Ahoj, peknú sobotu prajem. Mám v živote dvoch a neviem s ktorým chcem mat niečo viac. Za prvé nechcem zbytocne jedného z nich ťahať za nos a za druhé chcem sa zameriat len na jedného, nechcem filtrovať s dvoma ani nič. Premýšľala som nad tým, a ten prvý má chyby, ktoré ten druhý nerobí, a ten druhý ma chyby ktoré ten prvý nerobí.. Čiže ideálne by bolo keby bol z nich jeden človek 🤣. Ale dosť srandy, podľa čoho si vybrať? Obaja ma priťahujú a ja prejavujem záujem o oboch, ale príde mi to také hnusne odo mna a chcem venovať svoj čas jednému. Ono sa vraví že toho pravého spoznas sama, ale mne tak prídu obaja.
Si nevyrovnaná žena, ono sa ti to môže vrátiť .. to sa jednoducho nerobí, tebe by sa to páčilo? Nechces ich ťahať za nos, ale robíš to.
Hod si mincou a ked bude vo vzduchu, zistis, co chces aby padlo 😉
Neviem, asi by som vybrala toho, ku ktoremu ma to srdcom viac pritahuje a ktory ma viac pozitívnych vlastností. Alebo si predstav, ze mas ultimatum, rychlo sa rozhodnúť. Ktory ta napadne ako prvy???
Tuto ženy furt moralizuju, keby ste vedeli kolko muži podvádzaju, tak by ste svoje postoje prehodnotili..však to je vzdy dobre, ked je z čoho vyberat..aj v zvieracej riši veĺa samčekov bojuje o samičku a nakoniec ona si vybera..niekedy sa stane, že v 1 čase stretneš 2 perfektnych ludí a potom je čas, ked nezakopneš o nič..
Inak ty spiš s obidvoma? to už by bol čas na moralizovanie 🙂
@dadka128 tebe dneska idu tie komenty....
Anonym - ani jedneho. Ak pride kriza vo vztahu s jednym, zacnes premyslat, ake by to bolo s tym druhym....
Asi zalezi o ake chyby sa jedna - ci su to zasadne veci alebo by v budúcnosti mohli byt..
Kašli na oboch… ak by bol jeden z nich to pravé orechové pre teba, nemala by si takú dilemu ale jednoznačne by si vedela, že ho chceš. Aj s prípadnými chybami 😉
Ani jedného. Inak by si nemala pochybnosti.
Toho, ktore chyby su ti menej proti srsti 😃
S ktorým z nich sa vidíš v budúcnosti? S ktorým z nich si vieš eventuálne predstaviť stráviť celý svoj život?
Niekde som čítala citát v takom zmysle, že ak sa nevieš rozhodnúť medzi dvomi ľuďmi, vyber si toho druhého, lebo by sa ti nepáčil, respektíve ani nevzbudil záujem u teba keby ten prvý bol ok
Kde sa dvaja biju treti vitazi🤷
uhlov pohladu je strašne vela: porozumenie, intuicia, sex, socialna istota
Urob to tak, ako by to urobil každý chlap, keby mal tú možnosť. Nájdi si tretieho, ale nechaj si aj tých dvoch😜🤠
Tak zaklad je nespavat s oboma.
Kym nejakeho vpustis do postele, randi s oboma a zvazuj.
V prvom rade, treba prijať v sebe to, že človek skutočne môže mať rád viacerých ľudí. Každého možno trochu inak, iným spôsobom, ale stále rovnako intenzívne. Žijeme však v spoločnosti, ktorá nás svojimi konvenciami tlačí do jedinej akceptovateľnej formy vzťahu, a to je monogamný heterosexuálny vzťah, optimálne na celý život.
Verím, že s obomi partnermi máš otvorený a úprimný vzťah a teda že pred jedným nezatajuješ toho druhého. Ak chceš zostať len s jedným, potom by si mala byť k nim úprimná a sama si nastaviť kritériá ktoré sú pre teba dôležité.
Ak ťa však tvoje srdce ťahá k obidvom partnerom a dokážeš byť k sebe, k nim, ale i svojmu okoliu dostatočne úprimná, prípadne sa chystáš na tento krok, dnešná doba pozná už i také formy spolužitia a partnerstva, ktoré zahŕňajú viacero partnerov.
Označujú sa ako polyamory, ide o tzv. konsenzuálne nemonogamné vzťahy. Ich podstatou je to, že sú hlavne konsenzuálne, jedného partnera pred iným nezatajuješ. V spoločnosti zväčša panuje mylná predstava, že tieto vzťahy v sebe zahŕňajú spoločný život všetkých partnerov vrátane intímneho, alebo že ide naopak o úplne neviazané vzťahy s kýmkoľvek kdekoľvek. Ak chceš o tejto forme vzťahov vedieť viac, hľadaj pod heslom "polyamoria"
Lol ja simpim na maloletého (nie nie som pedofilka ja mam 18 a on 15) a 21 ročným bývalým kurevnikom tiež z čoho vyberať 🥲🤣
Ja som bola v podobnej situácii, vyriešilo sa to samo 😄 asi osud ;)
Len u teba ma trochu zaráža, že už v tejto fáze spoznavania vidíš na oboch “chyby”, to k tebe nepasuje ani jeden… 🤔
Nemala si si zacinat naraz s dvomi a nemala by si teraz tuto dilemu, ktoreho si vybrat. 🙂 Tazko radit, vsetko sa casom utrasie.