Ako zastaviť city, čo robiť? Obmedzila som stretávanie, nechodím na miesta kde ho môžem stretnúť.. už je to dlho a stále moje srdce horí pre toho človeka ..
A nie je to len chvilkove poblaznenie?si s nim aj v kontakte?city su obojstranne ci len z tvojek strany?
@luciasveckova obojstranné. Trvá to už vyše roka ..
@luciasveckova nemôžem s ním byť. Som vydatá, aj keď sa ku mne akokoľvek hrubo správa muž, nemám gule sa rozviesť.. bojím sa jeho rodiny, a vonkoncom si nemôžem dovoliť vztah krátko po rozvode ..
Vieš ako sa to hovorí, každý sme si strojcom svojho šťastia.
Čiže máš možnosti dve.
1. buď budeš trpieť pri manželovi a budeš nešťastná zo zalúbenia do druhého muža, alebo
2. postavíš sa tomu čelom, požiadaš rodinu a dotyčného o pomoc a odídeš od manžela, s ktorým niesi šťastná.
A možno si zo svojho manželstva už tak frustrovaná, že máš pocit, že každý chlap naokolo je lepší ako Tvoj muž ... ťažko povedať, aké by to bolo, keby si začala žiť taký bežný život s tým, ktorého "nešťastne miluješ" ... osobne by som najskôr upratala svoj život, keď sa k Tebe muž správa zle, odíď, nerieš, čo si pomyslí jeho rodina, keď odídeš, je to Tvoj život, a ten máš len jeden ... a určite by som nevhupla hneď do ďalšieho vzťahu.
@dzulli1980 odišla by som veľmi rada.. ale od začiatku nášho vzťahu poza moj chrbat o mne hovorili hrozne veci.. a nechcem vedieť čo spravia ak odídem.. aj on sa mi vyhrážal, že veď nech si počkám..
odídte,je to vydieranie z ich strany. Ak by po Vašom odchode robili problémi,tak podajte trestné oznámenie. Kvoli jednému debilovi si chcete zničit život? Lepšie to nebude,len horšie. čím viacej tam ostanete,tým menšiu odvahu budete mat odíst.
@brembo stále som mala takú nádej, že ma možno lubi a ja som tá na vine .. preto som nevedela odísť
A ten tvoj čo ste vzájomne do seba zamilovaný má ženu, deti, alebo je slobodný a čo ty máš deti. Aby ti nemazal sladke motúzy popod nos. Toto všetko musiš zvažiť.A jeho toho tvojho grobiana čo ho voláš manžel jeho rodiny sa neboj oni ťa len postrašuju a vydieraju a nič iné.Neverim žeby sa tak dospelý ľudia z jeho rodiny správali to mi pride take cigánske správanie.Pekné odid otázne je ak máš kam ten tvoj nový je nejako zabezpečený mal by si kde bývať máš prácu ON má prácu.Toto je niečo nové čo ťa láka zakázane chuti najlepšie ale ver že keby ste išli žiť pod jednu strechu spoločné ver že až take dobre by to nebolo možno chviľu áno ale prišli by bežne problémy a tam by sa vydelo.Aj ten tvoj nový má svoje muchy, nálady, aj hádky by boli ako všade.Takže teraz je to všetko pekné ale či by to bolo aj za čas také pekné.Stretavate sa každý deň chodite niekde spolu či len tak raz za čas sa stretnete idete niekde a nič viac.Ono sú to dve rozlišne veci stretavať sa a žiť spoločne v domácnosti.
@dilino nemáme deti, ani jeden z nás .. ak sa mi podarí rozviesť určite budem sama, pôjdem do svojho.. nešla by som hneď do vzťahu.. druhého muža poznám už roky, boli sme dobrí priatelia a stretávali sme sa veľmi často kvôli práci.. ja som to následne zanechala, lebo pri tých citoch to bolo neúnosné ..0
To su ale chabe vyhovorky ze sa nechces rozviest koli tomu co o tebe narozprava. Tvoj muz ti nestoji v ceste za stastim stojis si v ceste ty sama ! Tak zo sebou nieco Rob! Co mas z toho ze si vydata a nestastna ? Co Ta je potom kto si o tebe co mysli? Si uplne free nemas deti snim mozes urobit definitivny koniec . Mozes odist do ineho mesta ci statu ak Ta trapi co ludia .. mozes vsetko co len chces staci si ist za tym.
@miadi aj som uvažovala že pôjdem niekam úplne inam.. hoci aj zmena štátu
Chapem.a preco sa bojis jeho rodiny?
Autorka, prečo sa tak obzeráš na to čo povedia. Mne by to bolo srdečne jedno, nech si vymyslia akúkolvek lož, pravda vždy vyjde najavo. Toto by ma absolutne pri nikom nedržalo, že si niečo vymyslia. Veď to je detinské. 🙄
Autorka,nech si hovoria čo chcú. To ti može byť maximálne jedno. Keby ľudia stále prisposobovali svoje konanie tomu,kto o nich čo povie,alebo môže povedat,tak by každý neprestajne menil bydlisko,pracovisko,rodinu a priateľov. Kašli na tých starých debilov.
Vydiš deti nemate načo stracať čas s takým chlapom.Ukonči to a bud rada že s nim nemáš deti to by bolo väčšie peklo.Deti mať určite budeš ale nie s takým blbom že ťa uraža a ponižuje a ešte akože sa vyhraža jeho rodina tebe a začo prosím ťa nech ho uprace druha s cesty a nie ty.Odid kým je čas.
Cas. A najdi si nejake hobby,alebo nejaku aktivitu. A ak nepomoze tak ineho chlapa