Nepáči sa mu celulitída

7. sep 2022

Akože píšem si s jedným chlapom vyzeral byť fajn a písal mi že čo sa mu na žene páči a zároveň nepáči a povedal mi že sa mu nepáči akurát celulitída na stehnách 😅 čo ja ju mám. Čo by ste si mysleli otom

dskjhfdlkdjhl
7. sep 2022

No, kazdy clovek ma narok na to, aby sa mu pacilo to, co sa mu paci a nepacilo to, co sa mu nepaci.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
doriiis
7. sep 2022

Uhmmm urcite...chlapec len robi ramena,mozno keby videl celulitidu nazivo by ani nevedel ze pozera na celulitidu na stehnach.Tak mu povedz ze ty ju mas...ked sa mu nepaci...budes vediet,ze netreba dalej stracat cas s nim

dzulli1980
7. sep 2022

Ja som dosť priama povaha, na rovinu by som mu napísala, že celulitídu na stehnách mám ... nech sa podľa toho zariadi ... lebo aj keby to medzi vami pokračovalo, celulitídu nezakryješ, to Ti je hádam jasné.

syslik81
7. sep 2022

mne sa nepaci aplechavy chlapi.. a co? nieosm povrchna ale hold ked nie tak nie... viem ze za to nemozu..ale kazdy mame pravo si vybrat... no ak sa clovek zamiluje tak bude milovat cloveka takeho aky je .. napriklad si ajdem vlasaca a bld casom bude plesaty-no ja ho budem milovat aj tak.. ale akti to uz napidal tak zrejme zaujem nema a povedal to netaktne..alebo si mysli ze to pojde zarakom prec...

marca12
7. sep 2022

Ani mne sa nepaci celulitida a mam ju,sice miernu,ale mam. Co si mam o sebe mysliet? Nikomu sa celulitida nepaci.

viestta
7. sep 2022

Celulitidu nezatajis dlho. Tak mu napíš,, že máš. Aspoň hneď uvidíš co je mládenec zač. Ak to nerozchodi, tak tebe spraví len službu, ani nebude vedieť ako. Na čo by ti taky povrchný bol?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
7. sep 2022

@marca12 ja viem že nie ale proste tam ide o princíp, že vyzretý chlap by nemal riešiť či sa mu to páči alebo nie

maminkadeticiek
7. sep 2022

To sa mu ani necudujem, ze sa mu nepaci,ani mne sa nepaci! Komu by sa uz pacila?!Ale ze ti to takto priamo napise je dokaz len toho,ze je to nezrely debil.Takze odporucam dovi dopo kamo....

marca12
7. sep 2022

Praveze vyzrety chlap ma vediet,co sa mu paci a co nie. Beries to prilis osobne a zbytocne sa za to hnevas

zobaka
7. sep 2022

a komu sa paci celulutida? ani mne nie :D a ani mojmu muzovi, ved na tom nie je nic zle, ked sa mu to nepaci

0silvia0
7. sep 2022

Celuitida sa mu nepaci a co sa mu paci na zenach? A otazka znie, existuje niekto komu sa celuitida vyslovene paci? Ze ooo aka krasna celuitida🧐

sergejj
8. sep 2022

A komu sa celulitida paci? Neber to osobne. A navyse podla popisu ste si pisali, ktovie ci ste sa vobec videli.

micusa2222
8. sep 2022

popr.ja by som mu tiež napísala, že sa ti nepáči na mužoch ,niečo si vymysli, napr.pivné brucho alebo niečo čo skoro každý muž má...

jakoma
8. sep 2022

Ani mne sa nepaci a mam ju. Ani mojmu muzovi.. mne sa nepacia niektore "nedokonalosti" na mm, tiez to nezmeni, neda sa.. neriesite blbosti? By som utekala od chlapa, keby hovoril, ze miluje moju celulitidu, tento je v poriadku :D

mooonika1975
8. sep 2022

Čo si myslim o čom ? O celulitide ? O tebe ? O chlapovi ? Celulitida je smmmmrť . Ani mne sa nepáči. Treba cvičiť a zlepšiť stravu.

777januska777
8. sep 2022

Mne sa na mužoch nepáči pupok a som vyzerata žena. Byt dospelým vyzretým človekom neznamená, že teraz si vypichnem oči a budem počúvať a vnímať len dušu.

