Nepáči sa mi žiadny muž

13. okt 2022

Baby je možné, že sa mi nepáči žiaden muž? Na každom vidím nejake nedostatky, alebo ma nepriťahuje, v niečom mi nevyhovuje... často sa stretávam s mužmi ale žiaden mi nie je sympatický natoľko, aby z toho bol vzťah. Je chyba vo mne? Nikoho nezhadzujem, nikto nie sme dokonalý ale už mi to samej príde divne.

dzt
13. okt 2022

Koľko máš rokov? U mňa je to dosť podobne 🙈😂

deti95060810
13. okt 2022

ten vek by zaujímal aj mňa...

autor
14. okt 2022

@dzt 30

nnnuuunnn
14. okt 2022

Je to normálne. Musíš stretnúť takého, ktorý Ti bude najviac vyhovovať 😊 stretávaj sa kľudne ďalej, keď ich stretneš 50, možno jedného vyberieš 😂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oliolijanka
14. okt 2022

Tak ono vseobecne nie je lahke stretnut normalneho chlapa... ale odkedy chlapi nosia 'slim fit jeans' , je to nemozne😀

motylicek07
14. okt 2022

@oliolijanka tie dzinsy, cista haluz

liljana
14. okt 2022

Nevadi, ludstvo je dost preludnene. Kazdy nemusi mat vztah za kazdu cenu a aj single moze zit plnohodnotny a casto lepsi zivot ako hadajuci sa par.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dzt
14. okt 2022

Tak musíme poľaviť z nárokov asi 🙈 ale nie… Ako pisala @liljana radšej single, ako byť v niečom nasilu, len aby som s niekym bola. Inak mne sa ešte stáva, že záujem o mna maju len ženači 🙄 maš to tak aj ty?

pralinka25
14. okt 2022

tak este je tu moznost ze sa ti bude pacit nejaka zena?

nwnw
14. okt 2022

@oliolijanka nahodou moj nosi slim fit a hodia sa mu. 😄 Inak minule mi cumakoval do FB a komentoval manzelov mojich kamosiek... Zaklincoval to tym ze oproti nim je hotovy Alain Delon 🤣🤣🤣🤣

7miriam77
14. okt 2022

Ja si myslim, ze muža musis najskôr troška poznať..ono sa niekedy aj stava, ze fyzicky sa ti az tak nepaci, no ked sa spoznate a rozumiete si, ste na rovnakej vlne, tak najdes v nom aj vonkajsiu krasu. Z peknej misy sa nenajes...no jasne, ze chlap by ta mal aspon niecim pritahovat.

marcellka32
14. okt 2022

@oliolijanka pravda, a najmä keď to má ako legíny

hapipa
14. okt 2022

Nerieš, proste to nechaj plynúť, podľa mňa skôr či neskôr ti niekto padne do oka, či už muž alebo žena. Je to o tom neriešiť, nepitvať sa podľa mňa v tom. Lebo vtedy človek začne sa tak viac sám seba spytovať, riešiť, tlačiť na seba a to už neni dobré.

oliolijanka
14. okt 2022

@nwnw No....ja neviem... asi nehovorime o tom istom..😁
Slim fit kosele alebo teda celkovo stihli muzi, to je pekne..
Ale ja pisem o takych tych elastickych obtiahnutych dzinsoch, v ktorych komplet vsetci muzi vyzeraju komicky..😀
Maju bud nohy do 'x', alebo rovne a od kolien do obrateneho 'v', alebo do 'o'. Tuckovia v tom vyzeraju zle, chudi v tom vyzeraju zle, vypracovani v tom vyzeraku katastrofalne😁
Toto nosi tvoj chlap a vyzera v tom dobre?😁

A to ja sa z nikoho nôh nevysmievam. Kazdy sme nejaky. Ale ako pisem, v tom by aj Ronaldo posobil nepritazlivo😀

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kiwi3
14. okt 2022

@oliolijanka nemozem si pomoct, ale na mna posobi ronaldo odpudivo aj bez legin

lenkakravcova
14. okt 2022

@oliolijanka hlavne je to ešte aj plodnosti škodlivé. 😀
Muži, ktorí nosia opnute rifle majú podľa štatistík oveľa horšie výsledky spermiogramu. Ze sa im to tam dole v tých opnutych rifliach tíska a prehrieva. 🙈

nwnw
14. okt 2022

@oliolijanka no a mas pravdu slim fit ma len dvoje 😄. Ostatok regular. Ale zas on je chudy. Na nom vsetko jak na ramienku visi.

oliolijanka
14. okt 2022

@nwnw Toto je muz👍😀

@kiwi3 Ejcipanabeka!😀😀 Ja som Ronalda 100 rokov nevidela, tak som pozrela, ako sa ti moze nepacit... a moze!! Ved on je asi aj hlavny predstavitel mody slim fim jeans🙈

catch22a
14. okt 2022

@oliolijanka co mas slim jeans spolocne s tym ze je chlap normalny?

karolinakr
14. okt 2022

@brembo sa nesmej a daj fotku v slim jeans 😂

gertrudaosem
14. okt 2022

Akoze doteraz sa ti ešte nepodarilo, že by sa ti ktokoľvek páčil?

gertrudaosem
14. okt 2022

@oliolijanka nechutný je celý fuj slizniak

brembo
14. okt 2022

@karolinakr a nechceš v legínach? 😂😂😂😂

karolinakr
14. okt 2022

@brembo 😅 daj!

nwnw
14. okt 2022

@oliolijanka no mne na nom vizualne vadi xicht odtatne je ok aj v tych šponovkach.

oliolijanka
15. okt 2022

@catch22a Spolocne to nema nic, navzajom sa to vylucuje😀
Neber to tak vazne, bol to zart.
Aj muzov niektore zenske modne vystrelky odradzovali/-ju.
Vysoke podrazky, cierne hrube obocie, kedysi taky ten dermakolovy makeup, co skoro odpadaval, niektore tvary umelych nechtov...ja neviem este co... mozno ty by si nam vedel povedat/poradit, co nenosit, ked hladame partnera.

dzt
15. okt 2022

@oliolijanka chlap poradí že prirodzenosť je najviac. Ale ide okolo slečna ktorá ma silikóny až po bradu a práve z takej idu odpadnúť 🤷🏽‍♀️😂 a že my ženy nevieme čo chceme 🙄