Žijeme s priateľom už 2 roky a máme aj ročne dieťa, Priateľ má 47 r.a ja 33 a neviem čo sa so mnou stalo 🙈😀ale vôbec nemám ani chuť na sex a celkovo ho ani nepotrebujem 🙈..Po pôrode akosi to Zo mňa všetko opadlo a priateľ si myslí že som zamilovaná asi do niekoho iného keďže s ním nechcem spávať.. Neviem si pomôcť ale nemám chuť na svojho priateľa nemám prosté potrebu s ním spať 🙈..Na ďalší rok má byť svadba a s priatelovej strany to vyzerá tak že už to aj zvažuje..Je tu niekto kto to mal podobne ako ja?
@anjelicek26 Zdôverila som sa kamarátke a tá mi povedala že takéto vecí sa riešia vo vzťahu po x rokov spolunažívania a nie po tak krátkom čase čo sme spolu..A ešte bol dodatok že až tak ho asi nemilujem keď po ňom netúžim... Lenže ja ho mám rada a to som mu aj povedala a on odvetil že: 😂Aj on má rád čokoládu
No ved toto...my sme s muzom vyse 18 rokov spolu a teda... mna by piclo keby spolu nespavame 😂 Nastastie je to vzajomne 😂
Ani ja,zacalo to po detoch a je to boj 😂🙈
Popravde necítim v sebe ani myšlienku a ani len túžbu po niekom inom,len my to preste nejde neviem či je to v hlave lebo každý večer zaspávam unavená ako drevorubač 😂a niet ešte sa premôcť v postelí,proste nedávam to , nejde mi to 🙈
A kedy si mala spon cely deň pre seba? Ze si si fakt oddýchla. Priateľ i pomáha s domacnostou, so synom?
Kojis? Beries antikoncepciu? Alebo si len unavená a preto nemáš chuť? Priateľ pomáha? Kocikuje? Uprace? Navarí alebo objedná jedlo aspoň? Vysvetli mu, že keď ti dopraje čas pre seba, budeš menej unavená a budeš mať väčšiu chuť na sex. Prípadne skúste ráno, keď si vyspatá. Alebo dieťa k babke a urobiť si romantickú večeru sami dvaja, alebo raňajky, to je jedno.
ja len.. taka otazka.. pozries sa nanho.. a povies si, ooo sexi. lebo mozno mi tu niekto vynada, ze som povrchna, ale nejde o to. moj manzel je moj 3ti seriozny partner, prvi dvaja, kamosky nikdy nechapali, co som na nich videla, no proste mne kvoli charizme prisli pritazlivi a sexi, tento treti je aj aj... tak. preto sa pytam, pride ti proste sexi? lebo je to neskutocne dolezite.. neda sa nutit do vztahu s niekym, popripade do sexu, ak ti ten clovek pride nepritazlivy.
mas ho rada alebo ho milujes, si donho zamilovana (toto je nieco ine ako 'len' milovat)?
Popravde keď sa nám narodila dcéra, ktorá revala 24 hodin 9 mesiacov vkuse, tak ani ja som nemala ani chuť ani pomyslenie. Nemala som síl začínať a o nejakej aktivite z mojej strany nemohla byť reč. Môj manžel však vedel, že je to len únavou a keď sme mali mať pekný večer, tak objednal večeru, napustil mi vaňu, podal pohár vína, dal mi masáž. Prosto robil čokoľvek aby som sa uvolnila a zrelaxovala. Trvalo to pár rokov, kým sa to zmenilo. Ja mám deti teroristov. Do 3,5 roka 8x za noc boli hore obaja.
@janickacrazy Nekojim,neberiem antiku 🙂, bývam necelých 200km od svojho bydliska nemáme tu nikoho a priateľ nemá už ani rodičov a čo sa týka prác domácich tak sám od seba nespraví nič, navarí len občas a mať čas len pre seba každý deň v podobe 1h keď malí spí 🙈😀
@danieladugard No Popravde nepoviem si že je sexi pretože má takú menšiu obezitu 😂 Meria 170cm a váži 115kg takže neviem no a ja tiež nie som žiadna modelka mám 157cm a vážim 78kg🙂 Keď som sa zo srandy nedávno pýtala že či som sexi preňho tak mi povedal,,noo joo,,😂 Priateľovi sa páčia chudé ženy,a to čo povedal neznelo tak presvedčivo že áno ale ja si s toho moc veľkú starosť nerobím 😀 a je aj nejaký rozdiel mať rád a milovať?🙂
No tak mu daj viac práce, dieťa do kočíka na 2 hodiny aspoň cez víkend, ty vyloz nohy a oddychuj, aby si bola večer trochu fit. Opatrovateľku tiež môžete raz za čas zaplatiť, keď ste ďaleko od rodiny. Ver mi, že vám to prospeje. Keď sa chce, všetko ide. My s mužom sme tak boli na výlet, malého strážil môj ocko aj s neterami, aj cez noc. Moja mama doteraz o tom nevie, lebo ona je stará škola, nepochopila by to.
Pricin moze byt vela. Ak ti zalezi na muzovi,patraj po pricine. Daj sa vysetrit,mozno ti chybaju vitaminy,mozno mas rozkolisane hormony a nezaskodila by aj navsteva sexuologa. Nezanedbaj to. Bola by skoda znicit si vztah. Castokrat,ak mame nizku hladinu mineralov,tak to ovplyvnuje cele nase fungovanie od unavy,vycerpanosti,podrazdenia,nechuti do zivota,sexu a mnohi dalsich problemov.
Tak ze sa nehrnie do svadby zo zenou, ktora s nim uz ani teraz nespava je celkom logicke... cely zivot bez sexu je pre drvivu vacsinu chlapov katastroficky scenar... Ani neviem, co ti poradit, ale sexuolog by mozno bol riesenie...