Ahojte
Chcela by som nejake rady od bab nakolko to trva uz dost dlho u mna a neviem co dalej
Prejdem.k.veci
S priatelom spolu zijeme uz 7 rokov a posledne mesiace nemam chut na.sex skratka som.unavena cely den varim upratujem.atd ved to poznate cely den s.detmi mam.dvoch hyperaktivnych chalanov 4 a 8 rocnych vecer ked si lahnem som rada ze mozem.spat a nie sex a mojemu.priatelovi to uz zacina vadit poradili by ste mi.nieco prosim 🙄🙄🙄
A chlapci nie su v skole/skolke?
nech zacne robit polovicu domacich prac, sem tam moze navarit a denne nech vezme deti vonku na 2h..budes mat viac energie a aj chut pride
@amelie22 cize ty chces a priatel nechce ?
@alchemilkazltozelena ano su ale su.len do.obeda o 12 na.obed su doma obidvaja
@karhu niekedy mi.pomaha aj vari ale aj tak.to.nepomaha
A preco su doma od obeda?
@alchemilkazltozelena lebo.starsi ma dochadzku len.do obeda pre zdravotne problemy a mladsi sineste nezvikol tam spinkat
Autorka - áno. Ale u nás to bolo tak vždy. Len sú obdobia kedy mi to vadí menej a kedy viac. A teraz mám obdobie že mi to vadí viac 😅.
pomahat niekedy nestaci, treba pravidelne
@amelie22 a ako to.robis ze to chces?? 😊
@karhu no.je v praci od rana do 17:00 niekedy 18:00 pride je.unaveny lahne.si a tak.neskoro.mi.uz netreba ani s nicim pomoct
Autorka - Akože zase mne to stačí tiež len sem tam, ale aj to je pre môjho muža veľa 😂. Ale to proste príde tá chuť samo. Ono my si zase vtomto sedime- že obidvaja to potrebujeme dosť málo, ale predsa by som bola niekedy za to rada, ak by to bolo viac. Myslím si však, že sa treba trošku prispôsobiť aj partnerovi. Normálne si to v hlave naplánovať a vyhradiť si dopredu deň - že tak v tento večer sa dobre naladim, dám si vínko, deň predtým sa lepšie vyspím aby som nebola unavená... Podľa mňa sa treba niekedy trošku premôcť, zase nie nútiť, ale podľa mňa to už potom pôjde samo keď to rozbehnes 😉
@amelie22 dakujem
nie vzdy to musi byt len o unave, travite spolu cas aktivne? Venujete sa jeden druhemu?
@katlak ani nie kazdy ma.svoje
Odstrániť stres. Uvoľniť sa nie vtedy keď chcete robiť sex ale už den vopred. Naplánovať si víkend taký režim od rana aby veci boli porobené a ty si mala už o piatej večer akoby voľno. Nemyslieť na budúcnosť čo bude v nedeľu alebo v pondelok. Pozrieme si spolu film pekný a pri tom nejaké nežnosti. Nemusí byt hneď vzrušenie. A po hodinke dvoch sa uvoľniš a bude fajn. Keď sú však stresy dlhodobé tak to nejde ani tak. Potom treba si zariadiť denný režim aj vnímanie sveta tak aby si nemala veľa stresu. Asi dva týždne po ukľudneni sa príde aj chuť na sex. A vtedy už netreba tak veľmi plánovať oddych a romantiku. Príde to samo a hocikedy. Telo reaguje vždy až po psychike s odstupom niekoľkých dni.
ty pracuješ? To, že netrávite čas ako rodina a sem tam len vy dvaja, je chybou.
Nech ti pomôže keď má voľno. V sobotu nech maká a ty oddychuj 😉
Ja si myslim,ze tu bol fajn postreh. Asi travite spolu malo casu. Ja neviem,ale ty nepracujes,snad doobeda porobit doma co treba a poobede si s detmi.To je ako praca,nie? On je v tom case v praci. Ja osobne by som ho neziadala o vypomoc nejako pravidelne. Bolo by ine,ze sa vraciate vsetci o 17 domov a ty tahas druhu zmenu do 21:00. Ale takto mi to vyhovorka nepride unava,ved "pracujete" rovnako...
prva dobra vec je, ze si uvedomujes, ze nieco neni ok. U nas doma je vsetko v poriadku podla 1/2 a sex neni. Pritom v domacnosti pomaham ba mozno robim viac ako moja 1/2. Beham okolo deti a i tak je unavena sex neni a podla nej to je ok. Takze drzim ti palce aby si prisla na to cim to je a aj tvoj chlap bol spoko.
Zapoj manzela do starostlivosti o deti a domacnost. Si vycerpana. Preco pomaha len niekedy?
Treba popracovať a vašom vzťahu a bude aj sex. Keď si žijete každý svoj život, netrávite spolu žiaden čas, tak sa ani nečudujem, že nemáte sex 🤷♀️
@stanulienkat predpokladám, že autorka nepracuje, pýtala som sa na to. V tom prípade nechápem, z čoho je unavená. Ale je aj možnosť, že pracuje z domu, niečo stíha, kým sú deti v škole a v škôlke, ostatné popri nich, vtedy by som chápala, že je toho na ňu veľa, ak sa muž ničoho doma nedotkne, ale to tiež nepísala. Skrátka málo informácií, každopádne sa odcudzili, keď si každý ide svoje, ale sú to dve malé deti, zabojovala by som, len by to chcelo aj od nej aj od neho. Ťažko určiť, či je nechuť k sexu príčinou alebo dôsledkom.
treba zit ako partneri, so vsetkym. Sex so spolubyvajucim nie je bohvie co. Treba hlavne, aby ste travili cas spolu, robili bezne cinnost, vecer vypli telku, odlozili mobily, notebooky a len tak sa vyvalili a boli spolu. Netreba hned sex. Ani extra neznosti. Treba si najst opat cestu k sebe. Nenechajte sa vzajomne vzdalovat technikou. Myslite na, ake to bolo, ked ste boli cerstvo zalubeni, chceli ste byt spolu, travili ste vsetok volny cas spolu a sex prisiel automaticky. Lebo ked sa na seba zacnete tesit, na tie vase spolocne chvilky, tak aj sex pride.
Mne pomaha, ked si uz cez den poviem ze 'mam chut' a uz od obeda napr sa tesim na muza 😄 lebo pre mna je tazke hlavne to ze o pol 9 trebars konecne odpadnu decka a zrazu sa mam cary mary fuk prepnut do uplne inej pozicie.. proste mi trva chvilu sa oklepat z tej pozicie matky a dostat do pozicie zeny.. preto pomaha aj cez den sa udrziavat v tej role zeny - napis si s muzom nejaku steklivu sms napr 😉 predstav si vecer a taaaak
My to máme presne naopak, (ja som ťa ktorej absencia vadí ) takže sa pripnem. Je fajn pozrieť sa na vec aj z druhej strany...