Nevera z mojej strany, ktorú mi navrhol muž

5. mar 2021

S mužom nám to neklape v posteli, lepšie povedané neuspokojuje ma a vie to. oboch nás to trapi ale neplánujeme sa preto rozísť pretože som tehotná. Sexuologa však odmieta. Raz mi povedal že keď mi nestačí nech si nájdem iného partnera na sex. Nepovedal to v hneve ani ironicky a ani zo srandy. Myslel to vážne. Ja som to odmietla prišlo mi to zvrátené ale v poslednej dobe nad tým často uvažujem. Chcela by som zistiť či je problém vo mne alebo v partnerovi. Pretože toto je take citlivé ale partner ma dosť maly, a viem že aj s malým šašom sa dá urobiť veľké divadlo a preto neviem či nie je chyba vo mne a takto by som to mohla zistiť keby raz skúsim iného, lebo on je môj prvý, ja jeho tiež. (Mám 20 on 22 a sme spolu od 17) Keď to skusam sama uspokojím sa ale keď sme s partnerom tak necítim ani len že je vo mne. Preto ak by bola chyba vo mne by som sa to snažila riešiť kľudne aj s odborníkom ale takto to neviem zistiť.
Čo by ste mi poradili? Prosím, nie to že sa rozísť, milujeme sa a chceme byt spolu, viem že sex je dôležitý ale pre mna nie je až taký podstatný aby to bol dôvod na rozchod. A partner je spokojný, len ja sa neviem uspokojiť

babovka2321
5. mar 2021

Moze ta uspokojovat aj inak, ako tym "malym sasom". Ruky, usta, hracky su lepsie riesenie ako nevera. Ci nema snahu?

sipopa
5. mar 2021

ked sa milujete a nechcete sa rozist, tak treba najst inu variantu, ako ta bude tvoj priatel uspokojovat. tym metod je viacej, treba len skusat.

lucka_ke
5. mar 2021

v tehotenstve toto riešiš? či zasa niekto nevie čo od nudy?

cialota
5. mar 2021

nechapem, milujete sa ale chces sa s nim rozist kvoli sexu, nemoze byt niekde chyba aj v tebe?

autor
5. mar 2021

@cialota píšem že sa nechcem rozísť

autor
5. mar 2021

@babovka2321 ma snahu ale nie vždy, preto mi navrhol nech skúsim iného. Ja viem je to trochu na hlavu

babovka2321
5. mar 2021

Asi mu na tebe velmi nezalezi, normalny chlap by urcite nedokazal poslat svoju TEHOTNU zenu, nech ju uspokoji cudzi chlap. Podla mna bud to nemyslel vazne, len ty si myslis, ze ano, alebo si mu uplne ukradnuta.

ivca88
5. mar 2021

A to sa nudis keď zakladala túto tému alebo čo ?
Načo ste si robili dieťa. Nechápem..

Za prvé. Si tehotná. Ako prepáč, ale chlapi sa za tebou isto nepotrhaju...
Za druhé - mali by ťa trápiť skôr témy ako pôrod, šestonedelie, výchova dieťaťa - a aj jeho financovanie..
Za tretie - čaká ťa tak rušná a náročná budúcnosť, že budeš rada keď sa pár hodín vyspis.
Rozhodne nebudes mať čas hľadať si milenca a kdesi tajne si to s ním rozdávať - to ako kde plánuješ dať dieťa ?
Čo ho zatiaľ tvoj frajer postráži ??
😂😂😂
Sorry, ale príde mi to hrozne vtipné a naivné.
Nie si moc mladšia odomna, ale očividne ešte nevieš čo je v živote dôležité.
Merias vernosť a hodnotu človeka mierami, akým by to len hlupák robil.
Veď otočme karty.
Predstav si, že by teraz tvoj priateľ povedal " vieš čo, ty máš strašne malé kozy a ja som iné nemal. Vždy ma hrozne vzrušovalo keď žena skáče po muzovi a prsia jej tancujú. Ty máš malé, nebaví ma to. Rozmýšľam nad milenkou, vieš, aby som pochopil, či je chyba vo mne. Áno, čakáme spolu dieťa, ale sex je dôležitý !

Nooo.. páčilo by sa ti takéto niečo ?
Ty priateľa nemiluješ ? Nevážis si ho ako človeka, alebo čo ?
Fakt by ťa mali iné veci zaujímať a nie, ako riešiť seba a svoje uspokojovanie 🤷

skarli
5. mar 2021

Dajte si predohru 15min. a pôjde to. Ak nie porozprávajte sa či vás niečo netrápi, či napr. on není smutný a chces6aby to bolo ako aj na začiatku. Držím palce

pribinak
5. mar 2021

Ak si nájdeš niektorí iného, to bude začiatok konca vášho vzťahu. Traja v normálnom vzťahu fungovať nemôžu.

