Nešťastná láska

didi567
9. okt 2022

Ahojte ,chcela by som si tu len prist po radu…ak milujete niekoho kto ma niekoho ineho mate s nim niečo dva roky a jednoducho vidíte nezáujem z jeho strany. Ma zmysel bojovať o lasku alebo čo v takomto prípade robit? Trapim sa uz dva roky a už ma to naozaj trapi tak moc že neviem ako dalej.

elenka74
9. okt 2022

@didi567 Má niekoho iného, čiže je ženatý alebo má partnerku, s ktorou žije?

syslik81
9. okt 2022

tak ja by som si hlavne nezacinala s niekym kto niekoho ma ... a ked uz sa stalo a nejavi zaujem len o sex ukoncila by som to a spalila akekolvek mosty - sak hadam mas daku hrdost

lindous
9. okt 2022

Už len jedna z tých vecí, by ma odradila ... kombo, že je zadaný a nemá záujem, tam naozaj nevidím veľký zmysel bojovať ... boli ste niekedy aj normály pár a vieš aké to s ním je alebo miluješ len svoju predstavu tej osoby ?? lebo v realite taký super asi nebude, keď spolu niečo máte, aj keď je vo vzťahu ... je možné, že by ťa pri ňom čakalo to isté ...

lija22
9. okt 2022

nie. ved nema zaujem.

leskovael
9. okt 2022

Niekoho má ... Mali ste niečo pošlú, takže pravdepovne ženu/partnerku podvádzal s tebou... A už nemá o teba záujem... Kde chceš bojovať? O čo??? Bola si milenka nejakého debila, ktorý nevie udržať vtáka v nohaviciach a už si ho omrzela.. Nič viac, nič menej..

lavender273
9. okt 2022

Ma niekoho ineho, NEJAVI o teba zaujem a ty sa pytas ci ma zmysel o neho bojovat? Ako o co chces bojovat? To iní po svete nechodia?

refly
9. okt 2022

Ked nema zaujem, tak sa ani nemusis pytat. Aj keby nikoho ineho nemal. Ak nema zaujem, tak je to uz davno prehrate, neni o co bojovat.
Skoda ze to takto blbo vyslo... Ale to sa stava casto. Najlepsie je to co najrychlejsie akceptovat, aby to vyprchalo. Lebo pokial si budes sama sebe klamat a davat si sancu, tak to budes umelo drzat pri zivote a nikdy z toho nedostanes, co chces. Sama som videla ze to niekto drzal pri zivote aj vyse 10 rokov. Naco? Ten clovek ich nikdy lubit nebude, akurat ze za nimi chodia ako psiky a trapia sa.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
9. okt 2022

prosím ťa, načo sa trápiš ... možno za rohom na teba čaká niekto kto si tvoju lásku ozaj zaslúži...

perdita11
9. okt 2022

@didi567 zivot je kratky, aby sme sa trapili a 2 roky je naozaj dlha doba.
Navyse pises ze niekoho ma a ma zaroven teba, toto je uz samo o sebe divne a varovne znamenie pre teba. Ak si vazis samu seba, tak by si to mala ty sama pre svoje dobro ukoncit a ist dalej. Pomaha aj na cas vycestovat, ak nemas zavazky, tak mozno precestuj svet alebo si zacni plnit svoje sny. Mozno ta cele toto trapenie nakoniec posunie este niekam do vysin.

panelacikova
9. okt 2022

@didi567 nemá to zmysel, mal ťa ako matrac... jednoducho si mu spestrila pár mesiacov života, to je tak všetko

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli18
10. okt 2022

Mas 18 a od 16tich si robila matrac nejakemu zenacovi? Si naivna (vek ta ospravedlnuje), ak si myslis, ze vyhras boj o jeho lasku s jeho rodinou.

nurielka
10. okt 2022

Nemá zmysel. A aj keby mal záujem, chcela by si takého muža, ktory si nevie upratať vztahy, a nevie si to upratať v hlave? Dalo by sa povedať, že by si bola s ním, a on by mal niekoho popri tebe o kom by si netušila. Čo je na tom človeku také úžasné? Strasti života si s ním nezažila, stereotyp tiež nie, len tú časť z neho, do ktorej ťa pustil. Si zamilovaná len do ideálu. A pravdepodobne si sa už po 2 rokoch spamatala, lebo vtedy zamilovanosť aj končí.

caray
10. okt 2022

keďže zjavne si teda len milenka, tak neviem, najlepšie by bolo sa podľa mňa na to vykašľať. jemu takéto spestrenie vyhovuje, no to je asi tak všetko, čo on od teba proste očakáva

viestta
10. okt 2022

Dva roky hráš druhé husle a ty chceš o neho bojovať? Súdnosť a sebaúctu si kde stratila?