Nevera na začiatku vzťahu

9. jún 2023

Dobrý den, mám kamarátku, ktorá teraz rieši jednu vec. Keď sa dávala s jej budúcim manželom dokopy tak asi po mesiaci vzťahu mala skrat po hádke a mala sex s niekým iným. Asi v tej sekunde ako to urobila to aj oľutovala, lebo mi potom ešte mesiac revala do telefonu aká je pi, ku... Teraz sa majú brať po troch rokoch a ju tie výčitky tak žerú, že sa chce priznať. Snažím sa ju presvedčiť, že nech to nerobí, že im to zbytočne poškodí pekný vzťah a naruší dôveru.
Ja neveru vôbec nechcem nijak obhajovat, ale toto je taká situácia, že fakt mi príde zbytočne sa v tom rýpat. Co si myslíte? Mala by sa priznať?

pribinak
9. jún 2023

No neviem neviem či snúbenec ocení jej priznanie

tanyan
9. jún 2023

Mala by zabudnúť, že sa to vôbec stalo...
Ak to nevie úplne vypustiť, nech si ten zážitok v spomienkach posunie pred aktuálny vzťah (viac do minulosti). Normálne sama seba o tom presvedčí, že sa to stalo skôr ako začala vzťah s aktuálnym.
Pomôže sebe a neublíži partnerovi...

modrykonik33
9. jún 2023

Ako pomôže jej vzťahu že sa prizná? Iba uľaví svedomiu a sebecky to posunie na druhého človeka, len nech sa trápi sama

glorikarebeka
9. jún 2023

No nech skúsi porozmýšľať,či by jej padlo vhod keby to bolo opačne

falbala132
9. jún 2023

ved ked sa nechce vydavat, nech sa len prizna 🙂

sashabb
9. jún 2023

Z môjho pohľadu je toto téma vytvorená z témy či má ísť dotyčná bývalému na svadbu 🙈 rovnaký problém tam totižto načrtla 🙊

77daniela77
9. jún 2023

Keby mu to povedala tak len vtedy to bude lutovat ze to povedala.....to uz nema co riesit po 3 rokoch len toto?!.....omg🙈

macekovam
9. jún 2023

Nech sa prizna.. Ťaží ju to.. Uľaví sa jej.. Co ma byt to bude...

zorkahorka
9. jún 2023

No ak chce onho prist... niekedy je mlcat zlato

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. jún 2023

@sheila121 uprimne, keby som v situácii toho muža, nechcela by som to vedieť. Majú krásny vzťah, plánujú rodinu, stávajú dom. Ako píšu hore niektoré, nemalo by to žiadny pozitívny vplyv na nikoho.

januska12323
9. jún 2023

Ak sa chce vydávať a už sa to nikdy potom nestalo musí to uzavrieť. Zavolaj ju na kávu a posledný krát sa k tomu vráťte. Už o tom nikdy nehovorte ani spolu ani ona sama v myšlienkach, akoby sa to nikdy nestalo.

petamich
9. jún 2023

toto je bezna situacia, kedy nevie clovek zvladnut dosledky svojho vlastneho zleho rozhodnutia a chce iba sebecky ulavit, rozhresit a hodit to sebecky aj na partnera

ja neobhajujem neveru ale bud mu to mala povedat vtedy alebo uz nech mu to nehovori, lebo vo vacsine pripadov sa tem vztah rozpadne

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sickynickyobsadene
9. jún 2023

Majú krásny vzťah? Až taky ze po mesiaci po hádke si vrzla s iným.

h2
9. jún 2023

Panebože, nech mu to určite nehovorí! Ja netvrdím, že neurobila chybu. Ale ich vzťah bol v začiatkoch, pohádali sa, zrejme si myslela, že tomu vzťahu je koniec. Teraz by tým všetko len pokazila a budúcemu manželovi zbytočne ublížila. Nechcem vyzerať, ako že podporujem nejaké klamstvá. Ale toto nech naozaj nerobí! 🙏 Snáď sa z toho poučila a bude z nej dobrá a verná manželka.

marca12
9. jún 2023

Urcite sa nesmie priznat. Takato nevera sa nema priznat. To je nevera,kedy si ten druhy uvedomi,ze spravil velku chybu a musi to pochovat v sebe. Neuznavam nevery,ale ked sa uz stane,nesmie sa priznat. Naco je to dobre? Je to sebecke. Svojmu svedomiu ulavi,ale zatazi toho druheho. Pokial maju pekny vztah,naco si ho nicit?

toskanka
9. jún 2023

Na toto mi napadá len jedno. Nemám problém, vyrobím. Nebolo to od nej pekne, ale po mesiaci to ešte nebol vztah.

mircalla
9. jún 2023

Opat dalsia co pise o sebe akoze problem kamaratky? Nie, nepriznavaj sa

h2
9. jún 2023

@mircalla Prečo myslíš? Veď autorka má zjavne úplne iný názor, ako tá jej kamoška.
Keď už, tak mám podozrenie, že to píše jedna bližšie nemenovaná prispievateľka, ktorá sa vyžíva v téme nevery a jej priznania, či nepriznania.

deti95060810
9. jún 2023

nech sa prizná - a môže si hľadať nového ženícha....😝

ika11123
9. jún 2023

A bude po svadbe určite nie !

zooeynka
9. jún 2023

Takze kybel svojich sraciek vysplechne na nic netusiaceho snubenca a ten chudak s tym bude musiet zit. Ale hlavne ze jej sa ulavi. Vrchol sebeckosti. Ved nech sa tym trapi ona, naco to trapenie presuvat na muza? Ak by s nou aj zostal tak jej to vytkne pri kazdej hadke. Smelo do toho :D

autor
9. jún 2023

@h2 myslíš tu Katku? 🤣 Nie som to ja ale pobavilo

blondiee83
10. jún 2023

Hlavne nech to neurobi vecer pred svadbou 😀
Mimo srandy - nech mlci ako hrob do konca zivota. Ak svojho snubenca skutocne miluje a chce s nim zostarnut vo vsetkej vernosti, v zivote sa mu neprizna. Ona urobila chybu, ona nesie za nu zodpovednost. Priznat sa a hodit tu bolest aj na druheho - k comu to bude dobre? Aby mu vedome ublizila? Bude sa musiet chudak vysporiadat so zradou a nie je iste, ze to zvladne. Cize ak to chce urobit, musi si byt vedoma toho, ze to moze skoncit aj krachom vztahu...Stoji to za to priznanie? potom bude do konca zivota lutovat, ze sa priznala a z krasneho spolocneho zivota zostanu len oci pre plac.