Nemám rada ranný sex

5. jún 2021

Ja viem že je to chúlostivá téma, ale chcela by som vedieť či som len ja taká divná... neznasam vikendy keď je priateľ ráno doma, pretože prvé keď sa zobudi (budi sa skoro, keďže je zvyknutý že do prace vstáva o pol 5) mi ide rukou medzi nohy a chce mat sex. Ja som ráno extrémne unavena a vždy sa snažím využiť každú chvilu kým nam ešte spi dieťa pretože cez deň je ako keby vypilo niekoľko energeťákov naraz. Niekoľko krat som mu už povedala že si ráno chcem pospat a že nemám chuť ani vstať a nie to ešte mat sex no on si nikdy nedá pokoj a ešte je ofučaný že chcel mat konečne krásne ráno a ja ho skazim... ale mne jednoducho ranný sex príde skôr ako odpudivý (ranný dych, rozospaty, unaveny bez energie a navyše ma boli celé telo lebo mám kadejake polohy pri spanku) a ja už naozaj neviem ako mu to mám povedať aby mi dal ráno pokoj bez toho aby sa urazil. To som naozaj jediná ktorá neznáša ranný sex?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
5. jún 2021

Ak máš akčné dieťa, z ktorého si unavená a chceš si ráno pospať, dopraj mužovi ranný sex, potom sa choď osprchovať a šupni sa znova do postele s tým, že si unavená a nech Ti ešte aspoň 3 hodiny dajú pokoj. 😉

thoughtfulweirdo
5. jún 2021

Pre mňa je ranný sex nepredstaviteľný nie kvôli únave, ale preto, že ja mám veľmi pomalý rozbeh a chvíľu po zobudení proste idem na štvrť plynu a akékoľvek sexuálne chute ešte spia hlbokým spánkom 😅 ale to je otázka dohody medzi vami, treba nájsť dobu, kedy je to pre vás oboch prijateľné. A robiť občas kompromis, raz za čas sa premôcť a vyjsť mužovi v ústrety ráno, nabudúce on zas vyjde v ústrety tebe v pre neho nevhodnom čase. Ale pokiaľ je problém v únave, ja by som navrhovala výmenný obchod- ranný sex za voľné doobedie bez dieťaťa, napríklad 😆

zuzka38
5. jún 2021

sa treba o tom rozpravat, nikdy mu "nedopriat" ranny sex asi bude viest k ejho frustraciii, treba sa dohodnut an ajst kompromis v tom.. bavit sa dopredu o tom a nie rano, ty ho odbijes, on je urazeny a "krasny" vikend pred vami.. pobavte sa o vasich potrebach cez den a najdite psolocne riesenie

liljana
5. jún 2021

Tak ho majte vecer, rano uz budes mat pokoj.

zuvelyn
5. jún 2021

No keby si si rano poriadne zesexovala, mala by so hned lepší deň a viac energie na dieťa 😁
Od kedy máme syna máme sex prevazne ráno (syn vstáva medzi 6-7) alebo cez obed ked spí. Ta produktivita v domácnosti a v práci je po takom rne absolútne extrémna u nás, nehovoriac o dobrej nálade 🙂

autor
5. jún 2021

@liljana problem je v tom, že cez víkend ho mame aj ráno aj večer :D

leuchtturm
5. jún 2021

tvoj muz je nieco viac ako ty? Ak to rano nechces robit, mal by to respektovat. Ty tiez respektujes jeho zelania, nie?

petamich
5. jún 2021

nie nie si jedina - v bezny pracovny tyzden neznasam ranny sex, tak si nelahnem na chrbat a nedrzim jak hluchy dvere, lebo vsak premoz sa raz za cas dievca, ked ma prave niekto zobudil a som akurat tak vytocena, ze ani v tu sobotu si nemozem pospat a rovnako tak manzel neznasa neskory nocny, ked napr. idem spat dve hodiny po nom a prakticky ho zobudim - takze to navzajom respektujeme a ten sex bude po zobudeni, po ranajkach alebo inokedy cez den/vecer a ani jeden z nas sa "nepremaha" v tychto casoch, ked vyslovene vieme, ze ten druhy to neznasa a ani nesexujeme za ucelom vymenneho obchodovania - typu dobre zasexujeme si rano, ked povysavas alebo vecer a zajtra uvarim svieckovu 🤪 mne to pride maximalne cudne, to mi moze nechat "20E" na nocnom stoliku...

mozno sme my ti cudni ale preferujeme vo vztahu, ze sa respektujeme a snazime sa ten sex mat v 95% pripadov, ked obaja skutocne mame chut (okej nebudem klamat, ze obcas sa asi kazdy a aj ja musi trochu premoct, ked bol narocny den a pod.)

elizabet173
5. jún 2021

pripájam sa k tomu, ako ti radili vyššie - nemusíš mu vyhovieť vždy, ale ak áno, nech ťa nechá potom pospať a venuje sa dieťaťu. A treba ho celkovo viac zapojiť, aby si ty nebola taká unavená.

elizabet173
5. jún 2021

@petamich súhlasím, so všetkým, čo si napísala, majú mať z toho potešenie obaja, iba podotýkam, že pri malom dieťati je to trošku zložitejšie, nedá sa kedykoľvek počas dňa

petamich
5. jún 2021

@elizabet173 ano to je pravda 🙂 s tymto zatial nemam skusenost - o par mesiacov napisem 😂 asi to bude chciet viac kreativity, si budem zasa ja pripadne pytat radu

jana_eyre_2
5. jún 2021

Ja to tiež neznášam ráno, "nastastie" moje deti vstávajú dosť skoro a muž zase nevie otvoriť oči, takže to môjho muža ani nenapadne 😅