Nechápem načo ste si robili dieťa?

autor
5. mar 2021

@ivca88 ale citaj, navrhol to on, nie je to z mojej hlavy a tiež mi to prišlo choré. A nechcem milenca na dlhodobý vzťah alebo čo. Myslela som že možno raz by som vyskúšala :D ja viem nie je to normálne. Ale napísala som že ak by som zistila že je chyba tam že ja sa neviem uspokojiť s muzom tak by som to riešila so sexuologom. A možno tým by sa to vyriešilo

autor
5. mar 2021

A som v druhom mesiaci ešte ani nevidno že som tehotná to len na argument že chlapi by ma teraz nechceli
@ivca88

ivca88
5. mar 2021

Čítaj ešte raz. Prestaň sa správať egoisticky a sebecky.
Neobhaju to čo chces spraviť len preto, že to raz povedal. Keby to napriklad mne povedal môj muž aj tisíc krát, tak by som to neurobila.
A hlavne do prdele, nerob to keď máš v bruchu dieťa. Buď trošku zodpovedná za život, čo máš pod srdcom.
Schytas infekciu a potom budeš plakať do vankúša.
Hnus ... Nechápem že ťa to môže napadnúť, spávať s inými keď čakáš dieťa..
Tiež si u dospelá, budúca matka, tak sa tak správaj !
To že má tvoj priateľ maly penis si vedela už dávno. Nie je to nič, čo by pred tebou tajil, a aj napriek tomu si s ním bola a spravili ste si dieťa.
Nie si s ním ani tri tyzdne, ani tri mesiace, ale roky.
Tak si tu nehladaj výhovorky.
A ak chces spávať s druhými, tak bud aspoň taká štedrá a dopraj aj svojmu priateľovi toľko potešenia. Snáď natrafí na nejakú, ktorá si ho bude vážiť a bude ho mať skutočne rada.
A ty budeš môcť rozmýšľať, ako uzivis dieťa ktoré s ním máš...

evaachesa
5. mar 2021

Vymyslené...žiadna normálna žena by totiž počas tehotenstva neuvažovala o skúšaní milencov...ak áno, tak je chorá a zvrátená 🤨

martinaju
5. mar 2021

Tiež mi príde divné, že tehotná žena v najrizikovejších mesiacoch potrebuje zhánať milenca.. ako infekcie, choroby a neviem čo jej asi nič nehovorí. Toto bude zas nejaká blbosť. Lebo su spolu od 17 a po 3 rokoch začne riešiť, že ho ani necíti a to este aj v čase keď je tehotná. Jednoznačne gratulujem autorke, že nemá čo riešiť v tehotenstve ako sex.... 🤷🏽‍♀️ Keď ťa len toto trápi, šťastná žena

leuchtturm
5. mar 2021

a na co si si brala chlapa s malym sasom?

autor
5. mar 2021

@leuchtturm Lebo mi to neprišlo podstatne

martinaju
5. mar 2021

Tak teraz je to už totálne nepodstatné

leuchtturm
5. mar 2021

no ale to malo byt pre teba podstatne, ked teraz ides rozbijat rodinu.

sorak
5. mar 2021

Nevera z akéhokoľvek dôvodu je to najhoršie čo sa môže vo vzťahu stat,naruší sa úplne dôvera,čo je jeden z hlavných pilierov vzťahu.Viem o com hovorím!Ste veľmi mladí a neskúsení a preto by ste si mali skutočne vstúpiť do svedomia ako veľmi chcete riešiť situáciu.Neuspokojivý sex ako taký je problém,pretože ak to takto vnímaš po 3 rokoch,čo bude po 10tich?Urcite to treba riešiť medzi vami dvomi...

ivca88
5. mar 2021

@evaachesa ja sa práveže obávam, že téma je pravá.
Čo mám kamarátov, alebo aj čo tu čítam komentáre mužov, tak niektorí majú naozaj problém najst si normálnu ženu. A ja sa im ani nečudujem. Niekedy má človek naozaj pochybnosti o tom, že či je blbý on, alebo sú blbí všetci naokolo 🤷
Respek, úcta, oddanosť , láska, to sú asi cudzie pojmy.

kinats
5. mar 2021

Ja to vidim ako vazny problem, lebo som pred casom riesti nieco podobne aj ja osobne. Ja som to povolenie dokonca dostal aj pisomne. (ale to uz bolo asi na hranici zufalstva ) Nepomohol ani rozhovor, ani hry, ani tantra, ani odbornicka psychologicka, nie len, ze nic nevyriesila, este viac to zhorsila. Ostava len sebauspokojovanie ak nie je ina moznost, alebo je nedostatok prilezitosti a moralne zabrany. Ja viem, ze aj led legalna je nevere asi to posledne.

lindusss2016
5. mar 2021

No moja, nemusis ist za milencom, ja ti poviem narovinu, ak zena nedosiahne orgazmus, chyba je samozrejme v nej. Nie muz ta ma robit, ale ty mas vediet, ako sa urobit. Muz uplne staci, ze tam je. Vysadni na neho a neexistuje, ze si to neuzijes, ak vies, ako na to. A ak nevies, trenuj, to mozes aj s nim, nepitrebujes noveho partnera.

