Nemehlo v posteli

29. okt 2023

Stretli ste sa s tým? Nuž ja mám to šťastie. Nevie, čo má robiť. Poviem mu to 2000 krát, ani raz to tak nerobí. Už si fakt myslím, že to robí naschvál, alebo je .......
On si myslí, že keď strčí jeden prst a ja budem celá hotová z toho. Tak orgazmus by som mohla mať aj z tampónu. 😂
Keď máme orálny sex, 2 krát líže a potom má 1 minútu pauzu, nejako sa stále umiestňuje či čo. Keď sa urobí, postaví sa a
ide si do kúpeľne osprchovať sa. A ja čo?! Vyjde von on uż 2 . kolo nevládze. Minule som zahrala, že už som po 1 minúte, v Tom najlepšom pre neho, postavila som sa a išla sa osprchovať. On čakal, že sa vrátim, lenže som bola taká unavená ako on. 🥴
Áno som už nasratá z toho aj frustrovaná, že ako to neklape v posteli s ním. Radšej sa urobím sama ako takto. No lenivý je.

dzulli1980
29. okt 2023

Keď Ti nevyhovuje, vymeň ho ... či akú radu čakáš?

simona20201309
29. okt 2023

Tak s takým drevom by som to po prvom sexe ukončila. Nech si myslí kto chce čo chce, ale keď už toto na začiatku neklape, nemá to zmysel. V posteli to klapat musi. Prenechala by som ho nejakej panne ktorá celý život ho nebude mať s kým porovnať. Jedine taka s ním môže byť spokojná.

lucylaw
29. okt 2023

Ak by sa to stalo párkrát,tak by som to prežila,lebo veď každý pár sa musí v tomto smere zosúladiť a niekedy to chvíľu trvá..Ale ak on vyslovene ignoruje čo mu povieš,nemá žiadnu snahu ťa uspokojiť a keď je uspokojený on,tak to pre neho končí,tak s takým sebeckým debilom by som ja osobne nebola ani o deň dlhšie..Áno,vzťah nie je len o sexe,ale je v ňom dôležitý a ten chlap je proste sebec a to sa skôr či neskôr prejaví aj v iných situáciách..Takže ja osobne by som sa s ním rozišla..

tosomja
29. okt 2023

@simona20201309 ani panna s takým by spokojná nebola. 😃

babulkomale
29. okt 2023

Fuuuu, toto existuje? Teraz vidim, ake som mala stastie 😂

grof_monte_christo
29. okt 2023

To naozaj máš potrebu toto písať na MK? Prepáč, ale myslim si niečo o tebe a nie o ňom.

vesimelonimarsista
29. okt 2023

a vy ste uz manzelia alebo iba priatelia? Ak to druhe, treba si najst niekoho ineho. A ak manzelia, tak si si zle vybrala.

solange7
29. okt 2023

Ja som frustrovana uz len z toho ako to citam. Poslala by som ho do prdele.

maranta_leuconeura
29. okt 2023

Ja tymto pribehom uz ani neverim... Ja neviem mate zelezne gule na nohe ze nemozete odist? Alebo co zeny drzi pri takychto 🍆?

harrisson
29. okt 2023

Nech pozera eroticke filmy a učí sa! Nik učený z neba nespadol.

gta5man
29. okt 2023

Ženy sa zapájajú aktívne do milovania alebo len ležia a muž nech si to odmaká? Lebo už viackrát počujem že vždy muž bol ten čo nevládal, neuspokojil, atď. Od mužov nieje echo že “ona bola drevo v posteli” atď. Tak to všetko nasvedčuje tomu že ženy niesu aktívne, len muž aby ich zabával.

grof_monte_christo
29. okt 2023

@maranta_leuconeura Ja zas nechapem ludi, co taketo prispevky pisu, ved tu sa neda nic poradit, nie, on nie je lenivy, oni su intimne nekompatibilní a urcite nemaju problem len v tejto oblasti, tohto chudaka mi prislo normalne luto.

lienka.7
29. okt 2023

@autorka nepises, aký status ma tento tvoj "sikulko"... muž, priateľ, milenec... ???

mamamasama
29. okt 2023

@autorka Dúfam, že to nie je tvoj manžel. Vieš si predstaviť mať toto do konca života? To nie je o tom, že je poleno. Jemu sa nechce. Na začiatku vzťahu sa predsa dvaja ľudia spoznávajú a časom sa naučia, ako čo najlepšie jeden druhého uspokojiť. Ak mu dávaš inštruktáž a on to nerobí? Preč s ním!

nevenka
29. okt 2023

@simona20201309 ale prosim Ta, to zas co za nazor! Ja som mala iba toho mojho prveho a jedineho a s tymto by som veru spokojna nebola, keby toto robil. Vsak nie som sprosta.
Suhlasim, ze ho treba vymenit, ked je nechapavy a nesnazivy, ale mohla si si odpustit ten dovetok.
Ano, boli sme neskuseni obaja, ja som tiez jeho prva a jedina, ale VZDY mal snahu byt lepsi a lepsi, tak ako aj ja, hlavne, aby sme boli spokojni obaja. To nema nic spolocne s tymto. Cvik robi majstra. Tak Ti poviem.

