Keď rozmýšľam, neskutočne túžim po snúbencovi avšak keď je pri mne, vôbec sa mi do sexu nechce. Ked už samotný sex prebieha tak si ho dokážem neskutočne užiť a milujem ten pocit, ale neviem sa na to odhodlať nejako, prosto sa mi nechce
Vzniklo to, keď som si uvedomila že na začiatku vzťahu mi stačil jeden dotyk na stehno a bola som vlhká až až a teraz aj keď túžim po ňom, vlhká nie som.. akoby som si vytvorila psychický blok a teraz neviem čo ďalej
Ahoj... neviem ako dlho ste spolu ale mala som niečo podobné🙂v prvom rade ti musím povedať že je to všetko len v tvojej hlave... prestaň myslieť na to vlhnutie len nech ťa dráždi, dotýka sa ťa, hladká, olizuje a proste všetko čo ťa vzrušuje🙂 mne pomohla na to dlhšia predohra a hlavne som nemyslela na to že chcem byť vlhká ale myslela som na neho 😉😊a tiež na začiatku stačilo keď ma objal už to boli vodopády😂😂potom sa to ukudnilo, vyschla som a zase to začína byť vlhké☺len proste fakt na to nemysli že chcem byť vlhka chcem chcem.. ono to príde samo uvidíš!🤗❣
@natyreggae chlap musí vedieť ženu "rozrobiť"
@ravenman to áno🤗
jedz každý deň horčicu a sa ti bude chcieť