haley7897
5. mar 2021

No neviem. Normálne chlap nepošle ženu mat sex s iným mužom. Podľa toho čo píšeš máte dobrý vzťah, ale zrejme 0 chémiu (?) si si istá, že chlap nieje napríklad gay a rozhodol sa usadiť s naj kamoškou a založiť si rodinu? Ľudia sú spolu z rozličných dôvodov. Rád ťa podľa všetkého má, ale niečo je tu "off"

diusqa761
5. mar 2021

Ahoj tak za prvé , si tehotná a chceš "skúsiť" aby ťa trtkal cudzí chlap ktorého nepoznáš??? Infekcia, pohlavné choroby sú tehotnej neskutočne treba. Za druhé SI TEHOTNÁ na to sa žiadny iný cudzí chlap ako úchyl alebo pedofil nezníži. Si myslíš že keď ťa niekto uvidí napr v 6 mesiaci na ulici si povie že túto by som vyprášil? Normálny chlap isto nie. A máš problém ako partner sexuje? Tak si sadni na neho a sprav tak ako máš ty rada. Svoje tempo, oddaľovanie , intenzitu. Nieje to žiadna veda nemusíš ležať ako prkno a čakať čo bude. Chýba ti predohra, sprav si ju sama.

meluela
5. mar 2021

vsak tomu sexuologovi mozes ist aj sama ak on nechce a rady od neho potom aplikovat v praxi. mozno nieco z toho zafunguje

coronaut
5. mar 2021

Na vetu ze s malym sasom sa da zahrat velke divadlo rovno zabudni. Tymto sa utesuju chlapi s malym penisom. Zivot nieje fer, niekomu nadelil a niekomu nie. Zije s tym cely zivot, takze ma v sebe urcitu formu submisivity pretoze si uvedomuje svoj hendikep a preto ti odporucil aby si si nasla ineho. Vela chlapov s takymto hnedikepom ma potom sklony ku kandaulizmu popripade prejdu do fazy menejcennosti a vztah ukoncia oni, pretoze sa zacnu vinu hadzat na seba a myslia si ze rozchodom spravia svoju partnerku stastnejsiu. Ak je pre teba sex VELMI dolezity, zvaz buducnost a predstav si co bude o 5, 10 alebo 15 rokov. Mas cely zivot a hlavne sex. aktivny zivot pred sebou. Je na tebe ci uprednostnis lasku pred sexom alebo budes hladat rovnovahu aj v posteli aj vo vztahu. Ale daj pozor ako to cele budete riesit.

On sa so svojim malym penisom ako chlap nezmieri nikdy takze v hlave bude mat blok asi navzdy. Aj pocas sexu aj pred nim. Pretoze vie, ze nemozete skusat vsetky polohy, nedosiahnes orgazmus a nebudes na 100% uspokojena. Tento problem budete mat stale, stale na to budete mysliet ale nikdy sa nevyriesi, len sa bude ututlavat hrackami. Ale obavam sa, ze raz to cele praskne a jeden z Vas to ukonci. Sex je dolezita sucast zivota a zit len z lasky sa neda.

Ak ho pri sexe necitis, odporuc mu predlzovacie a rozsirovacie navleky na penis. Je to lepsie riesenie ako dildo kedze aj on ma z toho nieco a ty tiez. Rad by som ti odporucil riesenie ale tuto su na stole len 2 moznosti - bud vymenit partnera alebo siahnut po hrackach a pomockach, ktore boli na to vymyslene. Ale v druhom pripade nikdy nebudes spokojna. Hracky nikdy nenahradia penis.

banderaska29
5. mar 2021

si ešte mladá a asi ti je aj neskoro hovoriť to, čo Ti poviem teraz, ale jedným zo základov dobrého a fungujúceho vzťahu je dobrý sex a kontinuita s partnerom. budem úprimná - nikdy by som nešla do vážneho vzťahu a tobôž nie do rodinného života s mužom, ktorý mi sexuálne a veľkostou nesedí. Toto si predsa musela vedieť a aj si vedela.
Nechcem znieť povrchne, ale tak to proste je. Samozrejme láska, úcta rešpekt porozumienie, o tom sa ani nebavme to je na prvom mieste. Ale niekde na tom prvenstve je aj dobrý sex.

Teraz riešiš milenca, prečo si nerozmýšľala radšej o zmene partnera, ešte kým si tehotná nebola. Ak sa vyhováraš na lásku ako dôvod, tak to je málo. Predtým si ho milovala o niečo viac ako teraz, že si s ním nakoniec šla do rodinného života a teraz, keď ste rodina už milenec problém nebude ?
Baby.... 🙈

coronaut
5. mar 2021

@banderaska29 Presne tak, ludia castokrat klamu samych seba ze sex nieje dolezity. Je a velmi. Svojim sposobom sme ziverata, mame pudy. Zit len hlavou a srdcom sa neda. Zly
sex v drvivej vacsine pokazi vztah, sooner or later.

snazilka_bio_mamka
5. mar 2021

načo ste si spravili dieťa, ked vam to neklape v posteli???? to co je za návrh, aby si si nasla ineho milenca? odkial ste, z nejakej osady? si tehotna a uvazujes nad tym, aby ta vy***kal cudzi chlap? ak je to fejk téma, tak dole klobuk. :D