Nevera a snaha znovu veriť

lisacka1
11. okt 2024

Tak baby stretla som sa s tým už aj ja aj keď som myslela ze sa nikdy nestretnem.
Povecte ako začať opäť veriť? Bojím sa ze mi to urobí znova.
A nechápem prečo to urobil..je o 10 rokov starší mňa by to napríklad nenapadlo.
V sexe mu zevraj spĺňam všetko.
Nechápem...čo ho k tomu viedlo ja som sa snazila..pytala ci je vsetko ok? Najhoršie ze som to vedela a on to stále tajil.
Chcela som mu urobiť naspäť to isté ..aj tak by som neurobila;) a povedal ze to by nezvládol? Tak ako teda?

martinmmartin
11. okt 2024

@lisacka1 ma harem

subartic
11. okt 2024

@lisacka1 verim na odpustenie, verim na polepšenie ale v tvojom pripade si myslím že sa to zopakuje.

lisacka1
autor
11. okt 2024

@subartic prečo myslíš?

lisacka1
autor
11. okt 2024

@martinmmartin prečo myslite ?

melanta
11. okt 2024

A prečo chceš znovu veriť človeku, ktorý ťa oklamal? Akú úctu má voči žene chlap, ak ju podvedie? Žiadnu. Lásku? Žiadnu. Je naivné si myslieť, že ťa môže milovať a môže si ťa vážiť, ak sa dobrovoľne rozhodol zasunúť inde a dokonca vo väčšine prípadov opakovane. Tak prečo s takým človekom ostať a chcieť mu veriť, že zrazu si ťa začne vážiť? Nezačne. Pretože tým, že mu neveru akceptuješ (áno, ak s ním ostaneš, tak to znamená, že akceptuješ, že ťa podviedol a že napriek tomu si s ním), tak ukážeš, že si nevážiš samú seba.

stanulienkat
11. okt 2024

A prečo sa dobrovoľne týraš? Tvoju neveru by mladý pan nezvládol? To je vtipné. Ale jeho neveru máš hodiť za hlavu? Keď má človek trochu sebaucty, tak takého človeka vyhodí zo svojho života.

egonsk
11. okt 2024

@lisacka1 vek toho nema moc spolocne s tym, ci chlap vie, alebo nevie byt neverny, iked by kdekdo predpokladal, ze u mladych je to viac predpokladatelne.
Tvoj vykrik do tmy nema dostatok detailov na ziskanie objektivnej rady, takze subjektivne ti vela ludi povie, ze uz by neverilo a hop-trop. No ale popravde zalezi co tej nevere predchadzalo, lebo bez vetra sa ani listok nepohne, cize nieco mu mohlo vo vztahu chybat a slaba vnutorna komunikacia sposobila, ze si o tom mozno nevedela, atd... tazko povedat, moznosti je milion, pocnuc fyzickou pritazlivostou, konciac mentalnym suladom, alebo rozpolozenim....

pribinak
11. okt 2024

Už mu nikdy nebudeš veriť. Zradil Ta a to nezabudnes, vždy to bude v tebe, že tá zradil, oklamal, podviedol

Miesto toho že minas svoju energiu na to, aby si ku začala veriť, začni hľadať niekoho kto si tá zaslúži

vikiki29
11. okt 2024

Tiež si myslím, že sa to zopakuje. Okrem toho, že si nevážiš samu seba si veľmi submisívna, vtieraš sa mu, snažíš sa mu vyhovieť v sexe, vo všetkom. Tieto veci by mali ísť prirodzene a mám z teba pocit, že ty velmi tlačíš na pílu aby bolo všetko perfektné. Veľmi na ňom lipneš, je si tebou úplne istý. Začni žiť pre seba, nie pre neho a ten správny človek sa k tebe pridá.

h2
11. okt 2024

@lisacka1 Prečo mu chceš opäť veriť? Prečo mu chceš dať znova šancu? Vážne chceš toho chlapa späť? Čo je na ňom také úžasné, že mu toto chceš odpustiť a jediný problém, ktorý máš, je, ako mu opäť veriť?

ovaaa
11. okt 2024

Nie neverila by som mu a zvlášť, keď ťa ešte uisťuje že sex je ok s tebou a nájde milenku 😁😁😁, noo očividne nie je a ty si sa mu zunovala. A v iných veciach ťa neubezpečoval? Nevysvetlil ti v podstate nič, preto nechápeš.....a tváriť sa, že všetko bude ok to asi tiež nejde. Za mňa pošli ho tam, kde trávil čas a začni sa venovať sebe.

januska12323
11. okt 2024

Snaží sa aby si odpustila? Alebo len tebe sa nechce hľadať nový vzťah? On ti dlhodobo klamal, sexoval a ktovie či tam neboli city a keď sa opýtaš tak nič? Ani prepáč bol som debil už to nespravím?

7miriam77
11. okt 2024

Keď podviedol raz, podvedie znova....len bude opatrnejší a nezistis to. Takí chlapi nestoja za nič

veronikaszabova
11. okt 2024

@lisacka1 hmm... A nevraveli sme ti v minulej diskusii, ze k tomu tvojou chorobnou naviazanostou spejete???

lisacka1
autor
11. okt 2024

@veronikaszabova tak ale nečakala som neveru to nie veru🙂

kitycat
11. okt 2024

Nevera, financne problemy... pit si este nezacala?

marhulka13
11. okt 2024

@lisacka1 dievča zlaté, ty s nim nikdy šťastná nebudeš. Takýto vzťah a život je úplná tragedia

barborachors
11. okt 2024

@lisacka1 kto, co? Nepises nic detailné, nemam vestecku guľu.

iceberg
12. okt 2024

Mohla by si nám skôr opísať tvoju situáciu snim aký máte vzťah , ako si rozumiete po všetkých stránkach , či máte aj nejaké nezhody atď , aby sme mohli prísť nato či mal nejaký dôvod to spraviť .

subartic
12. okt 2024

@iceberg dôvod na neveru neexistuje. To je rozhodnutie byť neverný.

iceberg
12. okt 2024

@subartic veď áno je to rozhodnutie , lenže v každej veci sú iné okolností , ja sa vlastne len pýtam nato že čo bolo dôvodom toho konania , a mohol to urobiť kôli niečomu ale nemusel . Preto sa to pýtam

slovakboy
12. okt 2024

@subartic dôvod nevery existuje. Chtíč, túžba po zakázanom, príležitosť, tajomstvo že veď ona sa to nedozvie, chýbajúci uzlík na pipíku…, Pritom s partnerkou môže byť úplne spokojný, šťastný, len si neváži čo má, riskuje pre ten pocit, že má hárem, že na to má, že je žiadaný, úspešný v sexe.
Chýbajúce hodnoty, alebo ich neuvedomenie si, porovnávanie sa s inými.

arasidka123
12. okt 2024

@lisacka1 lebo keď to spraví raz...urobí to znova a znova..

natalka13
12. okt 2024

Robis sceny, si na nom chorobne zavisla - co sa cudujes ze uteka?