Neviem či ho stále milujem

11. jún 2024

Chcem sa asi len vyrozprávať. Možno mi to pomôže. Mám muža, dieťa a skvelý život. Mám všetko čo som vždy chcela. Akonáhle stretnem svojho ex, bývame v jednom meste, s ktorým už nie som 7 rokov, rozbúši sa mi srdce, celá scereveniem a úplne sa zaseknem. Rozmýšľam aké by to bolo s ním, nedokážem sa na nho pozerať ako je spokojný s inou ženou aj keď mu to prajem, nechcem sa na to dívať. Stále ho mám v hlave. Neviem ani čo k nemu cítim, neviem čo cítim. Som z toho zmätená a nešťastná.

janickacrazy
11. jún 2024

To je len spomienkový optimizmus. Kašli nanho. Keby si s ním reálne žila, riešila by si, že chrápe, že nevyniesol smeti, že nechal niekde pohodené ponožky a hned by bolo po romantike. To len tvoja fantázia si niečo vysnila, nohy na zem a ideš.

autor
11. jún 2024

@janickacrazy ja mám nohy na zemi. Viem, prečo s ním nie som a viem, že taky vzťah by som nikdy nechcela zažiť. Len nechcem zažívať tieto pocity, nechcem ho stretávať, nechcem na nho mysliet, chcem proste zabudnúť. Zabudnúť, že existuje.. Keď som stretnem, nedokážem tie pocity ovládať. Je to mix smútku, hnevu, lásky a neviem čoho všetkého a aj po takom čase to neviem zastaviť. Neviem sa prestať celá chvieť keď ho vidím, neviem spomaliť pulz, dýchanie. Nechcem to už zažívať, chcem mať od neho konečne po toľkých rokoch pokoj.

autor
11. jún 2024

Možno to vyznie divne ale chcem byt konečne slobodná. Chcem aby som nič necítila keď ho stretnem, chcem len aby som sa konečne oslobodila od neho. Neviem čo k nemu cítim ale viem, že ma to ubíja

subartic
11. jún 2024

mne raz moja babka povedala " predstav si ho ako sere a utiera si riť a hneď ťa láska prejde " 🙂 .

domkakvet
11. jún 2024

Co citis k tvojmu muzovi a preco ste sa s ex rozisli?

autor
11. jún 2024

@domkakvet muža milujem, mame spolu dcérku. Je naozaj starostlivý, pozorný. Len mi tam trochu chyba taká tá chémia čo bola na začiatku. A s ex sme sa rozišli, lebo už som toho sľubovania mala dosť. Psychicky ma deptal, ponižoval, podvádzal, rozkazoval a zakazoval mi, vyhrážal sa a pár krát som aj dostala. Lenže to bolo až po čase, zo začiatku bol úžasný. V každom jednom smere. A keďže som bola mladá, myslela som, že sa to zmení. Až som si po 3 rokoch povedala dosť. Ale aj tak po tom všetkom mám také pocity, keď zo stretnem. Začínam nenávidieť sama seba za to

3009
11. jún 2024

Tak si predstav keď ho stretneš ako ťa dobre vymlátil, podvádzal a nie spomienkový optimizmus.

domkakvet
11. jún 2024

Cakala som, ze napises hocico ine, ked ze mas pri nom taky pocit, ale mysliet na takeho muza co ta mlatil, podvadzal, nehnevaj sa, ale pride mi to az nenormalne, tak ze sa rychlo spamataj, lebo pri nom by ti veru dobre nebolo a s muzom ak ti chyba tak iskra, tak sa ju snaz ozivit.

mqkm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kubo654
12. jún 2024

Rada pre muzov: "na jej minulosti zalezi"