Baby je možné, že sa mi nepáči žiaden muž? Na každom vidím nejake nedostatky, alebo ma nepriťahuje, v niečom mi nevyhovuje... často sa stretávam s mužmi ale žiaden mi nie je sympatický natoľko, aby z toho bol vzťah. Je chyba vo mne? Nikoho nezhadzujem, nikto nie sme dokonalý ale už mi to samej príde divne.
ten vek by zaujímal aj mňa...
@dzt 30
Je to normálne. Musíš stretnúť takého, ktorý Ti bude najviac vyhovovať 😊 stretávaj sa kľudne ďalej, keď ich stretneš 50, možno jedného vyberieš 😂
Tak ono vseobecne nie je lahke stretnut normalneho chlapa... ale odkedy chlapi nosia 'slim fit jeans' , je to nemozne😀
@oliolijanka tie dzinsy, cista haluz
Nevadi, ludstvo je dost preludnene. Kazdy nemusi mat vztah za kazdu cenu a aj single moze zit plnohodnotny a casto lepsi zivot ako hadajuci sa par.
tak este je tu moznost ze sa ti bude pacit nejaka zena?
@oliolijanka nahodou moj nosi slim fit a hodia sa mu. 😄 Inak minule mi cumakoval do FB a komentoval manzelov mojich kamosiek... Zaklincoval to tym ze oproti nim je hotovy Alain Delon 🤣🤣🤣🤣
Ja si myslim, ze muža musis najskôr troška poznať..ono sa niekedy aj stava, ze fyzicky sa ti az tak nepaci, no ked sa spoznate a rozumiete si, ste na rovnakej vlne, tak najdes v nom aj vonkajsiu krasu. Z peknej misy sa nenajes...no jasne, ze chlap by ta mal aspon niecim pritahovat.
@oliolijanka pravda, a najmä keď to má ako legíny
Nerieš, proste to nechaj plynúť, podľa mňa skôr či neskôr ti niekto padne do oka, či už muž alebo žena. Je to o tom neriešiť, nepitvať sa podľa mňa v tom. Lebo vtedy človek začne sa tak viac sám seba spytovať, riešiť, tlačiť na seba a to už neni dobré.
@nwnw No....ja neviem... asi nehovorime o tom istom..😁
Slim fit kosele alebo teda celkovo stihli muzi, to je pekne..
Ale ja pisem o takych tych elastickych obtiahnutych dzinsoch, v ktorych komplet vsetci muzi vyzeraju komicky..😀
Maju bud nohy do 'x', alebo rovne a od kolien do obrateneho 'v', alebo do 'o'. Tuckovia v tom vyzeraju zle, chudi v tom vyzeraju zle, vypracovani v tom vyzeraku katastrofalne😁
Toto nosi tvoj chlap a vyzera v tom dobre?😁
A to ja sa z nikoho nôh nevysmievam. Kazdy sme nejaky. Ale ako pisem, v tom by aj Ronaldo posobil nepritazlivo😀
@oliolijanka nemozem si pomoct, ale na mna posobi ronaldo odpudivo aj bez legin
@oliolijanka hlavne je to ešte aj plodnosti škodlivé. 😀
Muži, ktorí nosia opnute rifle majú podľa štatistík oveľa horšie výsledky spermiogramu. Ze sa im to tam dole v tých opnutych rifliach tíska a prehrieva. 🙈
@oliolijanka no a mas pravdu slim fit ma len dvoje 😄. Ostatok regular. Ale zas on je chudy. Na nom vsetko jak na ramienku visi.
@oliolijanka co mas slim jeans spolocne s tym ze je chlap normalny?
@brembo sa nesmej a daj fotku v slim jeans 😂
Akoze doteraz sa ti ešte nepodarilo, že by sa ti ktokoľvek páčil?
@oliolijanka nechutný je celý fuj slizniak
@karolinakr a nechceš v legínach? 😂😂😂😂
@brembo 😅 daj!
@oliolijanka no mne na nom vizualne vadi xicht odtatne je ok aj v tych šponovkach.
@catch22a Spolocne to nema nic, navzajom sa to vylucuje😀
Neber to tak vazne, bol to zart.
Aj muzov niektore zenske modne vystrelky odradzovali/-ju.
Vysoke podrazky, cierne hrube obocie, kedysi taky ten dermakolovy makeup, co skoro odpadaval, niektore tvary umelych nechtov...ja neviem este co... mozno ty by si nam vedel povedat/poradit, co nenosit, ked hladame partnera.
@oliolijanka chlap poradí že prirodzenosť je najviac. Ale ide okolo slečna ktorá ma silikóny až po bradu a práve z takej idu odpadnúť 🤷🏽♀️😂 a že my ženy nevieme čo chceme 🙄
Koľko máš rokov? U mňa je to dosť podobne 🙈😂