(Ne)úspešné rande

11. sep 2022

Stretli sme sa. Všetko bolo ok, rozprával mi plány nabudúce a potom sa neozval. Ozval sa teraz po 3 týždňoch. Dali by ste tomu ešte šancu? Keďže mi predtým písal tak 3800 správ za deň a po rande už vôbec nič... Teraz mi napísal, že on to nechcel hrotiť a čakal či sa ozvem ja. Vôbec sa mi to nezdá.
Keď som mu napísala čo si myslím, že buď riešil inú ženu, alebo inú nenašiel, alebo že sa mu to so mnou zrejme až tak nepáčilo, tak to teraz poprel a dodal, že bol aj odcestovaný. Zrazu je opäť naliehavý, že sa chce stretnúť dnes. Kašlem na neho, ale zaujíma ma, že či by ste to tiež tak riešili. 😀

janai1
11. sep 2022

No a ty si sa prečo neozvala?

korylan
11. sep 2022

Odcestovany v Indii,kde zurilo tornádo a O2 nestihalo opravovať wifi pokrytie. 🙂

elizabet173
11. sep 2022

áno, riešila by som to rovnako, nebola by som po ruke, len vtedy, kedy to jemu náhodou vyhovuje

bosorka2302
11. sep 2022

to bude daky magor dolezity

petamich
11. sep 2022

nikdy by som chlapovi po prvom rande nepisala, ze si myslim, ze riesil inu a bla bla - kazdopadne ak sa neozval tri tyzdne, tak si ho evidentne az tak neocarila, je mozne, ze bol na viacerych rande a bud teraz zistil, ze si mu predsa len sedela alebo kto vie, kazdopadne je to na tebe, chces sa stretnut stretni sa ale ked tebe to bude vyhovovat, nechces nestretni 🤷‍♀️

lintu
11. sep 2022

Najprv vyčkával, potom bol odcestovaný.... všetko? či ešte niečo?
Ak sa ozval až po troch týždňov extra záujem tam nebude.

autor
11. sep 2022

@janai1 Ako žena sa prvá neozývam. Poznám svoju hodnotu a nebudem sa vnucovať. Opätovala som záujem na stretnutí a to si myslím, že stačí. Po ňom už ani čiarka, až dnes. Zrejme na neho doľahla zúfalosť. 😀

sszuzu8
11. sep 2022

Riešila som si niečo podobné. Opíšem od začiatku. Trápne viem ale spoznali sme sa tak že som dala verejné poďakovanie do skupiny a on sa našiel ( štýl a lá priznania žien). 😀 Tak mi vtedy napísal. Ešte v ten deň sme to sekli keďže ja som ešte nemala vysporiadany vzťah. Neskôr o 2 týždne som mu napísala k sviatku (už rozidena) ocenil to a pustili sme sa do reči. Nejako sme sa aj dohodli na stretku. Žiadne prehnane písanie bud napísal dnes a potom 2 dni nič alebo aj 5 dní nič s tým ze mal toho veľa alebo sporadicky. Ja som mu prvá nenapísala ani raz (cítila som ze sa to nejak nehodí). Momentálne sme dohodnutí na stretku (ešte sme sa osobne spolu nerozprávali) tak som zvedavá. Veľa si od toho nesľubujem ale včera sme sa fakt do hĺbky poriadne porozprávali a patrične sa mi rypal v histórii tak na oplátku aj ja jemu. Mam z neho zmiešané pocity. Ale každopádne bude to zaujímavá skúsenosť spoznať sa.. Ku vzťahu to rozhodne nevidím.

derdia
11. sep 2022

Tato traposina, ze kto sa prvy ozve. To je take trapne ze az. Tak cakajte navzajom, kto sa prvy ozve. 😬😬😬🤦‍♀️

janai1
11. sep 2022

Chudáci chlapi 🙄

janaolas332
11. sep 2022

my sa takto stretavame 4 mesiace...tiez tomu nerozumiem, napiseme si ideme na vylet,alebo niekde...2 tyzdne ani makke f a takto dookola 🤷‍♀️ teda 99% ma on zavolal niekde,len medzi to ani ciarka,tak neviem o co ide...asi o nic.

autor
11. sep 2022

@janaolas332 ja som si povedala, že toto tolerovať nebudem. Ale zažila som už podobné, síce ten mi písal každý deň, ale stretávali sme sa raz za dva mesiace.

timing
11. sep 2022

@janaolas332 lebo nie si jedina s ktorou chodi na vylety...sa vykasli na chmuľa. Muz,ktory ma zaujem o zenu jej bude vypisovat a vypisovat

viestta
11. sep 2022

Nemusela si o tých iných vypisovať, to je trápne. Stačilo napísať, že už nemáš záujem

kitycat
11. sep 2022

Ja neviem... Je hrdost a hrdost.

