Ahojte , chcem sa podeliť k môj prípad. Mam 27r. Mam priateľa , sme spolu 7r. Mam ale problém ,v poslednej dobe nemáme na seba čas , stále je v práci. Ide o to ze vyžaduje odomna sex . Veľmi ho milujem lenže ja nemám chuť na sex keď ho celi deň nevidím , chyba mi komunikácia , vadi mi že sa ma dotýka na intímne partie . Chcem sa proste mojkat a on hneď ma osahava kade tade. Je to podla vás choroba? Ze nemám chuť na sex ? Potrebujem poradiť . Vôbec netúžim mat sex keď ho celi deň nevidím . Veľmi ma to trápi , a aj jeho . On sa nechce rozprávať ani .
@deti95060810 si ma rozosmiala s tym opisom chlipneho muza 🙂)
@jankajanka123 nie je to choroba ale...po 7 rokoch tuzba uz nie je taka ako na zaciatku a zjavne tvoj priatel nevie ako na teba- take osahavanie by vadilo aj mne. Neviem ci si mu povedala ake mas ty tuzby/predstavy/potreby
Si romanticky založená žena a chýba ti pozornost a dotyky nie sexuálneho charakteru. Necítiš v sebe taky ten chtíč bez predchádzajúceho naladenia sa. Nie, nie je to choroba, len potrebujes k sebe vhodného partnera.
Tak to vykomunikuj že niekedy chceš sa iba mojkať a nie hneď rýchlovku :D
@deti95060810 on ma 25
Stačí otvoriť ústa a povedať čo ti vadí a čo chceš, za 7 rokov by si zo už mohla vedieť. Chlapi majú dve gule ale ani jedna nie je kryštálova.
@januska12323 Toto nie je vec komunikácie. Bud sa niekto intinuitivne vie naladiť na tvoje intímne potreby alebo nevie. Môžeš to niekomu hucat do hlavy každý den, aj tak to nebude fungovat.
@jankajanka123 moja drahá,veď to je chlap plný testosterónu,a je to pre neho normálne,že on nechápe načo sa chces mojkat,keď si môžete za ten čas užívať.Mate iné preferencie .A ste spolu ešte len 7 rokov a čo budeš robiť ak spolu ostanete a ona aj po 50. bude chcieť sex niekoľkokrát týždenne,keď už teraz to nechceš....To je na sakra vážny rozhovor,pretože nie ste kompatibilní.
Predtým si to mala ako so sexom keď ste sa spoznali prvé napr 2-3 roky ? Rovnako ako teraz ? Priateľ sa snaží zarobiť peniaze aby ste sa mali dobre alebo lepšie , určite ani jeho neteší že tam musí byť tak dlho určite mu tiež chýbaš , len nekomunikuje podľa mňa s tebou preto lebo nevie ako má túto situáciu s tebou vyriešiť keď sa tá snaží nabudiť aby si mala chuť na sex lenže ty nechceš a odmietas ho . Ak ti natom záleží , tak by si mala zájsť za gynekologickou a povedať jej že nepociťujes túžbu chuť na sex , mala by ti urobiť hormonálne vyšetrenia , a nastaviť liečbu. Druhá varianta môže byť taká že pôjdeš ku psychiatrovi ,lebo sa ti nevytvára v mozgu hormón šťastia a ostatné hormóny ktoré spúšťajú túžbu na sex . Otázne je ale či chces mať sex aj keď ho nepociťujes alebo ti to takto vyhovuje že nemáš ty sex ...
@januska12323 ako vieš ?, možno sú kryštáľové obe 😉
Povedz mužovi , že potrebuješ viac pozornosti a že komunikácia je pre teba dôležitá. My ženy sme skôr viax citlivé a chceme sa mojkať , rozprávať atď . Chlap zároveň potrebuje sex aby bol šťastný. Nehovorím , že chlapi su necitlivý , je to všetko individuálne 😂. Skús možno nejake afrodiziakum alebo podobne , hlavne nemôžeš mať depresie alebo byť zle nastavená , lebo vtedy sex neberie ani mňa , kedže sa tak nedokážem odosobniť.
koĺko má priateľ rokov... keď som si prečítala čo si napísala tak som si predstavila 50ročného uslintaného chlipného chlapa, ktorý cápe ženu kde kade... 😉
ak je mladý muž tak je to "poriadny kohút" .... choroba to nebude.