Neviem sa uvoľniť

alexaasasa
24. máj 2024

Dobry den,strasne trapna tema premna no tu som anonymne a verejne sa to priatelov nespytam😃mam uz cez 20 s priatelom sme nejaky cas a pohlavny styk sme zacali mavat az teraz, skusili sme to raz no necitila som nic len silnu bolest a palenie..teraz to je mozno uz 5 6 pokus a stale to istr vnikol uz trochu viac na ten posledny pokus no stale citim len silnu bolest ale ziadna krv nic..tak sa pytam som este panna alebo kde je problem? Je pravda ze neviem byt velmi uvolnena lebo sa este trochu hanbim no pouzijeme aj lubrikant ale stale cely nevosiel vzdy ked priraza citime obydvaja ako tam nieco brani a puka neviem ako to opisat🤣dakujem za kazdu odpoved

egonsk
24. máj 2024

@alexaasasa ty si neuvolnena a on mozno obdareny... chce to klud, cas, uvolnenie a mysli na to, ake pekne babo raz ustrikujete 😉🤣😁

jeltica
24. máj 2024

a keby si sa na to spytala normalne gynekologa? tam normalne chodis aj ked si zacala mat styk az teraz.

alexaasasa
autor
24. máj 2024

@egonsk hahah to mate pravdu, len nejde mi to ci mam tu panensku blanu stale alebo nie pretoze na 5 krat velmi nevnikol mozno len zalud inak to strasne bolelo palilo no teraz naposledy slo mozno polovicu ale stale ziadna krv

januska12323
24. máj 2024

Čo keby si šla ku gynekológovi? Krvácať nemusíš ale keď ťa to bolí stále bude tam nejaký problém.

eternity24
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
egonsk
24. máj 2024

@alexaasasa panenska blana nie je na zips, ked raz dnu vojde nieco, co ju roztrhne, uz sa naspet nezlepi, ani nezosije 😉 A je uplne jedno ci ju zrusi zly sportovy pohyb, ud partnera, sexualna hracka, privelky tampon, alebo cokolvek ine pocas zivota.

alexaasasa
autor
24. máj 2024

@egonsk jasne ano chapem je moj prvy preto som stale cakala ze vyde krv nech som spokojna ze tu panensku blanu pukol alebo ako to nazvat..no zial nic len bolest

alexaasasa
autor
24. máj 2024

@januska12323 aj to ma napadlo len sa hanbim

feb13
24. máj 2024

Je to ok, chce to len cas. Panenska blana je velmi flexibilna a moze mat rozny tvar (teda rozne umiestnenie otvoru ci otvorov - prsten, hviezda, polmesiac, sitko...). V niektorych pripadoch sa moze postupne roztiahnut tak, ze krv nemusi byt. A zbytky panenskej blany tam mozu ostat az do prveho porodu.
Z moralneho hladiska uz nie si panna.

sisska96
24. máj 2024

Pálenie je normálne párkrát. Alebo neviem silná bolesť prečo je. Krv nemusí byť

bboossoorka
3. jún 2024

@alexaasasa mám 38a sexu som mala ujujuj.Nikdy som nekrvacala ani při přetrhnutí blány.Verim že tá sa už po deťoch a milovaniach pretrhla.A ak niečo boly môžeš byť suchá