Prave som v telke pocula,ze az 80% ludi podvadza..myslite,ze je to pravda?
Tak som sa zamyslela nad tym,ze fakt realne nepoznam nikoho z mojho okolia,kto by podvadzal (sme male mesto,tak uz by sa to roznieslo),vy ano?
A každý by chcel byť medzi tými 20% a väčšina si aj myslí, že patrí k tým 20%. Aj ja si to myslím a nemusí to tak byť, čo už. Je pravda, že poznám ľudí, čo sa podviedli, resp. chlap sem tam podvedie ženu a ona sa tvári, že je s tým ok. Ale podvádzalo sa vždy, to len si nechcú staršie generácie priznať.
Ved ked sa dvaja stretnu co to nechcu vyzradit, tak sa to nikto nedozvia 🤷
Kto by sa uz len neverou chvalil? Nevera tu bola vzdy. Aj v minulosti Jano zvalil Maru na luke pri hrabani sena do travy a bolo. V zavodoch bolo erarnym vtipom,ze len matka je ista,otec je vzdy neisty...tam sa tiez sexovala hlava,nehlava.
Nie, nemyslím si, že je to pravda. Nebola náhodou otázka, "koľko ľudí vo svojom živote aspoň raz podviedlo partnera"? To je trochu rozdiel ako "80% ľudí podvádza".
Ja poznam veru dost ludi, co podviedli partnera/partnerku. 80% ich nebude, ale takych 30-40% mozno aj ano.
aj v minulosti bola nevera...
mala som vo svojom okolí 3 ženy, ktoré mali manželov, len akosi každý vedel že jedno dieťa nie je zrovna manžela.
manž. trvali celý život.... žeby vtedy boli manželia viac gentlemani?
80% sa mi zdá brutálne veľa. Povedala by som, že to je totálne prehnané číslo. Zaujímalo by ma, kto, ako a na akej vzorke populácie robil tento prieskum.
Dnes vela ludi zije dvojity zivot. Chlapi na turnusoch, obchodni cestujuci, opatrovatelky v cudzine, kamionisti.... O tych sa len tazko nieco prevali.
@divokykonik Podvádzalo sa vždy, to je pravda. Ale dnes je to pre sexuchtivých oveľa jednoduchšie, pretože tie akože zoznámky typu Pokec je jeden hnus.
poznám osobne čo podvádzali a aj, bohužial, čo podvádzaju. :( je to hroza, čo ti poviem, ale starať sa nebudem do ničoho, čo sa ma netýka.
áno môže to byť pravda, a to že nepoznáš - možno iba nevieš. Nikto sa tým nepochváli. Každý tají, kým sa dá.
Tak drviva vacsina to chce utajit a nechvali sa ze podvadzaju. Takze mozno poznas niekoho len o tom nevies.
No neviem ci 80% zrovna, ale 60% urcite poznam mega pripadov a ta druha strana nema ani tusaka, pripadne jednorazovky kto sa nechvali nemas sa ako dozvediet
Mne sa paci ten spomienkovy optimizmus, vraj je to horsie ako kedysi.. no, neviem, neviem..
Moja babka zvykne hovorievat, ze kedysi sa za kazdym krickom muchlovali a v kazdom druhom dome dvojake deti boli (len jeden spolocny rodic).. 😉
Ja ti poviem príklad z kupelov, keďže tam z prace chodievam každý rok.tam to číslo ďaleko prevýši tých 80perc🙂
tak dnes je tych pripadov velmi vela a zase treba si ujasnit, co je nevera, lebo pre kazdeho to znamena nieco ine, pre niekoho je to sex, pre niekoho je to pisanie si s niekym inym a vela ineho, je to o tom, co sa ako vnima
Ak sme pozerali to iste tak hovorili ze 80% ma tendenciu podvadzat (myslia na neveru, zvazuju to, nebranili by sa tomu keby bola sanca...) ale nie ze to robia...to je podla mna rozdiel...ale realne to cislo aj tak bude asi vysoke..
Podla mna to cislo sedi.
Netuším, aká je štatistika, ale obávam sa, že s neverou sa viac manželstiev alebo partnerstiev stretne, menej je tých šťastných, verných.
ako kto...ja nie, ale u inych sa to neberie možno až za taky prešlap..to suvisi s charakterom a vieš čo? nemam pocit, žeby som bola viac cenená..
no tak že s tých čo ste tu teraz odpovedali ste 19 … nasadili parohy 🙈
Podla mna to tazko odhadnut, ale je toho ovela viac ako kedysi alebo teda ovela viac sa o tom hovori ako to bolo kedysi.