Nevera

tanicka85
16. mar 2024

Žijeme 25 rokov a pred rokom manželka urobila neveru máme 4 deti 2 dospele 15 aj 7 Dáša žiť aj po nevere poprosím o radu priznala samy sama chlap je z tej istej dediny.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vyrovnanaosoba
16. mar 2024

Ak chcete obaja a viete si pozrieť do očí, odpustiť si a dať druhú šancu. Ak jej to máš stále pripomínať, myslieť na to... Tak nie. A ja by som ani nežila. Ani by som nechcela takého muža. Ci by to bolo raz, či pravidelne.

vilma7
16. mar 2024

Niekto s tým vie žiť, niekto zas nie. Záleží na viacerých faktoroch, nie len či sa dá alebo nedá.

domkakvet
16. mar 2024

@tanicka85 pises dost malo, preco to urobila, lutuje to, prerusi s nim kontakt? Kazdopadne ste spolu dlho a mate styri deti.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanicka85
autor
16. mar 2024

@walentina7 trosku sy vipila a povedala my to sama

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvietok12121
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
greywolf
17. mar 2024

Ked napise zena ze muz je neverny tak 90% pise rozchod. Ked napuse muz ze zena mu bola neverna, tak zeny napisu ze sa da aj po nevere zit, treba skusit poradnu, asi mala na to dovody atd. 😀🫣 rovnym dielom mile damy. Osobne by som taku uz nechcel, ci uz si deti alebo nie.

sinusoida
18. mar 2024

@tanicka85 dá sa, len treba skúsiť na to zabudnúť, alebo aspoň nech to prebolí, čas to zariadi, len u niekoho je to mesiac, u niekoho rok, u niekoho 5 rokov...

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
belaaaaaaaaa
18. mar 2024

@tanicka85 Jasné že áno. Všetko v živote sa môže stať. Typy rečičiek, že kto podvedie raz povedia aj 10x sú len drísty zakomplexovaných a frustrovaných žien. A to som žena. Zapracujte na párovej terapii a samozrejme aj na iných veciach. Určite to bude chvíľu trvať, ale dá sa to, ak sa milujete. Ľudia sú pudoví a robia aj takéto vážne chyby. Je jedno či muži a či ženy. Ty vieš ako ste žili. Stáva sa v živote možné aj nemožné. No silné vzťahy prežijú, len tie slabé nie. Držím palce obom Vám.

monuliak9
22. mar 2024

Chlap na neveru nikdy nezabudne a ani ju neodpustí si myslim

jokohamatokio
25. mar 2024

Ahojte chcel by som sa opytat sme s priatelkou spolu skoro 4 roky raz som ju podviedol do teraz otom nevie no len sme sli do zahraničia za pracou sme tu vide roka a stoho roka si niaky dlhy cas vypisovala s kolegom s ktorym obydvaja robime jedného dna sme sa povadili a povedala ze sa ide prejst ze si musi vyvetrat hlavu no domou sa uz nevratila spala unho a mala snim sex a po 4 mesiacoch sa mi priznala mam hej to odpustit alebo sa radsej zbalit a odist dakujem

mimka1402
25. mar 2024

@jokohamatokio Šibe ti? Ty si väčší pokrytec než ona. 😀 Ona sa ti priznala, zatiaľ čo ty si ju podviedol a nechal si si to pre seba... Keby to ona vedela už dávno ta mohla poslať k vode. Zbaliť sa, ale preto lebo ty sám si mal dôvod ju podviesť. Mal by si byt charakter a priznať sa jej s tým tiež.

demodun
25. mar 2024

@jokohamatokio no tak teraz to je 1:1 Priznaj sa aj ty a môžete začať odznova alebo si dať čau. 🙂