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
acrobaleno
8. sep 2022

@autorka Veď aj ty máš niečo, čo sa ti na chlapoch páči alebo nepáči. Ak máš problém s tým, že sa mu nepáči celulitída, tak to je dvojaký meter. A nejde o vyzretosť.

ndrag
8. sep 2022

Nikomu pri zmysloch sa celulitida nemoze pacit. Da sa na to zvyknut, brat to ako normalnu vec, ale pekne to nikdy nebude. Rovnako ako obezita, zanedbane zuby, mastne vlasy a takto by som mohla pokracovat... Ja by som si nezacala s niekym, na kom by ma nieco vyslovene odpudzovalo. Hladaj dalej

danica2711
8. sep 2022

aký princíp, aký vyzretý chlap, hlúposti - napísal ti rovno, čo sa mu páči a nepáči. Nepoznáte sa, tak od začiatku stanovil limity. To nie je že ste manželia 20 rokov, tebe sa objaví celulitída a on sa preto s tebou rozvedie! Tam by si mohla hovoriť o vyzretosti a charaktere, nie teraz. Prečo by mal nadväzovať vzťah s niekým, kto má niečo, čo sa mu nepáči?

mandzula
8. sep 2022

Ja vidim rozdiel v pacit/nepacit a akceptovat/neakceptovat. Ani mne sa na svojom muzovi nepaci uplne vsetko, ale akceptujem to, lebo ako balik je pre mna dokonaly.

domca1408
8. sep 2022

preboha koľko má rokov ked ti toto napísal? pokial ste ešte v hranici "násťročných" tak je to len pubertiak...pokiaľ je to dospely chlap tak je to blbec....celulitídu má xy žien po celom svete, či sú chudé alebo plnšie...proste to máme v sebe zakódované...veľa žien sa môže krémikovať ako besné a nič s tým nespraví....a nie každá má tisíce eur mesačne na všelijaké procedúry....držím mu palce nech si nájde takú čo teda celulitídu mať nebude...len aby nezostal sám alebo aby mu tá dotyčná nepovedala, že ok ale mne sa páči ked má chlap 20 cm a viac....

daniela2202
8. sep 2022

Myslela by som si O tom, že keď to má takto špecifikované, že nebudem pre neho dobrá partia, celý život sa sledovať- daj pokoj 😂😂😂👎

sszuzu8
8. sep 2022

@doriiis presne jak môj ex neznáša celulitídu a ja hneď mindraky nebude na chcieť nebudem sa mu páčiť a ten debilko myslel strie 😂😂 ale on je v tom ze strie sú celulitída tak som ho nechala v tom a ešte chválil moje nohy (kde mam jemnú celulitídu) ze mam krásne nohy bez celulitídy 🤣🤣🤣 proste co k tomu dodať

lulula12
8. sep 2022

Ako vies, to ze sa mu nepaci neznamena, ze ak by ste si vy dvaja sadli, ze by snou mal mat aj potom problem. Je to vec, s ktorou sa bohuzial bojuje tazko a pokial nevie, co vsetkoí to obnasa, tak ako nemal by hned takto sudit

lucyluska
8. sep 2022

To mi pripomína časy keď som bývala na privátne s chlapmi a keď sme pozerali tv a boli tam krásne štíhle ženy tak som im hovorila ,"chlapci toto nieje realita, toto neexistuje :D
Pozri, stretla som môjho už manžela, bola som vytrenovaná, štíhlejšie o 15 kíl... tú celulitídu som mala ale nie takú akú mám teraz. Ale podstatnejšie je že žijem, lebo kvôli ťažkým depresiám som pribrala 15 kíl, celulitídu mám aj za ušami a môj manžel mi niiiikdy nič nevyčítal to, že ako vyzerám.
V dnešnej dobe, po tom čo sme prežili vrátane korony a čo sa deje okolo nás je to podľa mňa nepodstatné. Myslím že celulitídu nám dalo nezdravé jedlo, éčka, sedavé zamestnanie.

wwpela
13. sep 2022

Malý pipik = velky komplex

fineta
2. mar 2023

Vidis to, nepáči sa mu tvoj nos, celulitída a predsa je xy vlastnosti a čŕt, ktoré prevyšujú uňho tieto nedostatky a si aj tak jeho vyvolenou. Ved to je fajn, nie? Mne celulitída napríklad ani tak nevadí... A nos? No Bože, dokonalosť neexistuje. 😊