Nepovie mi, že som krásna

17. jan 2024

Máme málo sexu. Nepovie mi, že som krásná, pritahujem ho. Ako hovori mi, že má lubi a už sa nevie dčkat kedy budeme manželia. Mozem sa na neho spolahnut. Lenze sex skoro stále inicujem len já. Možno 3x prisiel on lenze keby som to nechala na neho tak sex nemáme aj mesiac. Ked som sa ho pytala povedal, že je unavený z prace. Já si pridem už ako nymfomanka. Já by som sexovala aj každý druhý den. Poslednu dobu sa nám nic nedari. Rozist sa s ním nechcem, je starostlivý, mozem sa na neho spolahnut. Lenze ten sex mi strasne chyba :(

sissy27
17. jan 2024

A casom bude toho sexu uz len ubudat… kazdy ma ine potreby v tomto smere, ja osobne by som nezostavala vo vztahu, kde uz na zaciatku sa nezhodneme…

palicka
17. jan 2024

Prepac, ale ved mozno nie si krasna. Tak si vaz to, ze priatel nie je prvoplanovy a nepotrebuje ta len ako ozdobu. Taka raz zostarne...asi v tebe vidi podstatne dôležitejšie atributy.

minenkak
17. jan 2024

A si pre neho krásna a príťažlivá,voniaš mu,si jeho tip

autor
17. jan 2024

Ako já sa nepovažujeme za peknu a pritazlivu Lenze on mi hovori, že som strašně kritická voči sebe, že ked sa nahodim tak je zo mna hotový ale já si tak nepridem

domkakvet
17. jan 2024

Je starostlivy a mozem sa na neho spolahnut, no a lubis ho vobec, ci iba to, ze je starostlivy a mozes sa spolahnut, lebo to sa mi zda malo.

autor
17. jan 2024

@domkakvet já ho nelubim já ho milujem a zboznujem a on to cítí rovnako

domkakvet
17. jan 2024

Tak potom musis pocitat s tym, ze sexu pribudat nebude, prave naopak.

dominikamacakova
17. jan 2024

A čo má za prácu keď je tak strašne unavený?

daniela2202
17. jan 2024

Lunik 9

mirage
17. jan 2024

odkiaľ si?

autor
17. jan 2024

@dominikamacakova robí v leoni nějaké kabel či co

autor
17. jan 2024

@daniela2202 prosím? To mám brát ako co? Že som snad cigána či co?

tanyan
17. jan 2024

Pokiaľ ťa neodmieta a cítiš jeho lásku, tak nestresuj. 😉
Až neskôr si uvedomíš, že vo vyrovnanom vzťahu sa tie úlohy postupne vymieňajú. Ak máš teraz ty chuť, tak buď iniciatívna a užívajte si to. Neskôr sa to otočí a preberie iniciatívu on...

alandra
17. jan 2024

Boze Leoni je otročina,pred 17rokmi po škole tam začínal môj muž to bola katastrofa , doma sa mu nič nechcelo lebo bol hotový s prace, našťastie ju zmenil....

marseillefan
17. jan 2024

1. sex každý druhý deň to nie si žiadna nymfomanka 😂 To je taký príjemný nadštandard by som povedal... nymfomanka chce sex viac krát denne
2. Ak má s tebou málo sexu pred manželstvom, po manželstve ho nebudete určite mať o nič viac... práve naopak, priprav sa, že toho sexu bude ešte menej.

osky
17. jan 2024

Hovori sa,ze ked to neklape v posteli,neklape to celkovo.
Kto tvrdi nieco ine,neverim....
Ludia su prvotne spolu najmä koli sexu-teda,vzajomnej pritazlivosti,ktora vedie k poblazneniu,zalubeniu...a to sa casom ukaze ci to ozaj bolo take pudove,vasnive...alebo ci to ozaj prerastlo v tu pravu lasku ,kde dvaja po sebe tuzia a chcu byt spolu idealne cely zivot...a su napr schopni sexualne fubgovat az po svadbe..
Ale ked uz teda mate sex a je ho uzbtersz malo,nestaci ti to...hm.
Ja myslim,ze to jude problem.
Budes chciet detia ked deti vyrastu budes chciet stsle,aby po teve este tuzil...detmi to nekonci.
Ten vztah sa musi vyvijat a utuzovat.
Sex je okrem toho aj zdravy je to nieco uolne priridzene,ovplyvnuje to psychiku i fyzicke zdravie..
Nie je jednufuche zit bez sexu...dobre si to zvaz.
Pokial nechces zit ako mniska/tie to prinesu sko obetu z lasky k niecomu vyssiemu/
Ale zit s muzom doma ako kamosi..aky to ma vyznam?

mimka1402
18. jan 2024

@marseillefan tak vďaka tebe som zistila, že som nymfomanka.😀 I keď nesúhlasím s tým, nymfomania je trošku o niečom viac.😄

Autorka, mňa by asi hodilo. Neviem si predstaviť byť s niekym koho ľúbiš a chceš ho všade a druha strana nič. Asi by som mala vykupeny sexshop kým by mu to nedošlo.

domi2425
18. jan 2024

podla mna je problem aj v tvojom sebavedomi, ako ma chlap po tebe tuzit a tesit sa na teba ked si sama sebe nevies povedat ze si krasna a spokojna so sebou? treba zacat v sebe🙏ziadneho chlapa nebavi pocuvat take reci a dookola presviedcat o niecom🙂
kup si nejake pekne pradlo, tebe to dvihne sebavedomie (snad) a jeho potesis

marseillefan
18. jan 2024

@mimka1402 vysvetli mi to prosím ťa... rád sa niečo nové naučím... 🙂