Nemám chuť na sex

2. nov 2023

Ahojte. Stráca sa mi chuť na sex 😏 Manžel je z toho nešťastný. Mame sex tak raz za týždeň aj to niekedy len za to aby proste aspoň raz za týždeň bol. Niekedy keď už ideme na to tak sa vzruším. Je to ako kedy. Ale mne by to stačilo asi raz za mesiac 🫣 ale štve ma to, lebo manžela ľúbim a páči sa mi 😏
Mame 2,5 ročne dieťa a ja sa snažím byť čo najlepšia maminka ale chcela by som byť aj najlepšia manželka no proste nemám chuť na sex.
Ako to máte vy doma? Som jediná? 😟
Vždy som bola z tých, pre ktoré sex bol dôležitý a teda s manželom to vždy bolo ono. Len teraz mam nervy sama zo seba 🤨

domkakvet
2. nov 2023

Treba hladat pricinu preco nemas chut, tie mozu byt rozne napriklad depresia, rozne zdravotne problemy, o ktorych este nevies,ze ich mas, ale uz zacinaju prve priznaky.

stanulienkat
2. nov 2023

Možno si vyčerpaná z toho kolotoča starostlivosti o dieťa a domácnosť. Keď dieťa podrastie, bude mať päť -šesť rokov, uvidíš, že aj chutí bude viacej.🙂

jaskolka
2. nov 2023

Keď sa zamyslis, aký je podľa teba dôvod?Dojčis ešte napríklad? Cítiš sa unavená? Malo spis v noci? Je to na teba veľa cez deň? Ako je to s dieťaťom, si s ním prevažne len sama, alebo manžel sa plne angažuje?
Okrem toho, mate nejaké ine problémy? Trebárs finančné, alebo nejaké partnerské? Lebo u ženy to je takj, ze chuť na sex začina už cez deň a v hlave . A unavená, ci vystresovana žena v tom môže mať fakt problém.
Môžeš mať aj nejaké hormonálne výkyvy, aj to vplýva na libido.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
2. nov 2023

@walentina7 toto nie je šťastné riešenie, dokedy takto vydrží? A keď on ju tiež ľúbi, myslíš, ze bude fakt spokojný, keď bude vidieť, ze ona mu"len podrží?"
Treba hľadať dôvod, prečo nemá ona chuť, nie len sa premahat.

januska12323
2. nov 2023

@walentina7 ak o tom nevieš žena nie je gumená Anča na sex kedy si manžel povie

doris11
2. nov 2023

@walentina7 to neviem či je dobrá rada, neviem si predstaviť spávať s mužom “nasilu”. Jej to určite nepomôže

januska12323
2. nov 2023

Chodíte s mužom na rande? Máte nejaký čas kedy nie si matka ale manželka?

svokrinjazykmonika
2. nov 2023

Tiež to tak mám. Nie si sama.

pininka1
2. nov 2023

Podľa mňa je problém ze chceš byt vo všetkom perfektná, celý deň ideš na plno, je jasne ze potom nemáš chuť na sex. Skúste nejakú zmenu dňa a hlavne si dobra mamka aj manželka aj keď neurobíš všetko dokonale, sme ľudia a nie stroje.

autor
2. nov 2023

@domkakvet depresia našťastie nie. Možno mám dáke zdravotné problémy ale teda nič také iné nepozorujem na sebe taj neviem ako by som prišla na to čo by to mohlo byť 🤔

autor
2. nov 2023

@jaskolka Nedojčím už dávno, vyspím sa v postate fajn, a je toho na mňa tak v norme, nepovedala by som ze vela. Manžel mi so všetkým pomáha aj ako ocko je perfektný. A nemáme ani finančné ani iné partnerské problémy. Tak sama tomu nerozumiem 😔

autor
2. nov 2023

@januska12323 to je pravda, dlho sme nikde sami neboli. Minule si moja sestra malého zobrala a teda veľmi dobre nám to padlo. Máš pravdu, tieto rande, alebo len čas sami nám určite dobre padne.

