Ahojte žienky, ako ste sa s tým dokázali zmieriť? Už som pár takých samozrejme zažila ale toto naozaj neviem či zvládnem
Boli to ako svina.chce to vela, mega vela casu.ale da sa to.zamestnat si hlavu a zit totalne aktivny zivot.ziadne lezanie na posteli a pocuvanie sentimentalnych songov.byt "busy" v praci, s ludmi.nutit sa chodit von do aktivit aj ked sa ti nechce.drzim palce velmi tazko som znasala jeden rozchod v mladosti.a bol to arab cize strasna namotavka na tu ich " horucu lasku"...ale preslo to.aj teba prejde
@nenne27 ďakujem..snažím sa ale skrátka aj keď ho nemám na očiach tak ho mám v hlave..a občas mám aj pocit že to tak má možno aj on ale potom si poviem že predsa asi by som to aspoň vycitila
Tak a vies sa s nim o tom osobne porozpravat?
keď si už pár takých zažila, tak by si mala vedieť, ako to spracovať
A ty si mu vyznala svoje zalubenie a on ta odmietol, alebo len na neho pozeras a subjektivne odhadujes, ze nemas u neho sancu?
Lebo z toho “občas mám aj pocit že to tak má možno aj on ale potom si poviem že predsa asi by som to aspoň vycitila” usudzujem, ze to druhe.
@moonlight1210 áno to druhé..bojím sa ešte väčšieho sklamania
Ono to prejde. Drvivou vacsinou. Su vynimky, ale raritne, ze to niekoho neprejde aj desatrocia.
Pride cas, ked sa budes sama seba pytat, co ta na nom tak pritahovalo, ved je to clovek ako kazdy druhy. A kopec veci, co ti na nom kvoli zalubeniu prisli mile, svojske, pritazlive, sa vypari. Niekedy sa dokonca stanu neprijemnymi.
Ibaze teraz cca rok (niekedy aj dva a viac) to musis vydrzat. Nez sa to postupne utlmi a vyprcha.
Ved to poznas.
Btw. co je na tomto ine, ze si myslis, ze to tentoraz nedas?
@moonlight1210 je to oveľa intenzívnejšie ako to bývalo vždy doteraz
Gratulujem. Si na najlepsej ceste premarnit zivot platonickymi laskami 😄
Zvladnes neboj nic, pride ti do zivota uplne niekto iny😃 len to chce cas