Nerozumiem chlapom

21. jan 2023

k čomu je dobré že spoznáte muža, cítite sa s ním fajn, aj on s vami, navzájom si to poviete, ale iba sa stretávate a nič viac? stále mi povie, že chce počkať a chce si byť istý že naozaj ten vzťah bude medzi nami dobrý a nechce začať tak, že rýchlo a pokazí sa to :( to je síce fajn ale čím ďalej tým viac cítim akoby moje city ustupovali, že skrátka ak sa nič nedeje, tak som z toho taká rozpačitá :( to sú muži tak spomalení alebo na čo čakajú? kým mi príde do života niekto, kto dá do toho všetko a bude sa snažiť, bude to snaženie vzájomné?

mk2023
21. jan 2023

podla mna vyhovorka..chce si len uzivat

alzbeta1301
21. jan 2023

Neviem teda, podľa mna sú chlapi polena ale ak ti toto povie myslím si zw sa len vyhovára chlap keď chce sa vie rozhybat.

Ale hnevá má že koľko krat sa stane aj to že zena je s muzom niekoľko rokov a muz sa nejde rozhýbať a nakoniec si nájde inu a a nou to má do roka vsetko za sebou a zrazu sa hybe rýchlosťou svetla.

s_o_n_i_k_e
21. jan 2023

neviem koľko máš rokov, ale toto nie je to čo sa má od vzťahu a muža očakávať, čiže by som to skončila a išla za lepším 🙂

bajka16
21. jan 2023

U chlapa neber do úvahy slová ale činy. Úplne je jedno čo ti povie. Keď s tebou nie je tak jednoducho nechce byť. 🤷🏻‍♀️

divokykonik
21. jan 2023

Keď sú muži skutočne zamilovaní, ide všetko niekedy až príliš rýchlo 😂. Skrátka možno čaká na to, že mu viac učaruješ časom, ale nič sa nedeje. Ale môže byť 100 ďalších možností. 🙂

s_o_n_i_k_e
21. jan 2023

@bajka16 👍👏

viera
21. jan 2023

stále mi povie, že chce počkať a chce si byť istý že naozaj ten vzťah bude medzi nami dobrý🙂))Vyhovorka....

lavinis
21. jan 2023

neviem, mne sa toto nikdy nestalo, že by niekto mi toto povedal. Buď bolo hneď jasné, že toho nič nebude alebo sme začali randiť, ale takéto, že na vzťah sa necitím, to by som hneď stopla a hľadala ďalej, ak teda by som ja ten vzťah chcela.

autor
21. jan 2023

stretávame sa tak asi 4,5 mesiaca a jednoducho si myslím, že už je vo veku kedy by mal vedieť či chce vážny vzťah alebo nie, najprv som ho aj ja chcela viac spoznať, ale teraz som už taká, že jednoducho si myslím, že ak by chcel, boli by sme spolu nie? či azda čakať 1 rok a tak byť spolu ako pár? som dosť trepezlivá a nehrniem sa do vzťahov len tak z rozmaru, no dávam mu svoj čas, píšeme si každý deň, volá mi, stretávame sa tak 2x do týždňa, niekedy 3 ak sa dá, niekedy kvôli práci len 1x... je to dosť intenzívne, ale akoby sa dialo len to, že sme spolu von a nič... veľa sa rozprávame, sedíme si povahovo, cítime sa navzájom uvoľnene... ale nič sa nedeje... stále len to, že mám mu veriť, že všetko dobre dopadne a že záujem má... ale tak...

mk2023
21. jan 2023

Nestracaj cas

bajka16
21. jan 2023

4,5 mesiaca? Keď sa chlap buchne tak tú ženu chce hneď a teraz mať iba pre seba. On nechce netráp sa.

minilla
21. jan 2023

Ver svojim pocitom a ked si z toho rozpacita a tvoje city ustupuju, nechaj ho tak a nestracaj s nim cas.

