Nepáči sa mi požiadavka môjho manžela

25. máj 2023

Ženy, do frasa, ja viem ze ma niektoré zvozite pod čiernu zem ale, poraďte mi. S manželom som išla na "to" až po svadbe. Je to už cca tri roky a on sa teraz pokúša o anal. Co deň to viac. No mne sa to t nepáči vôbec. A nechcem to robiť. Ako mu to mam povedať, nikdy sa o takýchto veciach nerozpravame. A áno nieje to u nás téma ktorá by sa rozoberala. Jednoducho ideme na to bez rečí. Ale ja mu to už vážne potrebujem povedať a neviem ako. Viem ze keď ju to poviem tak s tým prestane. Bože ale ako mu to povedať, je mi to tak strašne hlúpe. Prosím nesmejte a neurazajte ma za to, viem ze je to môj manžel. No je to pre mňa divna téma, a nedokážem mu to len tak z fleku hodiť do očí. Poraďte nejaký spôsob ako to opatrne povedať. Ďakujem za každý normálny komentár.

unicornlady
25. máj 2023

Na začiatok mu to teda skús napísať, buď sms alebo mu to napíš na papier, aj všetky svoje pocity. Takto si utriediš lepšie myšlienky a nebudeš sa cítiť tak nepríjemne, než keby si mu to mala narovinu povedať do očí.

kvietok2012
25. máj 2023

Nič iné ti neostáva, len mu to povedať...nemusis sa hanbiť a ani cítiť blbo pred ním, je to tvoj manžel, mal by to pochopiť...

viestta
25. máj 2023

Najvyssi cas zacat sa "o TOM" rozpravat a najvyssi cas mu oznamit, ze toto nechces. Priamo na rovinu, ked s tym zacne. NIE plati aj v manzelstve, sex si maju uzivat obaja zucastneni a nikto nie je povinny, ani v manzelstveô robit to s cim nesuhlasi. Aj v manzelstve je vynuteny sex, aj analny, znasilnenie. Bud to bude akceptovat alebo potom prijat ine riesenie. Nie si jeho majetok, si jeho manzelka, co je zasadny rozdiel.

diewcatqoo
25. máj 2023

Neviem, s kym inym by som sa mala bavit o sexe, ak nie s mojim manzelom. Myslim, ze toto musi byt v kazdom manzelstve tema, o ktorej sa treba bavit bez ostychu.

autor
25. máj 2023

@unicornlady áno rozmýšľala som nad tým ze mu to napíšem, ale tiež mi to je blbé len tak naraz mu poslať sms o tom.

autor
25. máj 2023

@diewcatqoo áno, len nie každý je taky odvážny, a jednoducho vôbec neviem ani ako ti povedať

liljana
25. máj 2023

Kupte velky vibrator a povedz mu, ze az po nom, nech si ten zazitok vyskusa ako prvy. Len potom dufaj, ze sa mu to nezapaci.

zuzikak
25. máj 2023

tak zacni najskor o tom, ze vies co rada by som sa s tebou okrem ostatnych veci rozpravala aj o veciach intimnych, O veciach medzi nami. Vidim ako reagujes ale rada by som aj pocula od teba, co sa ti na tom celom najviac paci, do coho by si asi nesiel, co ta taha skusit. Vies mne je tato tema velmi citliva a tazko, velmi tazko sa mi o tom rozprava tak ta prosim o trpezlivost. Som rada, ze sme spolu a mam rada tieto chvile ale jedna vec mi trocha vadi a to je ta, ze je tu sposob anal. Viem, ze ta to laka a chces to skusit no mne je to vrcholne neprijemne a nepaci sa mi ta predstava. Mozno skusme neskor - casom mozno zmenim nazor (moze to trvat aj par rokov) no teraz to jednoducho nechcem. Skusme najst nieco, co by sa pacilo obom. Mna napriklad zaujalo.......povedz mi ty nieco ine okrem analu co by si chcel skusit ty..... - tadaaaa. Nie, nepis sms. To je kravina. Napis si to na papier a hoci mu to aj precitaj ako basnicku. S tym, ze nevies najst vhodne slova, preto si si to vopred pripravila. Je na case viest aj taketo rozhovory.

galganka
25. máj 2023

Milý môj manžel. Sex sa mi veľmi páči, je to super, ale anál ma vôbec neláka. Nepáči sa mi to do zadku. Mohol by si s tým prosím prestať? Možeme sa teraz porozprávať ako sa to páči tebe, ako mne a určite môžeme skúsiť aj dačo iné na skúšku a spestrenie. Ja by som rada vyskúšala... ... (doplň)

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
25. máj 2023

A on ti to ako povedal? Tak ked nabral odvahu on, tak naber i ty. Nemusis to dlho obkecavat. Staci "nie, toto mi nie je prijemne"

martinkatinka
25. máj 2023

Jednoducho. Nepaci sa mi, boli ma to, nerob to....

sergejj
25. máj 2023

1) rozpravajte sa 2) Ako vies ze nepaci ked si nezazila. 😀

trema
25. máj 2023

Pokusa o anal? To pri sexe chce ist rovno na to? Tak vtedy by som mu povedala, ze to nechces a nech s tym prestane.

