Ahojte môj problém bude trocha iný asi ako väčšina na MK kde píšu ženy ako ich muž nechce a tak. Problém je v tom ,že sa so mnou partner nevie normálne rozprávať bez toho aby to nemalo sexuálny podtón, je to jedno či sme spolu ,alebo telefonicky či správy. Vždy to k tomu spreje. Začína sa mi to hnusiť lebo nemyslím na sex toľko čo on. Cítim sa ako využitý predmet aj keď mame spolu pomer lebo to ako to prezentuje by aj najromantickejší pomer zatienilo. Ako toto normálne odkomunikovať aby sa neurazil 😖
Presne tak ako si to napísala sem, bez výčitok, len mu povedz ako sa cítiš 🙂 nemyslím, že treba okolo toho robiť cáviky a chodiť okolo horúcej kaše, keď chceš aby pochopil... a ak sa urazí, tak sa aj odrazí a hovorí to viac o ňom ako o tebe...
Narovinu sa ho opytaj ci sa nevie bavit normalne.. ci musi mat furt blbe reci..
Poznala som jedneho takeho, totalne sa mi zhnusil. Ziadna normalna tema, normalny rozhovor o beznych veciach, zalubach.. skoncila som to lebo to sa dlhodobo neda pocuvat.
Počuj, mohol by si prestať otáčať každú tému na sex? Vadí mi to, mám ťa rada, aj sex s tebou, ale toto mi vadí. Bodka.
uplne putna by mi bolo ci by sa urazil - pocuvaj ma Andrej, kazdu jednu nasu konverzaciu otocis na sex alebo mas minimalne sexualne narazky, mna to uz tak trochu otravuje, mozes s tym prosim prestat...vybavene
Hnusí sa mi to na mužoch. Nevydržala by som to.
Pozri , buď je to úplne jednoduchý tvor, ktorý nemá toľko filipa aby sa dovtipil že už to nie je len trápne ale úplne na grc alebo je to totálny magor ktorý má miesto mozgu penis. Čo iné? Inak by si dávno uvedomil že ťa uráža a dehonestuje..povedz mu to normálne ako to cítiš...žiadne také že uraziť nechceš ...veď on ťa uraza a trápi ho to?
Čím ťa zaujal?
Jaj zeny ste sa tu zas zisli feministky pozeram. Cize ked ma partner/manzel sexualne narazky, je to hnusne? to si robite prdel? budte rady, ze sa zaujima. Ked je toho vela, treba mu to povedat. Mnozstvo zien sem pise ako ich muzi odmietaju a tento ma zaujem a je zly 😀
@foterlotor lenže tu je reč o inom si myslím...že ten chlap sa nevie o ničom normálne rozprávať ,všade pcha sexuálne narážky ...a autorka dáva jasne najavo že sa jej tým hnusi keďže je to 24/7 a zrejme veľmi neokrochanym a primitívnym spôsobom ..ako opakovat ten istý vtip 20x denne je najlepšia antikoncepcia...
Dedinský buran ktorý nevie ako sa správať .Rozum majú v nohaviciach .Keď ste chvíľku spolu ,možno je to len na začiatku a prejde ho to .No u mňa by mal hneď na začiatku stopku .Pod úroveň takéto správanie .
No ak vas "vztah" nazyvas "pomer", ani sa nedivim, ze toci len o sexe..
@zoro9836 pre teba je to mozno sranda, ale to neznamena, ze to ma kazdy citit rovnako. Mozno ak tvoja partnerka citi od teba aj ine prejavy naklonnosti, lasky, tak sa na tomto len zasmeje. Ale ak ma zena pocit, ze je pre chlapa len Anca, tak to velmi vtipne nie je
@foterlotor akože sory, ale aby mi muž pri jedení banánu pozeral na ústa a s blbymi poznámkami ako by rád dal okusovat svoj banán...to je trošku veľa aj na sexuálne chtivú ženu 🤣 a pri každej príležitosti všade vidí len sex. Aj mňa by chuť prešla.
@foterlotor ty si celý feministka. Pravdepodobne rovnako neokrochany, vtákom mysliaci buran.
@zoro9836 no je iné sa doťahovať, mať aj zmysel pre humor, vedieť porozumieť tomu druhému...ale aby mi nedal dopovedať myšlienku, lebo vždy to skončí narážkami na sex, to je už nechutné. Si zober, keby si sa učil so synom, a mu povieš, aby správne chytil pero do ruky a žena by ti skočila do reči, že ona to vie či ti má ukázať 🤣 alebo sa jej spýtaš, či nespraví na obed španielske vtáčiky a ona ti povie, že ona si dá vtáčika a ty si jedz čo chceš...idete do obchodu na potraviny, treba vám dokúpiť jogurty, spýtaš sa jej, aké...a ona ti pošepká že taký ten tvoj teplý 🤣🤣 idete sadiť kvety, nech včely opelia...a ona na teba vyletí, či aj ty ju nechceš opeliť. Ja by som zošalela. Je to aj sranda, sem tam, ale aby každú jednu vetu, konverzáciu myslel len na sex, no asi nie je zdravý 🙄
@foterlotor ze feministky 🤣 ked ma chlap miesto mozgu kok*t tak to je fakt vyhra.. on nevie komunikovat o nicom inom, nezaujima sa aky som mala den, ako sa mam, co nove.. len ako by ma oprel a kde vsade by ma dal
Fakt super chlap do zivota 🤮
Takýto buran by mal u mňa stopku hneď na začiatku. Neznášam tieto chlípne a lacné kecy.
Inak som mala dvoch typkov čo na zaciatku vzťahu mi posielali stále také lacné nechutné akože videá kde si zo zien len srandu robia, vždy mali sexuálny podton...ako raz za čas nepoviem ale keď je to niekoľko za deň cítila som neskutočný odpor. Keď som napísala nech mi také chujoviny a vôbec shorts neposielajú že síce mám zmysel pre humor ale ocením inteligentnejší a nie jednostranný kde ženu len oprieť sa obidvaja urazili že som si vôbec dovolila povedať že sa mi to nepáči a nech s tým prestanú...ďakujem, nemám záujem.
Koľko ste spolu vo vzťahu? A bývate spolu?… alebo skôr ako vážny je váš vzťah by má zaujimalo. Od toho sa odvíja veľa. Si si ista že partner tá neberie len ako sexuálny objekt? Ste na tej istej vlne? Lebo je veľa vzťahov kde si ľudia nepovedali že spolu sú a potom to skončilo tak že vlastne obaja ten ich vzťah pochopili úplne inak. Že či ty náhodou vás vzťah neberies plnohodnotne s tým že s partnerom rátaš aj do budúcna a vzťah chceš budovať, zatiaľ čo on to berie ako vzťah založený hlavne na sexe a na takej voľnejšej úrovni. Nad týmto sa treba zamyslieť, no a určite by som sa s ním o tom porozprávala, aj by som mu povedala že ti je nepríjemne ako sa s tebou rozprava.
On uráža takou komunikaciou teba a ty sa pýtaš,ako ho neurazit? Začni riešiť seba! Nie chlapa.