autor
2. nov 2023

@pininka1 áno som taka povaha že chcem byť vo všetkom super 😊 ale teda viem ze všetko sa nedá na 100%.
Ďakujem za tvoje pekne slova 🙂

jaskolka
2. nov 2023

Tak potom je fakt toto problém, že s mužom ste "hlavne rodičia".
My napríklad máme dve malé deti a tiež jednu dobu bol problém, keď ja som mala v hlave všetky povinnosti a sex bol posledné na čo som myslela.
Mali sme viac úprimných debát a nakoniec sme sa rozhodli, ze raz týždenne mame "rande",kde deti postrazi buď sestra, alebo svokra a my ideme na večeru, to kina, na prechádzku a tam je "zákaz" debaty o deťoch a povinnostiach. Raz za 2-3mesiace mame wellness deň, kde ideme proste na noc inde, do hotela,do penziónu a podobne.
Ver mi, ze to robí fakt divy, a upevňuje sa aj vzťah medzi partnermi.
Skúste také dačo a uvidíš😊👌

zejdlikova
2. nov 2023

Tak podľa toho čo píšeš tak asi viac randiť…a možno pohár vínka by nebol odveci vtedy sa človek oveľa rýchlejšie uvoľní a vypne hlavu….☺️ale teda samozrejme nie pravidelne to by nemuselo skončiť dobre😃

kubo654
2. nov 2023

Nemas milenca?

simdob
2. nov 2023

tiez som s tymto "bojovala" isty cas, ale ukazalo sa, ze pricinou mojej nechuti bola antikoncepcia. vsetko sa razom zmenilo, ked som ju vysadila 😀 predtym som nemala absolutne ani pomyslenie, nic.

deti95060810
2. nov 2023

neberieš lieky? niektoré majú ako vedľajší účinok..napr. Ad

autor
2. nov 2023

@kubo654 😅 nemám

@simdob
@deti95060810 neberiem žiadne lieky

autor
2. nov 2023

@jaskolka joj to znie skvelo. V dobrom závidím 😊 skúsim niečo podniknúť

ivangeline
2. nov 2023

Sex nie je dolezity. Je to ceresnicka na torte. Kazdy to ma inac vo vztahu. Ide skor o vzajomne porozumenie..

hankm
2. nov 2023

@autorka, na teraz mas reprodukciu hotovu, a teda telo si nepyta oplodnit. Za nejaky cas pride opat volanie divociny a opat zapocnes reprodukcny proces. Nasledne, mozno sa to este raz zopakuje....a sex vyclenis so svojho zivota uplne a ani to uz riesit nebudes. Podstatne bude od neho dostat vyplatu a mat pokoj. Nevyhrala si loteriu "ziadostivosti". A vsetko ostatne bude len take placebo.

dagmara17
2. nov 2023

@kubo654 Čo má s týmto milenec? 😀 Však nejde o to, že by nemala chuť na sex výlučne len so svojím manželom, ale všeobecne 😀 Takže v takom prípade by jej aj ten milenec bol na nič :D

kubo654
2. nov 2023

@dagmara17 asi necitas diskusie ked zena riesi ze muz nema chut na sex 🙂

foterlotor
5. nov 2023

Zeny ja sa necudujem, ze tolko muzov podvadza uz len ked citam niektore komentare.. ked zena nema chut je to samozrejme proste faza zivota a nemoze za to. Ale na druhej strane je partner, ktory tiez nemoze za to. Aky je problem mu proste dat? Nemat chut neznamena, ze zena bude pri tom trpiet. Ked miluje svojho muza nemoze mat s tym problem predsa. Ani muzi nemaju nonstop chut ale ked vidim ze partnerka ma, tak jej doprajem. Je to prijemna cinnost. A tie co sa tu hrate ze nedam mu lebo nemam chut sorry akoze... tak potom neplacte ze si najde inu.

zejdlikova
5. nov 2023

@foterlotor 😳😳
no neviem ako to majú muži ale pre ženu je to bolestivé keď na to nemá chuť…to len tak pre info 😃

foterlotor
10. nov 2023

@zejdlikova ale no... vela krat mavaju ludia sex aj ked nemaju chut ale len preto ze lubia svoje polovicky. Nemusis mat chut ale ked muza lubis tak zvlhnes raz dva aj bez chute. Ked je to inac sorry treba sa rozist.

januska12323
11. nov 2023

@foterlotor to takto nefunguje a milujúci muž by partnerku nenútil len preto, že on má chuť.

zejdlikova
11. nov 2023

@foterlotor 😂😂😂😂💀💀💀