s_o_n_i_k_e
21. jan 2023

sama si vieš pekne odpovedať, čiže áno nerieš a nechaj ho tak, nemá to zmysel a mladšia už nebudeš, nestrácaj čas, na svete je toľko mužov, a najhoršie čo môže žena urobiť, že sa mu máš vnucovať a otravovať ho ked o teba nestojí 🙂 treba si užívať a ono to príde a potom si len úsmevne spomenieš v čom a s kým si chcela žiť 🙂

autor
21. jan 2023

o chvíľu budem mať 27 rokov a chcela by som spoznať naozaj niekoho perspektívneho, samozrejme sa spoznať, ale po 4 mesiacoch by som už očakávala, či by to posunul niekam 🙂 či ostaneme známi alebo budeme pár

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
espritka29
21. jan 2023

A ako si bude neskor isty, ci ten vztah bude dobry? Vztah sa tvori neustale roznymi zivotnymi situaciami a tym ako sa ti dvaja k tym situaciam postavia. Vztah nie je nic staticke, neustale sa vyvija a prave tie “tazke” obdobia ukazu, kto je aky zrely na vztah. Ale to sa da hodnotit pocas trvania vztahu, nie pred jeho zaciatkom.

minilla
21. jan 2023

Robi ti vlastne sluzbu - je pre teba testom tvojej sebahodnoty. Co vsetko si ochotna tolerovat. Postavil vas vztah do pozicie, ze to on sa musi rozmysliet, popremyslat. A ty mas zatial poslusne cakat, kym sa rozhodne. Takto ti to vyhovuje? Ak ano, fajn, pretoze, ak by ste nakoniec aj skoncili ako par, je vysoko pravdepodobne, ze tento vzorec - “ja sa musim rozhodnut, ty pockas a prisposobis sa” sa nasledne bude opakovat v dalsich dolezitych partnerskych zivotnych situaciach.

danica2711
21. jan 2023

negeneralizuj, preto, že ten tvoj je spomalený, nie sú takí všetci. Ver mi, je hodne takých, čo vedia, čo chcú, poobzeraj sa okolo seba, tamten nie je jediný na svete. Ste spolu (ak vôbec) krátko, rozchod prebolí za 2 dni

pralinka25
21. jan 2023

on nie je spomaleny. ver mi nikto nie je taky spomaleny. tieto reci su len taktika. nevie co chce. keby bol buchnuty a zamilovany az po usi necakal by. chlapi su fakt lovci a aj ten najvacsi introvert a flegmos a slimak sa vie rozhybat ked naozaj nieco chce.
ked niekoho fakt ches nebudes cakat ci si si isty, ci nieco niekedy nejao bude. ale skratka to zijes. nic ine nevidis a chces to celou svojou bytostou aj chlap. stretla som ich par takych a kazdy bol ina povaha ina natura ale ked to u nich bolo take ze naozaj boli zamilovani vedeli presne co chcu a neotalali.
daj sancu inemu. tto je motanie sa v kukuricnom bludisku

bruneta880
21. jan 2023

Nečítam komentáre, ale ľahká pomoc.
Povedz mu, že už sa stretávať nebudete, keď tak ako kamoši niekde na káve.Ale vysvetli mu aj dôvod, pretože ho máš rada, ale z jeho strany to tak necítiš keďže ťa nevníma ako partnerku.
Ak bez teba nebude vedieť byť a záleží mu na tebe prípadne ťa ľúbi, toto ho zaručene preberie.
Ale aj to dodrž! Zavolá ťa potom von, nechoď hneď, povedz že na ten termín už "niečo máš" nedefinuj čo.
Toto ho preverí, inak nestrácaj čas.

junovedievca
21. jan 2023

Sami chlapi povedia ,ze ak maju zaujem,nic ine neexistuje......myslim.si zeby si mu mala narovinu povedat,ze moze hladat inde,ze ta len brzdi a taha za nos

