Netúžim po sexe - ako to riešiť?

3. apr 2021

Keď rozmýšľam, neskutočne túžim po snúbencovi avšak keď je pri mne, vôbec sa mi do sexu nechce. Ked už samotný sex prebieha tak si ho dokážem neskutočne užiť a milujem ten pocit, ale neviem sa na to odhodlať nejako, prosto sa mi nechce

Vzniklo to, keď som si uvedomila že na začiatku vzťahu mi stačil jeden dotyk na stehno a bola som vlhká až až a teraz aj keď túžim po ňom, vlhká nie som.. akoby som si vytvorila psychický blok a teraz neviem čo ďalej

ravenman
3. apr 2021

jedz každý deň horčicu a sa ti bude chcieť

fadama
3. apr 2021

Ty už prestaň zas s tou horcicou. 🤣🤣
@ravenman

ravenman
3. apr 2021

@fadama horčica základ

hankm
4. apr 2021

@ravenman kremžsku, plnotucnu, francuzsku ?

ravenman
4. apr 2021

@hankm plnotučnú

natyreggae
4. apr 2021

Ahoj... neviem ako dlho ste spolu ale mala som niečo podobné🙂v prvom rade ti musím povedať že je to všetko len v tvojej hlave... prestaň myslieť na to vlhnutie len nech ťa dráždi, dotýka sa ťa, hladká, olizuje a proste všetko čo ťa vzrušuje🙂 mne pomohla na to dlhšia predohra a hlavne som nemyslela na to že chcem byť vlhká ale myslela som na neho 😉😊a tiež na začiatku stačilo keď ma objal už to boli vodopády😂😂potom sa to ukudnilo, vyschla som a zase to začína byť vlhké☺len proste fakt na to nemysli že chcem byť vlhka chcem chcem.. ono to príde samo uvidíš!🤗❣

ravenman
5. apr 2021

@natyreggae chlap musí vedieť ženu "rozrobiť"

natyreggae
5. apr 2021

@ravenman to áno🤗