Neviem či ho milujem

4. apr 2022

Ženy stalo sa vám že ste si asi po 2 rokoch manželstva povedali že to asi nebol dobrý krok ? V skratke … manžel sa po svadbe veľmi zmenil … začal ma kontrolovať pozerať si kamerové záznamy z areálu či neklamem že som doma či tam stojí moje auto pred domom… musela som zrušiť FB lebo si myslel že si tam s niekým vypisujem … nemá dôvod žiarliť … do práce z práce po malého domov … už ani s kamarátkami nechodím von, lebo mi vypisuje vyvoláva kedy sa vrátim a tak arogantne že : kedy akože mieniš prísť domov ? Keď mi náhodou pípne telefón ( okrem operátora a reklamy mi žiadne sms nechodia ) lebo už somnou skoro nikto ani kontakt neudržiava, tak je to hneď : kto ti už píše ? A akože čo chce ? Je to už na hlavu … je toho veľa čo by som mohla opisovať len proste chcem vedieť názor … syn nieje jeho mam ho z predošlého vzťahu a manžel býva u nas pretože máme veľký dom. Prosím toto neodcudzovat, že chlap sa sťahuje ku zene, bolo to moje rozhodnutie … čo mam robiť ? Lezie mi to všetko krkom … svojim spôsobom ho ľúbim ale neviem či je tam taka ta čistá láska ako majú ine manželstva … a je mi to ľúto … nie v zlom alebo výsmešne ale … rozmýšľala som či nemá nejaký psychicky problém, ale on ku psychologicke ísť nechce, zevraj nepotrebuje, že je v pohode

autor
4. apr 2022

Nechcem to hneď hnať ku rozvodu ale nechce ani pomôcť … manželská poradňa tiež neprešlo … nejde to ani po dobrom ani po zlom … nechce si dať pomôcť. Hneď sa stavia do pozície že ho urazam útočim na neho …

stastna17
4. apr 2022

no neviem aku radu cakas , je to manipulator a vekom to bude horsie. mam kolegynu ako keby si o nej pisala, nesmie si uz ani farbit vlasy ani sa malovat lebo on si to nezela. Treba sa zamysliet ci toto chces znasat cely zivot ,ci toto je zivot pre teba. Ak nepresla poradna ani psycholog tak zial nepomoze nic.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gwendolyn
4. apr 2022

akurát cez víkend bol o tom článok na n-ku
https://dennikn.sk/2783712/ziarlivost-nie-je-ro...

nevenka
4. apr 2022

@zoro9836 veru, ak on zije u nej, tak je to ten lepsi pripad pre nu.

danica2711
4. apr 2022

je to žiarlivý manipulátor, ktorý ťa odstrihol od tvojho normálneho sveta - čo sa na takom chlapovi dá milovať? Si vo výbornej situácii na razantné riešenia, dom je tvoj, syn je len tvoj. Kľudne môžeš povedať, buď sa budeš správať ako normálny človek alebo tam sú dvere. Aj keď ja by som ani sľubom, že sa zmení, veľmi neverila

sissy27
4. apr 2022

a už si aj skúsila nejako reagovať? či keď ti zabľačí do telefónu "kedy mieniš prísť domov" tak mu povieš, že o 10minút si doma? Lebo u mňa by toto neprešlo - tak nech sa baví s tou, čo mu ráno šnúrky zaväzuje a nie so mnou. Rovnako tak by som nikdy kvôli chlapovi neobmedzila iné vzťahy (kamarátske, kolegiálne), nezrušila si fb a nespovedala sa, kto mi píše. Proste toto by som uťala v zárodku a buď sa unormálni, alebo tam sú dvere a zbohom.

54tinka54
4. apr 2022

Porozprávaj sa s nim a povedz mu ako to celé vnímaš, že sa veľmi zmenil po svadbe a že ťa to raní.. možno si to neuvedomuje aký je a tým rozhovorom sa mu možno otvoria oči.. ak mu na tebe zalezi tak toto správanie zmení.. ak nie, tak to asi takto ďalej nepojde, bude ťa takýto vzťah dusiť a ty nebudeš šťastná

autor
4. apr 2022

@sissy27 skúsila ale chvíľku bolo dobre. On totižto pracuje preč a len víkend je doma. Tak snažím sa možno aj ja trošku z jeho stránky to pochopiť prečo sa tak správa. A napríklad ja nemám problém mu povedať že kto mi píše ale je to preto lebo ako ja fakt nemám čo skrývať ale podľa mňa on ma v hlave niečo nastavené tak že : nájde si druhého opustí ma budem sám … alebo ja neviem … chcem mu nejak pomôcť aby sme žili normálne snažím sa pochopiť jeho zmýšľanie jeho postoj ale ja fakt neviem čo to s ním je …

liljana
4. apr 2022

On psychologicku nepotrebuje. ;) Ked zajdes na psychiatriu, vacsina pacientov nevie, preco tam je a nemaju ziaden problem. 🙂 Zvykne sa hovorit, ze lakomec je najhorsi partner, ale peniaze si mozes svoje zarobit sama. Najhorsi je chorobny ziarlivec. Urobi ti zo zivota peklo kazdy den. Ponizuje ta a uraza kazdy den, lebo ta obvinuje a pripisuje nieco, co nerobis. Razne ultimatum, ak neprestane, ze mu zbalis kufre. Naco stracas cas milovanim niekoho, kto si to nevazi a paranoicky ta prenasleduje?

sissy27
4. apr 2022

no aby to nebolo "podľa seba súdim teba" keď je teda viac preč ako doma...
Ja by som toto netrpela a tvoje dieťa si tiež nezaslúži vyrastať s takýmto magorom...

marcellka32
4. apr 2022

Sama si to dovolila, zrušila si FB, kontakty s kamoškami, kolegyňami, možno aj s rodinou....nebude to ďalej dobré, bude to len horšie....ukončila by som to

tosomja
4. apr 2022

Skús sa s ním porozprávať, že sa cítiš veľmi zle a ponižujúco, keď ťa kontroluje, že je to tvoja voľba byt s ním, že jeho ľúbiš a nemáš dôvod ho podvádzať, ale nemôže tá kontrolovať na každom kroku, každý zdravý vzťah potrebuje aj voľnosť, dôveru. Že spolu vyhľadajte psychológa, nejakú pomoc, ...že ti záleží na ňom, ale keď ty máš byť vkusne doma, on musí tiež niečo urobiť pre záchranu vzťahu.
Keď chce byť s vami, musí si dať pomôcť, ak mu nezáleží, tak nech si ide. Toto by som nezniesla, že by som nemohla nikde ísť, a ešte aj dýchať mi zakáže lebo žiarli.
Byt je tvoj, dieťa tiež nie je jeho. Tak nemáš čo stratiť.
Držím prsty, nech sa rozhodne správne tvoj muž.

azzflo
4. apr 2022

Tvoj manzel ma ocividne problem sam so sebou a ak s tym nemieni nic robit, co najskor by som sa rozviedla. Uz teraz ti robi zo zivota peklo, tvoj syn sa nauci, ze taketo spravanie je ok a bude rovnaky.
Raz si zvladla byt slobodna mama, zvladnes to aj druhy raz. Toto nie je laska a plnohodnotny vztah. Dokazuje ti to denne tym, ze na sebe nechce pracovat.
Drzim palce.

azzflo
4. apr 2022

A pohladaj si tu podobne diskusie, uvidis ze takyto ludia sa k lepsiemu nemenia. Iba k horsiemu.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz