Žienky ja už neviem čo robiť. Vždy som bola sexuálne o dosť aktívnejšia ako moje rovesníčky..sex na jednu noc pre mňa nebol ničím nezvyčajným. Sexovala som veľa, veľmi veľa a veľmi často ( samozrejme s ochranou..),ale nevidela som na tom nič zlé,bola som mladá,užívala som si. Nikdy som nemala poriadny vzťah lebo stále mi šlo viac menej o sex a potom ma už tí muži nejak nebavili. Až do mojich 20 rokov,kedy som spoznala terajšieho manžela a to bola láska na prvý pohľad. Bol o dosť starší ale nevadilo mi to lebo starší muži ma vždy priťahovali viac. Od začiatku vedel,ako to so mnou je že mám sex rada a potrebujem ho často ale vtedy mu to nevadilo skôr naopak...Do polroka bola svadba,potom prišla na svet prvá dcérka,rok na to druhá. Môj sexuálny apetit neutichal ani počas tehotenstiev ani po nich. No teraz mám 27,muž má po 40tke a mám pocit že mi z toho už preskočí a mužovi asi zo mňa tiež. Vraví mi,že nechápe ako môžem byť stále nadržaná,jemu sa koľko razy už ani nechce alebo je unavený z práce a ja mám pocit žeby som chcela stále viac
No tak mužovi sa nečudujem...
Pokračovanie,nedalo sa mi to všetko vložiť tam..Odkedy som nastúpila do práce je to ešte horšie, som cez deň v práci v kontakte s veľa ľuďmi a akonáhle sa rozprávam s čo i len trochu sympatickým mužom najradšej by som naňho skočila a keď to tak škaredo poviem nechala sa pretiahnuť. Sedím a rozprávam sa s klientom ale myšlienkami som pri tom ako si to rozdávame na prác.stolom. proste už sa mi to začína vymykať z pod kontroly a síce svojho muža milujem a myslím,že nikdy by som ho nepodviedla tak niekedy mi tá chuť na sex tak zatemni mozog že sa cítim ako chlap ktorý miesto mozgu rozmýšľa tým čo má medzi nohami☹️ neviem ako to zastaviť,mám pocit že neviem normálne fungovať sex je pre mňa ako droga a ak ho nemám tak som v koncoch. Niektoré kamošky o tomto mojom probléme vedia a stále sranduju že mi pošlú manželov nech majú aspoň oni pokoj. Ja sa na Tom zasmejem ale v duchu si poviem že by som si to s nimi hneď rozdala a tak je to skoro pri všetkom. Už neviem čo mám robiť či navštíviť sexuológa a nech mi predpíše nejaké lieky alebo sa zbláznim. Ani neviem čo od vás čakám ale potrebovala som sa trošku vykecat.
@ahoj0 ono vekom to trocha ustúpi, ale nie úplne. Ja mám šťastie že muž je s tým v pohode, hoci boli obdobia kedy nechcel. Hlavne mu vadilo aj keď to nikdy nepovedal narovinu, ale ja som to vytusila že mu vadilo keď som s tým začínala stále ja. Asi sa necítil byť dosť chlap. Teraz to nechávam prevažne na nom a je to dosť často. Teda aspoň podľa toho čo tu niekedy čítam. 😀😀
uzivala si niekedy HAK? ak nie tak si daj predpisat a do par mesiacov mas po probleme .. volny testosteron bye bye ... a ak nezaberie obycajna tak taka typu diane-35 zaberie urcite .. tam je jedna latka ktoru davaju aj sexualnym delikventom (cyproterónacetát)
Navštív psychológa alebo rovno sexuologa
@pininka1 ja mám práve hormóny v norme,ale psychicky som už na Tom zle mám niekedy pocit že mi z toho sibne ako stále rozmýšľam len nad sexom
viem si predstavit, tiez mam teraz take divne obdobie ked mi niektore dni vyskocia hormony a neviem mysliet na nic ine ale som v zivotnej situacii ked je to fakt blbe a stve ma to (napisala by som do ip ale neda sa kedze anonym)
A nesaturujes s tým niečo iné, nejaké iné problémy? Ja som veľa pochopila keď som si pozrela film s Russelom Crowom, Otcovia a dcéry. Úžasný film a rieši veľmi zaujímavo presne túto problematiku. Keď si sexom žena saturovala problémy iného charakteru. Dokonca mala super vzťah a muža podviedla lebo to nevedela vydržať. Ak máš hormóny ok, určite by som išla za psychologom
@pininka1 presne toto mi povedal gynekológ keď som mu to spomenula,že asi veľa mužov by bolo šťastných za takú ženu ale mám pocit že muž by ma niekedy najradšej odstrelil na mesiac a nesexoval aspoň mesiac😅
Rozumiem ti dobre, ale všetko má svoje hranice. Aby si si nezničili kvôli tomu dobrý vztah.
Hak som brala naposledy na strednej škole a to bolo utrpenie,veľmi som schudla až nezdravo lebo som trpela veľkým nechutenstvom do jedla,bývalo mi zle,závraty atď tak som sa na to vykaslala.ale nemám pocit žeby mi to nejak ovplyvnilo chuť na sex,ťa stále bola a stále veľmi veľká
@ahoj0 ja milenca tak isto nechcem toto by som mužovi fakt neurobila milujem ho ale tam šialený chtíč keď sa na mňa čo i len usmeje cudzí chlap to je šialené. Neviem sa ovládať a preto sa niekedy bojím aby mi neruplo v bedni a nepodľahla som
@pininka1 ďakujem ten film si pozriem zaujíma ma to. Neviem čo za tým môže byť,mala som šťastné detstvo,super vzťah s rodičmi síce si v puberte som mnou nevedeli rady ale to prešlo a sú to tí najlepší rodičia a starí rodičia na svete.
@ahoj0 ja si každý boží deň hovorím aký mám doma poklad,že mám takého dobrého muža a úžasné zdravé dcéry ale toto je niekedy tak silné že ja už neviem. A teda zhoršilo sa to posledný polrok čo som začala chodiť do práce asi tým že som viac medzi ľuďmi a každý deň mi prináša viac vzrušenia v podobe mužov okolo mňa. Znie to možno šialene ale ja už sa ako šialená niekedy aj citim
Fuuha. aspoň viem ako sa cítia niektorí chlapi, ten môj by to tiež chcel stále. A mne sa po vyoperovani štítnej tak znížilo libido, že sa mi chce až plakať. K tomu 2 deti+4roky kojenia s mojimi hormónmi urobili svoje. Trosku Tvojho testosterónu by som prijala. 😜
Inak mam kamošku, ktorá je skoro stále nadržaná, ju to chytilo po 40tke.. Vlastne už nie sme kamošky, pretože to skúšala na môjho chlapa 🤦♀️🤮
Ja by som extrémnu chuť riešila samouspokojovanim... Keď vieš, že muž nemá chuť, tak ho trochu "odbremeň" určite máš doma nejakých šikovných pomocníkov, ktorí ho vedia zastúpiť 😜
Dobre to poznám, určite sú za tým hormóny. Ja mám vysoký testosterón a ten to sposobuje.