Čo by ste si mysleli o mužovi, s ktorým si už dlhšie píšete, písali ste mu napr ráno a on neodpísal do večera, ale bol tam (WhatsApp konkrétne)..
Odpisuje aj sám píše, ale už to nie je také časté ako predtým.
Nema zaujem..resp.nasiel nieco lepsie a do toho investuje cas
Kašle na to
Ako pisu, nema velmi zaujem o teba. Nie si jeho prioritou, otazka casu, kedy prestane uplne.
Tak píšeme si každý deň, ale nie tak intenzívne.
Buď nemá čas alebo záujem.
Napr ráno som mu písala, naposledy bol online pred pol hodinou, ale správu neprečítal (ale určite videl, že som písala).
Tak nestojí mu ten čas za to,aby odpisal
vieš koľko času zaberie kým poodpisuje všetkým?
Vykasli sa na to..treba ti toto? Riesit na mk, ze preco neodpisuje?
@mk2023 Máš pravdu, netreba.
@kvetinka75 To je fakt 🙂
Tak ho nekontaktuj viac. Nechaj ho či sa sám ozve. Jednostranný vzťah nemá význam.
@bloger On sa ozve vždy.
Ze dlhšie písanie nikoho nebaví a je to nezmysel, bud sa stretnúť alebo na to kašľať
Tak ja si myslim, ze je to uplne evidentne🙂 Clovek, ktory ma zaujem, si tu minutku na odpisanie najde. Nerobila by som si veru velke nadeje, nechaj to asi radsej tak a prilis sa nanho neupinaj. Pre tvoje dobro🙂
Ma ta na haku, nepisala by som mu prva vobec
Tak ho tiež nechaj čakať. Bude ho to možno viac lákať. Ak budeš pôsobiť chladne a nedostupne.
A už ste sa stretli? Lebo muži celkom neradi s niekym len tak vypisujú dlhu dobu a nakoniec nič.
Záleží, ako dlho si píšete a či sa komunikácia vyvíjala smerom k stretnutiu. Si dve možnosti, buď nie si jeho priorita a píše inej, alebo ho písanie už nebaví. Inak ani mňa toto vypisovanie nebaví, strata času.
Ani mňa písanie nebaví, keď sa vždy ozve tak potom. Má záujem
Tak uz to stratilo tu novost, a preto to nie je take intenzivne. Nema pocit, ze by ti mal stale odpisovat ihned, ako to uvidi.
Ja mam nastavene spravy, aby sa mi ukazali na ploche. Lebo mam takychto ludi, co cakaju, ze ako to precitam, tak im musim odpovedat. Takze ja viem, co pisu, ale rozkliknem spravu a zaroven odpisem, az ked mam cas/naladu/premyslim si odpoved.
Im sa zobrazi, ze som ju videla a hned dostanu aj odpoved. A su spokojni, ze odpisujem "hned".
Takého jedného poznám 😂 možno je to aj ten istý 😂 dobre ti píšu, nema záujem lebo píše s xy ďalšími 😉
Na whatsapp som online hocikedy, aj keď netuším do mobilu. Možno ma.len viac prace. Keď tak sa ho opýtaj, ked odpise a uvidíš. Netreba si vymýšľať scenáre.
Ale je fakt, že vypisovanie niekoho dlho nebaví:D
Tak mu ani ty neodpisuj okamzite.. kludne aj na druhy den. Aj akoby nezaujem moze vzbudit zaujem. Zrkadli ho.
@janka_23 aj ja takého poznám. Len vypisuje drísty a klamstvá. Možno je to ten istý. Veď nemusí len jednej písať😀
@kvetinka75 ktovie, možno 😅 odkiaľ si?
@janka_23 to je jedno, veď písať si môžeš cez cele SK,
Že nemá o teba záujem.