Mohla si mu napisat za 2 dni, ze co tie plany, kedy ich uskutocnite. Miesto toho mas svoju hrdost, ze mu nenapises a ked ti konecne napise, tak mu napises, ze si pise s inymi? To ste si na prvom rande placli ci co..

autor
11. sep 2022

@viestta ono to je vytrhnuté z kontextu, najskôr som ho viackrát odmietla a keď stále naliehal, potom mu napísala toto: Nejak Ti to neverím. Skôr to vyzerá, že si buď riešil inú, alebo nenašiel inú a že som sa Ti až tak nepáčila... Inak by si sa ozval aj hneď.
Čo tiež poprel, ale ja sa nepotrebujem cítiť ako idiot. Navyše som odvtedy začala randiť s iným mužom a ten mi je nonstop k dispozícii, teda mimo práce, nikdy mi nepovedal, že nemá čas, stále mi odpíše/napíše, stále mi napíše ako sa na mňa teší a myslí len na mňa.
Ale máš pravdu, tým, že spomínam iné ženy sa vlastne degradujem 😀 Budem to hrať na bohyňu, že iná neexistuje 😀

tykat
11. sep 2022

@autorka ...ze mas svoju hrdost?
A ked sa ti ozve po 3 tyzdnoch tak mu hned odpises "..že buď riešil inú ženu, alebo inú nenašiel, alebo že sa mu to so mnou zrejme až tak nepáčilo.." 😁

autor
11. sep 2022

@kitycat ja už sa nechcem snažiť viac ako muž. Chcem byť milovaná a cítiť z chlapa, že si ide za mnou nohy "polamat". Inak ma to nebaví. Našťastie som v poslednom čase mala zopár rande, no možno 10-15, viem to už lepšie odhadnúť, záujem, ktorý mi muž prejavuje.

marca12
11. sep 2022

Ano,tiez by som to tak riesila,ze uz by som nemala. Ale nepisala by som mu vycitky a robila zo seba hysterku. Mala si mu to diplomaticky napisat. Je to chuj,co si mysli,ze zeny maju nakakane v hlavach...napise,ze bol odcestovany ako keby to bola prekazka napisat ako sa mas a pokracovat v konverzacii tam,kde ste prestali. Jasne,ze nemal zaujem po rande,dosli mu zeny,tak si ho napadlo ty zase na chvilu ako zabavka.

viestta
11. sep 2022

Však si mu mala napísať, že už si nasla náhradu. Vyčítas mu to co sama robíš. 🤔

autor
11. sep 2022

@marca12 ja som napísala diplomaticky, ale on mi napísal 1000x "ale"... Tak som spomenula aj čo si myslím, že medzitým poriešil aj iné ženy. No nevadí. Je to jedno, mne sa takéto správanie nepáči, takže nemá to už pre mňa zmysel, hlavne keď viem, že to môže byť aj iné, s iným mužom.

autor
11. sep 2022

@viestta Nie, ja som mu dala šancu pár dní, neozval sa, tak som si začala písať s iným mužom. Ja neriešim viac mužov naraz.

autor
11. sep 2022

@viestta písať mu, že už mám iného mi prišlo trápne, ešte by si myslel, že idem nejako rýchlo na vec 😀

viestta
11. sep 2022

No ako píšem, podla seba súdim teba 😃 Mas rozpracovaných viac prípadov naraz, ale jemu to vyčítas.

kitycat
11. sep 2022

Pre boha, naco ho riesis?

Vsak si mala od neho rande s dalsimi 10-15 aktivnymi dobijacmi, ak spravne citam, tak aku sancu mu chces davat? Na co? Aby ti zaplatil veceru?
Ty si daka Kralovna zo Saby ci co.. ?

Edit: on bol asi jeden z tych 15 rande... Tak co ho riesis ked uz mas ineho? 🙂

viestta
11. sep 2022

@kitycat myslím, že jej najväčší problém bude ustrážiť aby sa jej nepomotali vlasce na všetkých tých udickach co ma naraz nahodené 😃

marca12
11. sep 2022

Ci pana 10-15 rande? Chlapcovi nemas co vycitat. Ved si taka ista. A vo svete zoznamiek to nemozes tak romanticky brat. To je ine ako ked stretnes chlapa niekde na akcii a zapacis sa mu,tak ide po tebe ako po udenom a dolame si tie nohy. Na zoznamkach hladas ihlu v kope sena

kitycat
11. sep 2022

@viestta no minimalne dva vlasce sa tu motaju. Ale ja to aj chapem, lahko sa odmieta tento, ked uz je na vlasci dalsi.
Bez nahradnika by bol aj tento 3 tyzdnovy odlezanec dobrou utechou, vsak sa ochladzuje, sezona burciaku a vareneho vina je tu.

autor
11. sep 2022

@viestta nie nemám rozpracovaných viac naraz.

tykat
11. sep 2022

@kitycat ...ze 3tyzdnovy odlezanec 😂😂😂