťaží a zrejme aj syna, tak to už je nič moc ☹️

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janettdamian
3. okt 2024

Ako komunikuje so synom pri hre, športe, keď sú oni dvaja spolu sami?

sovica
3. okt 2024

@autorka Myslíš, že keby si mu navrhla manželskú poradňu, išiel by?