Nevie vyjadriť city

1. jan 2024

Ahojte zeny,

Mate skusenost s chlapmi ktori nevedia vyjadrit city/ myslim povedat do oci zene co k nej citia/ nemam namysli aby mi skladal basne a piesne ved tie skladat neviem ani ja/ ale myslim to tak ze vyjadrit aj to co ho trapi len stale vsetko v sebe dusi/
Ked som sa pytala preco je taky/ tak ze mal v minulosti 5r. Vztah kde ho ex vkuse podvadzala na kazdom kroku/ povedal mi ze sa toho boji/ lenze si myslim ze bat sa cely zivot kto aky bude a neotvorit sa tiez nie je spravne to som mu aj povedala/
Mate skusenost s takymi chlapmi ktori maju taku povahu?

Ďakujem

egonsk
1. jan 2024

bud je to velmi silny introvert, alebo je neuprimny. Normalny chlap sa vzdy po case vytlaci, t.j. bud sa preriekne medzi recou, alebo ti to povie priamo. Kazdopadne sa nebude vyhovarat na sklamania, chlapi take s odstupom casu nikdy neriesia, ak citia nieco uprimne.

linda117
1. jan 2024

Môže to prameniť aj z detstva, výchovy..veľa detí je vychovávaných tak, aby nefňukali, nesťažovali sa, neplakali a potom si to prenesú aj do dospelosti, keď majú problém tak to v sebe dusia. To isté aj prejavovanie citov, niekto proste nevie ako na to, lebo to v rodine nezažíval..

monika2012
1. jan 2024

@linda117 A to smutné na tom je, že ten človek má to správanie v sebe. Je len veľmi malá pravdepodobnosť, že sa to časom zmení k lepšiemu. Toto obvykle nie sú ľudia na vzťah. Citovo založený partner bude v takomto strohom vzťahu veľmi trpieť.

marca12
1. jan 2024

Ja som taka. Odjakziva nie som typ cloveka,ktory hovori o pocitoch a vylieva si srdce. S muzom som sa naucila povedat mu aspon par viet,ked ma nieco trapi. Ale nikdy zo mna nebude zena,ktora si bude vylievat srdce. Ani kamoskam sa nezdoverujem,nikomu. Nastastie mojmu to nevadi,vie so mnou zit. Ak ste spoku kratko,mozno este k tebe nema taku doveru. A mozno to ma z vychovy. Ja som nebola vychovavana s laskou,nevedela som,co je to pohladenie,pekne slovo. Takze vsetko som sa musela naucit.

domkakvet
2. jan 2024

Ak sa ti to nepaci treba hladat co ti bude vyhovovat.

hankm
3. jan 2024

Pre muza je dobre naucit sa povedat (vyjadrit) iba tie emocie, co vyhovuju zene. Teda tie sracky aka je jedinecna.... kedze ostatne su pre zenu rusive. Na rovinu mu povedz, ze nech na nauci ti povedat to co chces pocut a ostatne nech si necha pre seba. Ty budes spokojna a in tiez. Dvakrat denne ti povedat nejaky frazu zvladne.

autor
3. jan 2024

@hankm dobre je byt otvoeny, ale nie kazdy je otvoreny typ cloveka. a tu je ten problem. *CI je mozne s uzatvoreneho spravit opak?

anketkarka
7. jan 2024

Tu nejde o to, že nevie vyjadriť city, ale že sa bojí vzťahu, lebo je sklamaný a neverí ženám. Aspoň podľa toho, čo si napísala. A to je potom ťažké mu stále dokazovať, že Ty nie si ona. Je veľmi zranený a kým si to nepolieči, tak to s ním bude ťažké. U neho je strach tak silný, že zatieni všetko.
Ono ,,city" môže vyjadriť aj bez slov. Svojim správaním. Že mu bude na Tebe záležať. Slová a prázdne gestá sú na nič. Je to len divadlo, aby žena bola spokojná. Dôležitejšie sú činy, ktoré dokazujú lásku. Len on sa asi bojí aj takých činov pre svoje minulé zranenia. Žena dúfa, že ho vylieči, ale jediný kto si to vie vyliečiť, tak je on sám. Musí chcieť a nabrať odvahu milovať.

autor
7. jan 2024

@anketkarka ano uplne s Tebou suhlasim. On to musi poriesit a usporiadat si v hlave on sam. Len je velka skoda ze su takí ludia ze ked mali v zivote lasku a ta ich sklamala tak budu na nu spominat cely zivot. To je pre mna nepochopitelne ale aj taky typ ludi je.