Myslim, že partner by mal takúto nechuť ráno rešpektovať a mal by hlavne vedieť že chuť jednoducho nemáš..

liljana
5. jún 2021

No zase pises, ze je to iba cez vikendy. Dohodnite sa, ze jedno rano z vikendu ok, potom ta necha dospat a postara sa o dieta. A druhe rano ta necha vyspat a da "pokoj".

luccija
5. jún 2021

Vadilo a velmi.Ja sa neviem rano zobudit..Skus mu to vysvetlit aj to, ze sex nezacina tym, ze Ti da ruku medzi nohy.nemoze byt taky sebec a vidiet len svoje potreby

elizabet173
5. jún 2021

@luccija to sa mi tiež nepáči, možno by to bolo iné, keby začal hladením po vlasoch, objímaním a nie takto.

ankare
5. jún 2021

Ja ráno málokedy dosiahnem orgazmus. 🤷 A tiež nemám rada,keď môj muž ide hneď na vec a hneď ma chytá v rozkroku.

apolka77
5. jún 2021

Asi všeobecné nemáš rada milovanie alebo kým ti Záhorí sviečka 😀 tak to trvá...však sa o tom rozprávajte..ja osobne akokoľvek som bola unavená ex vedel ako na mňa za minútu som to chcela aj ja....a hneď bol krásny začiatok víkendu, plno elánu a pohody...ale tak u mňa vždy bol veľký apetít,,,ty si iná a treba spraviť kompromis. To je celé...nie je čudný ani ten kto to nechce ani ten kto to chce....ale chlapi to majú ťažšie keďže ranná erekcia nepustí...mňa to vzrušovalo.

elizabet173
5. jún 2021

@apolka77 niekomu stačí minúta, niekto potrebuje päť, to by mal jej muž už dávno vedieť, aj to, ako ju navnadiť a koľko času potrebuje, aby po tom túžila sama.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
5. jún 2021

@petamich A kto hovorí o sexe za účelom výmenného obchodovania? To prirovnanie k 20€ na nočnom stolíku je dobre od veci. Autorka predsa písala, že nechce sex, lebo chce spať. Tak keď kvôli sexu spať nebude, má jej byť umožnené pospať si potom. To nemá byť, akože spánok za odmenu za sex.

kitycat
5. jún 2021

Mali by ste zainvedtovat do matracov a vankusov... Mame rozpadnuty gauc, z ktoreho maboli cely clivek ale cez noc na matraci sa to vylezi... Neexistuje, ze by si mala z podtele vstavat dolamana... A k tomu rannemu sexu, tak je rano nadrzany... Uplne normalne

kkovacovak
5. jún 2021

Ja neznášam ranný sex. Mám problém vôbec vstať z postele a nie sa ešte s niekym naťahovať. Nie som ranné vtáča a keď ma niekto len tak zobudí skôr ako sa zobudím sama tak som veľmi nepríjemná. Osobne sa pri tom neviem uvoľniť a odviazať. Občas si ho doprajeme ale obaja sme radšej za ten večerný. Nechápem tvojho priateľa lebo keby viem že si tá druhá strana nebude vyslovene užívať tak by som si to neužila ani ja. Ale chlapi asi rozmýšľajú inak.

savanna
5. jún 2021

Mne pride velmi sebecke niekoho budit o pol piatej rano len pre vlastnu egoisticku potrebu alebo potesenie. Nikdy by som nikoho nebudila o pol 5 rano len tak, lebo chcem. Podla mna bude asi celkovo sebec aj v inych oblastiach zivota.

elizabet173
5. jún 2021

@savanna to som si až teraz všimla, že ju budí o pol piatej ráno 😨, no to by vyfasoval psa na vodítku a nech to ide von rozbehať

renata1405
5. jún 2021

Rukou mi ide medzi nohy a este rano o pol piatej??? No ja by som mu rukou tak jeb.. po papuli ze by to viac neurobil.

h2
5. jún 2021

@savanna
@elizabet173
@renata1405 Neviem, kde ste zobrali, že ju budí o pol piatej. Písala, že sa budí cez víkend skoro, lebo cez týždeň vstáva do práce o pol piatej. Ja neviem, o koľkej ju budí, ale tak určite nie tak skoro.

jana_eyre_2
5. jún 2021

@h2 Tak to tazko povedať že "určite" či vstáva rovnako alebo neskor, to vie len autorka..

Ja vstávam každý deň rovnako pred 6tou a to mi ani budík nezvoni, nedokážem spat dlhšie, hoci sa snažím.. takže vklude môže naozaj vstávať tak skoro..

sara07
5. jún 2021

vysvetlit že dieta je náročne, že potrebuješ pomôct aj s dietatom aj s domacnostu a ty potom budeš v lepšej forme aj na sex rano, teda možno povolnejšia lebo budeš viac oddychnuta
kupte si drahšie kvalitnejšie madrace a nebudeš dolamana alebo celu postel rovno ,

elizabet173
5. jún 2021

@h2 ja sa priznám, že som to napísala len na základe príspevku na mojím, ale v podstate to na veci veľa nemení.