jaskolka
29. okt 2023

Prepáč, zasmiala som sa, ze orgazmus z tamponu 😆😆. Ale nie, vážne toto je o ničom, lebo keď chlap je neskúsený, ci nevie, ale po rozhovore, naznačeni sa začne snažiť, tak ok, budiz, dá sa to riešiť.
Ale toto, co píšeš.. To co je za trubu? 🙈🙈Toto pochybujem, ze dáko poriesite(okrem rozchodu)

guliver19
29. okt 2023

To fakt sa najde zena ktora je schopna s takymto ometlom nieco riesit??

marseillefan
29. okt 2023

@grof_monte_christo Sexuálna nekompatibilita je, že a chcem tvrdý sex s fackami a plieskaním po zadku a ona chce vanilkový sex v misionárskej polohe. Tu je problém ten, že on nepočúva a je neempatický potrebám ženy. Lebo to, čo on robí, je nekompatibilné s každou jednou ženou na svete.

simona20201309
29. okt 2023

@nevenka tak to ma mrzí ak som sa dotkla nejakých panien, ale bohužiaľ je to tak. Ako má žena vedieť ze to takto nemá byť, keď nič iné nepozná ani nezažila? Čudovala by si sa koľko párov takto funguje roky a preto sex používajú len na plodenie deti lebo iný zmysel v tom nevidí.
Preto sú takéto posteľné dreva vhodné pre také, ktoré nemajú žiadnu inú skúsenosť. Myslí si co chceš, ale moj názor mi nevyhovaraj

grof_monte_christo
29. okt 2023

@marseillefan Dobre, tak je možno neskúsený a nejde mu to s touto partnerkou, ani so žiadnou inou. Ale keď to nie je riesitelne, preco to písať na fórum, aby sa ostatní mali v nedeľu mali na čom zasmiať? Veď iné riešenie ako rozchod neexistuje.

janulka1802
29. okt 2023

V dnešnej dobe je toľko možností, keď nevládze jazykom... hračky, pomôcky od výmyslu sveta... Neurobiť ženu môže len začiatočník (čo ho ospravedlňuje) alebo neschopný sebec (toho len vymeniť).

maranta_leuconeura
29. okt 2023

@marseillefan no chlapec skonci ako incel s takymto pristupom, zial...

viestta
29. okt 2023

Ma aspon dost prachov, velky dom, dve auta v garazi a ty s nim mas 5 deti? Lebo ak nic z toho, neviem preco s nim ostavas?

lienka.7
29. okt 2023

@viestta asi sa teší na ten tampón 🙈🤣

nevenka
29. okt 2023

@simona20201309 no tak hadam zena vie, ci je spokojna ci nie, nemusi mat 10 chlapov v posteli, aby vedela, ci je spokojna ci nie.
Neviem, ale ja ked som sla mat prvy raz sex, tak rozhodne toto, co je popisane v uvodnom prispevku, som veru neocakavala a ani to take nebolo, aj ked sme boli neskuseni. A spokojna by som veru nebola s tymto. Hoci som nemala s cim porovnat. A nemam porovnat s cim ani teraz. Panna uz davno nie som, porodila som 4 deti. Ale ani nepotrebujem mat dalsich chlapov, aby som vedela, co je dobry sex, no mala som asi stastie...🤷‍♀️

No nazor Ti neberiem, v pohode. Len si myslim, ze to nie je pravidlo, ze panna sa uspokoji s hocicim, lebo nevie, ake to ma byt 🙃.

simona20201309
29. okt 2023

@nevenka a co vieš 😃 možno nevieš čo je to naozaj dobrý sex 😅
Ale nie ...srandujem. nechcem podrypovať. Určite máš šťastie a určite to nie je pravidlom, že panna a panic nemôžu mať dobrý sex. Ale urcite je pravda, že ak nezazijes naozaj kvalitný a dobrý sex a hneď natrafis na slabý priemer tak nemáš s čím porovnávať.
Môj muž je pevne verím a dúfam posledný v mojom živote, pretože ktokoľvek by prišiel po ňom, by bolo ako ísť spievať po Gottovi. Asi by už nikto nemal šancu a pravdepodobne by som sa už nikdy neuspokojila s iným partnerom a to co som mala pred ním bolo dost zlé. Lenže to som zistila až teraz - že to čo bolo pred tým bolo o ničom.

karolinakr
29. okt 2023

@simona20201309 to je velmi krute
pre tu pannu 😆😆😆

karolinakr
29. okt 2023

Tak po Gottovi by som spievať nechcela, ibaže by som bola Andrea Bocelli

karolinakr
29. okt 2023

minutu sa umiestnuje...no je to špekulant 😂

autor
29. okt 2023

@dzulli1980 Skôr objektívny názor ako radu.