Mojej priateľke stači milovanie raz za 2 týždne, niekedy raz za mesiac a nezdá sa žeby jej to nejak chýbalo.Vždy musím ja sa pýtať že kedy sa budeme milovať ako taký dement..Nebývame spolu, preto si to vždy dohadujeme dopredu.Ona je akokeby bez chuti nechápem to, stači jej to raz za mesiac, ja by som sa s ňou miloval aj 3 krát do týždňa, premňa je málo raz za mesiac alebo raz za 2 týždne.Neviete v čom by mohol byť problém, teda aký problém/dôvod potrebujete nato aby ste nemali chuť?Vďaka za odpovede.
No tak ideálne sa o tom porozprávať z očí do očí. Možno ju niečo trápi vo vzťahu s tebou, alebo sa bojí neželaného tehotenstva, alebo jednoducho je tak nastavená od prírody. 🤷♀️
tak mozno niesi az tak dobry a ju to tym padom nebavi .. alebo chyba romantika.. dohodnut sa kedy na to skocite je taaaak antiromanticke ... skus ju neako navndit -vecera,film prechadzka etc .. musis vediet co ma rada
Možno by nebolo od veci menej plánovania, viacej spontánnosť a romantiky. Možno by to donieslo viac milovania, nebol by to len naplánovaný sex.
Nechcem byt krutá ale asi ju proste nepritahujes, dvaja mladi ludia ked sa navzájom priťahujú, maju vacsinou sex vzdy ked sa da, hlavne ked spolu nebyvaju
Neberie Hak? Od sexu ju môže odrádzat aj plánovanie. Žiadna spontánnosť.
A ďalšia možnosť ze ju to možno nebaví s tebou. (plánovanie, technika atď)
Dovodov moze byt milion. Mozno uziva hormonalnu antikoncepciu, mozno ma zdravotne ci psychicke problemy, ja mam uzkostnu poruchu a ked to bolo naozaj zle som teda na sex fakt chut nemala, mozno pribrala, mozno nie je so sebou spokojna, mozno ju nieco trapi, alebo trapi vo vasom vztahu, mozno ma ineho, mozno ju nepritahujes, mozno si nevyhovujete v sexe...asi by bolo dobre sa porozpravat rovno s nou o tom.
Ty si muž, sex potrebuješ na uvolnenie. Žena musí byť na sex naladená a uvolnená, aby ho chcela. Teraz už hovorím čisto za seba, ale naladí ma ak je muž ku mne pozorný, niečo pre mňa urobí, je milý a venuje sa mi, proste jeho prítomnosť + citová angažovanosť. To že sa chlap v pondelok a v piatok o pol šiestej zastaví a zvalí ma do postele fakt nie je nič po čom by som túžila.
Nepriťahuješ ju natoľko. Pravda je krutá, no skús ju viac...dobíjať. Nie šúchať nohami a pýtať si sex. Ak žena nechce sex tak je iba zopár dôvodov prečo, veľa ich nie je. Zdravie, milenec, nedostačujuca príťažlivosť k partnerovi, vyhorenie....
Je zaujímavé, že keď tu ženy píšu o mužoch bez chuti, tak je 90% komentárov “potom načo si s ním?” “Neschopný chlap” “Takého by som kopla do zadku”. Keď je to opačné garde, tak “ju nepriťahuješ” “možno nie si až taký dobrý” atď 😁
Tu skutocne moze byt milion dovodov, ale ta frekvencia je strasna pre zdravych mladych ludi, co bude o par rokov takehoto vztahu? Treba mysliet do buducnosti a to - ked pribudnu deti a rutina - bude este horsie... beznemu chlapovi 1-2-3x mesacne proste stacit nema ako... priroda ich nastavila inak... neviem, mna samu by vypinalo, keby je to tak malo 🙄
No, asi potrebuje menej často 🤷. U nás sa muž musí pýtať už takmer 20 rokov 🤷 🤷 🤷. Zvykol si 😉. Mne by aj raz mesačne stačilo, keby sa nepýtal 😁. Ale teda, keď sa opýta, tak ideme na vec, max. to o deň posuniem, keď som moc unavená. Sex mávame tak raz do týždňa, tak už cca asi viem, kedy sa opýta, že "čo robíme večer". Druhá možnosť je, že ju ten sex s tebou proste nebaví, nedáva jej to to, čo tebe... V tom prípade, treba zistiť, čo sa jej naozaj páči a to už je beh na veľmi dlhú trať, to tu asi jednoduchú radu nedostaneš... Držím palce.
To plánovanie 🤨 To je ako keby tebe dakto povedal teraz mi dáš a hotovo... či máš chuť alebo nie. Z vlastnej skúsenosti viem že čím menej sexu tým menšia chuť, čím častejši sex tým väčšia chuť. Skúste spolu o Tom porozprávať kde je chýba...a ty môžeš využiť každú možnú chvíľu keď ste samí aby si ju na to navnadil, nie len vtedy kedy máte termín sexu 😉
Podla mna je to sposobene hlavne tym, ze ju muz az tak nepritahuje, nie je dobry v posteli, stereotyp v posteli, zovsednenie. Lebo ked ta niekto pritahuje, tak by si to proste robil najradsej stale. To plati aj v opacnom garde.
Tu je velatakych prispevkov.Ludia maju nizke libido.Minule sa baba stazovala, ze ma sex 13x za rok.Tak vy dvaja sa dajte do kopy, a vasi partneri zas spolu a bude tam idealna kombinacia...
Nam napr planovanie vobec nevadi, prave naopak, ked sa den predtym/rano dohodneme, cely den sa mozeme tesit (a tiez tomu prisposobit program, jednoducho si vecer nenaplanujem upratovanie alebo podobnu vec, co mozem urobit aj inokedy, nezdrzim sa v praci a pod).
Ale k veci, asi to az tak nepotrebuje. Co keby si sa jej spytal?
My ked sme spolu nebyvali este, tak bol sex skoro vzdy, ked sme sa stretli a bolo kde (niekedy aj ked nebolo kde 😁).
Keby som sa musela na sexe dohadovať dopredu a vyťahovať pri otázke "kedy budeme mať sex" kalendár, tiež by som asi nemala veľkú chuť ... dlho sme s priateľom spolu nebývali, ale aj tak to vedelo byť spontánne ... inak je veľa vecí, ktoré môžu znížiť chuť - u niekoho to je proste tak prirodzené, u niekoho je to stres, únava, antikoncepcia, nevyhovujúci sexuálny partner, ... atď.. odpoveď ti dá skôr ona ako my ...to je mimochodom ďalší turn off - zlá komunikácia v tomto smere - keby sa priateľ išiel radšej spýtať na MK ako mňa, nebola by som nadšená