Ešte nikdy som nemala vaginálny orgazmus.zaujimalo by ma,či mal nieto podobný problém.Je to mnou alebo partnerom?mali ste niečo podobné,že ste s jedným partnerom nedosiahli a s iným áno?
Je to úplne bežné. Ja som pravidelne nemala so žiadnym. Jedine s terajším sa to RAZ podarilo klasickým spôsobom. Dopomáhame si inak. Takže je to normálne. Niektoré ženy majú skrátka takéto celoživotné nešťastie
Záleží od toho čo si predstavuješ pod pojmom vaginálny orgazmus. Ak máš na mysli ten, ktorý dosiahneš pri tom ako ti do nej partner vniká, nemusí sa hneď jednať o vaginálny orgazmus. Môže to byť stále klitoriálny, pretože klitoris obstupuje začiatok vnútornej časti vagíny vrátane bodu G (niektoré toto považujú za vaginálny, ale stále to nie je ten pravý). Skutočný vaginálny orgazmus môžeš dosiahnuť iba pri hlbokej penetrácii, kedy partner (alebo vibrátor či dildo) naráža na oblasť okolo kŕčka maternice - zvyčajne nie priamo na kŕčok, lebo to môže byť a býva bolestivé, ale hneď tá oblasť pred kŕčkom po celom obvode, takzvaný A-bod. Niektoré ženy vnímajú iba špecifický bod v tejto oblasti (napr. pri určitej polohe), niektoré tú oblasť vnímajú celú. Zo začiatku nemusíš cítiť nič príjemné, ale ono to postupne príde, ak by neprichádzalo, netreba to siliť a vyskúšať inokedy. Je dobré, keď pred samotnou stimuláciou toho A bodu budeš predtým poriadne rozrobená.
Prečo na tom niekto takto lipne? Co z toho budeš mat? Véd aj ten cez klitoris je krásny a intenzívny
Ja ho nemám vôbec už ako som v 17 mala pohlavný styk a už som vydatá 12 rokov a nemám ho vôbec
Ani ja, mala som viac partnerov, skúšala som kadečo... Nič... Už som s tým zmierená
Nelipnem na tom, len má zaujímalo aké to je.ale keď tvrdíte,že je to bežné,tak ok
https://www.cosmopolitan.com/sex-love/positions...
vyskúšaj č.1. ( okrem iného)
v mojom ponimani to je o vydrzi a skusenosti chlapa a o tom, aky "nastroj" ma. ja som mala viacero sexual.partnerov a vaginalny orgazmus som nemala so ziadnym, mam ho az od cias, odkedy som so svojim - teraz uz manzelom.
a pre mna je vaginalny omnoho intenzivnejsi a dlhsi ako ten klitorialny
@greywolf ano, tolko zien sa nevie spravit cisto z penetracie a potrebuju este inu stimulaciu "Forty years of research show that about a quarter of women are reliably orgasmic from vaginal stimulation alone. Half of women are sometimes orgasmic, and a third are never or rarely orgasmic from vaginal sex. Five to 10 percent of women will never have an orgasm in their lives. So, which of these women are normal and healthy? All of them!” “It’s your body, you get to choose what you like. There’s no script of what’s okay and what’s not okay. The only rule is consent. You are normal. If you want to f— your partners armpit, that’s okay. You do you.” (Emily Nagoski: Come as you are .. https://www.thenewshouse.com/life-and-style/5-s...) Ono vlastne aj cely koncept "vaginalneho orgazmu" je tak trochu hlupost, ale to by uz bolo na dlhsiu debatu.
ma to tak 70-80% zien, takze si uplne v norme