A "vďaka" tomu nedokážem ani fungovať vo vzťahoch a to už mám 29... Mala som dve kratučke vztahy,ale skončilo to kvoli mojim pochybnostiam a nedôvere voči chlapovi..Dá sa stym pracovať?Nemyslím si,žeby to bolo nízkou sebalaskou,skor je to o tom že stále mam pochybnosti..čo sa stym da robit?stale mam v hlave, že píše si s inymi,stretáva sa potajme s inymi atď..
Keď im neveríš prečo ich chceš?
@ckocka tak asi je to prírodou dane..hormony túžba po opačnom pohlavi..
Tak musíš použiť aj hlavu a vyjasniť si čo teda chceš a podla toho sa následne správať.
Tvoja nedovera urcite z niecoho prameni, idealne si dohodni nejake posedenia s terapeutom, pomoze ti prijst na koren problemu. Treba na tom popracovat ak to chces zmenit.
Mas pohybnosti o ich vernosti, alebo o tom, ze nie si pre nich dost dobra?
Si bola príliš žiarlivá furia ?
Kto by chcel zit s niekym, ktoreho musi kazdy den presviedcat, aby mu veril(a), lebo je prednastaveny(a) defaultne na nedoveru. Zbytocne vynalozena energia. Pozor, aby si nezostala sama natrvalo.
Musis popracovat na sebavedomi. Ked budes sebavedoma zvladnes vsetko
Dá sa s tým pracovať len u psychológa.... Môže to byť zakorenené v detských casoch.
Počúvala som podcasty so psychológom, presne tento typ ľudí rozoberal v nejakej forme výchovy.
Držím palce... Toto nebude len nadmerna žiarlivosť
Mam to podobne. Priateľ mi aj modré z neba môže zniesť a neverím 😔 ale uz mu to neukazujem ze je tam nedôvera a našťastie to nevníma
Vieš, musíš sa povzniesť nad banalitami, ako "ako si mi mohol toto napísať" ... "ako si mi mohol toto povedať" , keď jeden čaká, že to nebude brať druhý vážne ale snaží sa zábavne rozprávať a ten druhý to berie ako smrtelnu uražku a zradu dôvery... akože vyjasniť si čo áno a čo nemá človek rád a čo radšej nerobiť. ale aj keď to urobí a nemysli to zle, tak ho nezdrbať a nerozísť sa. Ani sa nehádať normálne poprosiť, však každy ma inu osobnosť a ked sa bavíš s niekym kto je "do teba" tak dá na to čo si želáš, nie na to čo mu nadiktuješ...
Bože koľko super vzťahov by som mohol mať keby ženy toto dokázali. Nie ľahšie je zahodiť všetko 👍
Znie to ako sklamanie z minulosti,ktoré si so sebou stále nesieš...