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vilma7
24. jan 2023

Dala.by som si sama pre seba čas, ktorý som ochotná tolerovať.
Keby niečo chcel, myslím že by sa už pomaly rozkyval.
Asi mu to vyhovuje takto, ťažko povedať.
Nie každý chce vzťah, niekto si len užiť takéto stretnutia atď...asi ozaj ešte nie je pripravený na ďalší vzťah, alebo sa.nechce ešte viazať.

drago12587
17. apr 2023

Chce ti dokázať že mu nejde len o sex pravdepodobne.. vy ženy neviete, čo chcete.. keby šiel s tebou do postele po 3 rande tak mu ide len o jedno, ked čaka tak je tiež zle.... Ked je pozorny tak neni chlap, ked sa stara o seba tak je egoista, ked ti da všetko a sprava sa k tebe ako ku princeznej tak si ho nevazis, ked ta ignoruje tak neni empaticky .. ked ti pomaha vo vsetkom tak ta obmedzuje a nenecha ta rozvijat a byt samostatnou, ked ti nepomoze tak je lenivy a nezaujima sa o teba.. chyba bude na vašej strane.. najväčši stres pre chlapa je vyhoviet žene.. lebo žena nikdy nevie, čo vlastne chce, vie len to čo nechce. Ten tvoj, chce byt asi iny ako " väčšina" netlači na pilu, lebo ženy nemaju radi mužov, ktori sa hrnu do vztahov, takych si zeny absolutne nevazia.. ty tu banujes ze sa nehrnie.. sama vidiš, že problem nebude v nom.. pravdepodobne si prečital navody ako ta neodradit aby si po nom šla ty a rešpektovala si ho.. sama si pozri navody na googli ( ako zbalit ženu ) :D to je prve pravidlo.. nikdy sa za zenami nehnaj.. pozri sa na to z jeho stranky .. on sam netuši, ako si ta udržat, preto ide podla navodov... To je moj nazor..

pralinka25
17. apr 2023

@drago12587 to fakt dnes dostavaju chlapi navody na to aby sa za zenou nehnali? a to vam radi kto? pretoze podobne rady su aj pre zeny. ja sa uz vobec necudujem preco maju dnes mladi problem s randenim ako to tu takmer denne citam. ved s takymito radami sa nikdy nikam ti ludia nedostanu. ked budu nonstop hratobaja hry podla navodou uplne ich to oddeli a nie ze spoji. su totiz ocividne protichodne.
ja som teda zena s kopu kamosiek a vsetky sme si vzdy nakoniec vybrali tych ktori sa snazili a boli aspon chvilu vytrvali.
a aky dalsi bod? pockat kym naznaci zena? alebo co? v zivote by som nechodila s chlapom pri ktorom by som musela robit prve kroky ja. to preco?
tieto stupidne hry a knihy na ktorych len autori zarabaju. zacala som citat len tak zo zvedavosti jednu pre zeny a uz rok som ju neni schopna docitat.
minule som videla na FB kratke video chlapika co asi tiez radi chlapom nejaky dennik lovca ci co. ten chlap je tak nesympaticky a jeho nazory no otras. ja vobec nechapem ako s tymto moze uspiet. dnes je asi fakt doba totalne uletena.
kazdy den sa tu objavi minimalne jeden prispevok kde je ze kde su normalni chlapi a sem tam sa objavi aj prispevok chlapa kde su normalne zeny. furt mi to bolo divne. no uz nie. mne je tychto mladych v podstate tak luto. chlapi prestavaju byt chlapmi, zeny zenami uplne vsetci total zmateny a este im to cele zamotavaju pseudoradcovia ktorym je sumafuk co s nimi bude hlavne ze bude plne vrecko.
to ani neber moj prispevok akosi osobne, len si tu ako chlap a fakt ma sokovalo to o tych navodoch. wow.

mon8060
6. jan 2024

S týmto iba strácas čas. Keby mal naozaj o teba záujem, tak už dávno ťa má v posteli obrazne povedané a ste spolu každý deň..lebo tak to býva u dospelých ľudí ktorí riešia vzťahy. Toto mi príde akoby ste mali 15 🙈