Ako by ste brali keby sa vás chlap na prvom stretnutí opýta ,,A môžem ti dať otázku na telo? Koľko vážiš?" :/ ako by ste to brali...
(voľná diskusia)
A ty "tam dolu" koľko meriaš? 🤪
Znelo to seriozne
@lazzo 😂
Opytam sa ta rovno, si tucna?
A inak... asi by som sa ospravedlnila a odisla.
Alebo keby som chcela byt extra hnusna tak by som sa ho opytala akeho ho ma dlheho. A aj tak odisla. 😁
Hm ťažko povedať 🤔 pýtať sa na výšku nie je v spoločnosti také kontroverzné, ani váha by nemusela byť... Inak si pri tele alebo plnoštíhla?
Ty si tu už raz písala, že?
@koniarova Nie, nepísala o tomto nie
Fuha tazko povedat... vacsina chlapov ked zenu vidi nie je slepy, ci ma viac-menej kil, nepotrebuje vahu... ta otazka sa mi nezda realna 🙄
Opýtala by som sa, načo tento údaj potrebuje vedieť.
@koniarova mozno planuje tandemovy zoskok a musi to zapisat na papier pre lepsie planovanie instruktora 😂
By som mu povedala, ved vidíš... Ospravedlnila by som sa a odisla
ak to nemá v oku, tak je to amatér😉
Ja som sa reagovala len tým, že ,,Prečo sa pýtaš?" a on iba ,,Len ma to zaujíma"
Viac ako je dĺžka tvojej pýchy.
Odišla by som🙂
@loyda ježiš :D
A máš teda nadváhu? Vyhybas sa odpovedi,tak zjavne máš problém, odpoveď na tento typ otázok.
@koniarova Predstav si, že nemám, vážim primerane výške
Tak mu povedz primerane k výške🙂
Mne je to skôr divné lebo, akú to má výpovednú hodnotu
A aj tak ved sme boli v čajovni, nemala som na sebe vetrovku, ale tričko, rifle a videl
Tak zrejme sa mu zdáš, pre neho, tučná, nič viac, nič menej za tým nehľadaj ... asi sa mu páčia modelkovské typy ...
Zvláštna, hlavne keď ťa videl, to číslo nijak nezmení ako vyzeráš 😅... ale nemala by som problém odpovedať.. Možno ho zaujímala tvoja reakcia 🤷♀️
Vedel od začiatku ako vyzerám, čiže keby sa mu vrcholne nepáčim tak načo by chcel ísť von so mnou a pozývať ma niekam
Povedala by som že v závislosti od gravitacnej sily 😂
Však si písala, že Ťa videl "na živo" prvýkrát ... monitor zrejme zoštíhľuje ...
Aj mne sa zda ze si tu uz pisala - najprv sa to pytal online, teraz to vyzera, ze ste sa stretli a pytal sa zas 🤷♀️
Mne by to neprekážalo, váha je pre mňa len číslo a otvorené sa dokážem na túto tému s mužom baviť. Ale viem, že väčšinu žien táto otázka zarazí
Povedala by som mu, že moja váha sa hýbe v rozmedzí 56-62kg, v závislosti na aktuálnych okolnostiach a životnom štýle. Ak je zrovna táto informácia pre neho podstatná, nech ju má. Ale tiež by som sa opýtala niečo "na telo", čo je podstatné pre mňa. Napríklad, čo si myslí o ženách, ktoré počas vzťahu priberú 😉. Nech viem, či do toho vzťahu vôbec liezť. PS - ja sa vážim tak maximálne na preventívke u doktorky, takže naozaj netuším koľko práce teraz vážim, takže fakt by som mu vedela dať len orientačný interval 😂.
Tak ja tiež presne neviem, lebo tak ako ty len na preventívke u lekára som sa vážila
že by to bolo aj posledné stretnutie. pokiaľ by to nebolo zo srandy.