izabellik
25. máj 2023

no, je fakt smutne, ze manzelia sa nevedia normalne otvorene porozpravat. ved komu inemu mozes povedat, co si skutocne myslis, ak nie jemu? odvaz sa, to je dolezita vec v akomkolvek vztahu, nielen v manzelstve.

mladena
25. máj 2023

no tak ako by mi to tam išiel strčiť povedala by som ááu a stočila sa a chytila mu penis a strčila tam kde ho chcem mať (kde asi no) a strášne zavzdychala blahom, to by snáď mohol pochopiť 😀

zuzubb007
25. máj 2023

To sa nerozpravate ani bezne ? Vsak ked uz chce a ma dojst k tomu tak mu povedz, ze ty nechces a vsetko je vyriesene asi za 2 sekundy

sense
25. máj 2023

Ako on sa pokúša robiť nieco co ty nechceš, a ty len čakáš co spraví?
Tak keď mu nevieš povedať Nie, tak mu povedz ze najskôr to skúsite na nom

autor
25. máj 2023

Ja neviem, no jednoducho keď začíname napríklad 69. Potom ✌️ začne on a už prechádza z jedného otvoru do druhého a aj keď sa pri tom začnem odsuvať tak v tom pokračuje, aj keď sa snažím otočiť inakšie tak ma vráti a stále pokračuje... Ja myslím ze som tu to takto naznačila už viac než dosť,..

sissik
25. máj 2023

chlapovi sa nenaznacuje, chlapovi sa rovno povie. Ak zacne, normlane mu povedz, ze nie, nepaci sa mi to a nechcem to.

rozovykon
25. máj 2023

tak keď sa bude pokúšať ti ho tam strkať rázne mu povedz že nie, neuhýbaj proste nie a keď to nebude rešpektovať sa otoč úplne a pozri sa mu do očí, že si to neželáš, možno keď budeš nasrdená ti to pôjde jednoduchšie 🙂

victoriab
25. máj 2023

nehnevaj sa, prestaň naznačovať, otvor ústa a rázne, priamo a otvorene mu povedz: toto nerob, to ma bolí, toto si neprajem... lebo toto si na najlepšej ceste nechať sa znásilniť vlastným mužom a to hovorím s plnou vážnosťou.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yoxinka
25. máj 2023

Toto je ďalší príklad toho, že základom vzťahu je komunikácia. Keď tá nefunguje, začne sa to nabaľovať a časom sa to rozsype celé. Tak končia vzťahy v podstate kvôli tomu, že sa ľudia nevedia ROZPRÁVAŤ. Ja osobne nepoznám chlapa, ktorý číta myšlienky. Takže pokiaľ nepovieš niečo ako “anál mi je nepríjemný, nechcem to robiť, prestaň sa o to pokúšať”, bude v tom tvoj muž pokračovať.

h2
25. máj 2023

Veď nemusíš mu o tom rozprávať nejaké slohové práce. Keď sa bude o to najbližšie pokúšať, povedz mu, že toto nechceš, nevyhovuje ti to. Zmeň polohu, aby "tam" nemal prístup.

toskanka
25. máj 2023

🙄 Ja ziram, že prechádza z jedného otvoru do druhého. Vieš, ake je tu riziko infekcií? Už len z tohto dôvodu si toto už nedávaj nikdy robiť. Ďalšia vec, urobia sa ti v analnom otvore trhliny a budeš mať hemoroidy, jedna moja kamarátka musela ísť kvôli tomu na operáciu, nikdy nemala problém s trávením ani tuhou stolicou, mala to práve z toho. A najdôležitejšie je to, že tebe sa to nepáči. Je najvyšší čas to povedať jasne.

svokrinjazykmonika
25. máj 2023

Máš ústa? Asi máš, tak skús otvoriť pery a začať vydávať zvuky, najprv si skús iba niečo jednoduché a možno nakoniec dokážeš poskladať vetu "Nepáči sa mi to a nechcem to robiť, tak to už prosím neskúšaj."
Ja som môjmu povedala trošku inak " Ak chceš anál, tak si na to nájdi nejakého buzeranta."

martinka13
25. máj 2023

Nememu decku ani vlastná mater nerozumie. Normálne mu ti povedz a nebudeš sa trápiť.

animus
25. máj 2023

Sú rôzne spoločenské hry pre partnerov/manželov, ktoré pomáhajú rozprúdiť diskusiu a dozvedieť sa o druhom viac. Ak máš problém s touto témou len tak začať, tak odporúčam túto cestu.

divokykonik
25. máj 2023

No, ja by som hneď povedala svoj názor na anál. Môj bývalý stále žobronil oň, aj som mu povolila pár krát, ale rozohnilo mi to zbytočne hemeroidy. Bývalý chcel často anál, lebo mal menšieho pimpúšika a chcel cítiť to zovretie. Ale môj zadok nie je predsa stvorený na sex, na to mám iný otvor. Môj manžel má ideálnu veľkosť pre mňa, čiže cíti dobre všetko.