Nemám chuť na chlapa

8. jan 2022

Som na Md, máme 4mes.babo.. a ja už absolútne nemám chuť na chlapa. Ani sa nebozkavame..ani nič ..iba objatie večer v posteli🙈a mne to stačí . Viem že je to zle pre muža ale ja sa neviem donútiť a on sa má tiež ani nedotkne..

pribinak
8. jan 2022

Ani sa mu nečudujem, zrejme vidí tvoju nechuť a odpor.
Len vieš, takéto odcudzenie môže vážne narušiť vás vzťah.

lenuska9999
8. jan 2022

Nie si vycerpana? Pomáha ti niekto s bábätkom?

schokolade1988
9. jan 2022

Kľud .. my sme mali prvý sex 5m po pôrode ,nakoľko som bola z malého úplne vyčerpaná a bola som rada keď som si večer ľahla do postele .. muž to ale úplne chápal ,veľa mi s malým pomáhal,ešte chodí aj do práce ,takže aj on bol vyčerpaný .. chuť prišla. Nesmieš však zabúdať ,že nie si iba mama ,ale aj manželka ;) ..nemáš niekoho ,kto by išiel kocikovat,postrážil bábätko a vy mali čas pre seba kus ?

reallywoman101
9. jan 2022

Tak skús ženu ;)

greywolf
10. jan 2022

To tak byva niekedy. A potom sa zeny cuduju ze to muz nevydrzi a poriesi to inac. Vyhovorky: Vsak ona bola na materskej, mohol vydrzat rok dva bez sexu. Ved to su hormony, Ved ona je unavena. Chut sa da poriesit aj inym sposobom obaja mate ruky aj usta. Hadam len nechces cakat kym sa ti vrati chut. Nie kazdy muz vydrzi rok dva bez intimnosti (Ano Kludne Tak dlho to moze trvat) . Skus sa aj ty premoct a pritulit sa, nemusi byt hned z toho sex. Mnohe zeny maju zvlastnu predstavu ze ked ony nemaju chut muz musi vydrzat. A potom je tu tolko slobodnych matiek. Ano muz musi brat na vedomie porod a hormonalne zmeny, no pokial citi ze zena ma nechut a hlavne nechce sa mu nijako venovat, potom to mnoho muzov riesi roznymi inymi sposobmi.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
foterlotor
17. jan 2022

A preto majú muži milenky. Jednoduché. Nevidím dôvod, prečo by mala žena odmietať muža. Tak načo s ním máš dieťa a načo s ním vlastne si?? Nepochopím tieto vzťahy. Život je jednoduchý - chceš byť s niekým, tak budˇ, ak nemáš záujem o tak príjemnú vec akou je sex, tak ži sama. Chudák chlap.

puplatko
17. jan 2022

Možno by bolo dobré zistiť, kde je problém. Si unavená? Nevyspatá alebo niečo také? Lebo to môže byť dôvod prečo ti to na um nezíde.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
greywolf
17. jan 2022

@beata_k co Tak citat s porozumenim? Napisal som ze to Kludne Tak dlho moze trvat. Si myslis ze 4 mesiace ignoruje svojho muza a za dalsi tyzden bude z nej dracica co na neho skoci len co pride z prace? Ani nahodou. 😉

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz