Ahojte ... Potrebujem povzbudiť . Alebo nákopnut alebo ja už neviem .. proste potrebujem radu . Manžel je neskutočne žiarlivi a tými jeho výstupmi má tak strašné aj uráža má to boli že vobec nemám chuť na sex milovanie nazvime to ako chcete .. ale že absolútne môžem mu vyhovárať čo chcem vysvetľovať že nič nerobím z nikym si nepíšem nechodím von s kamarátkami všade idem len s ním aj do obchodu všade proste okrem wc tam ešte môžem ísť sama ..
nepotrebuješ povzbudiť, potrebuješ odísť, chorobná žiarlivosť ti otrávi celý život, nielen sex
Choroba.Je to zakomplexovaný chudák .Čudujem sa ti,že si ešte s ním .Ani ty nie si v poriadku ,keď túto jeho hru hráš .
Utekaj ,čo najrýchlejšie ,zničí ta !
Spytaj sa sama seba, ci si potrebujes nicit zivot, sebavedomie s chorobne ziarlivym clovekom. Vernost sa dokazat neda. Bud ti doveruje alebo nie. Ak nie, je strata casu mu cokolvek dokazovat, je straou casu zit privazana o nohu s clovekom, ktory si ta nevazi a uz vobec nezasluzi.
No neviem ktorá žena by mala chuť spávať s takým chujom,sorry
Nemám lebo veď ktora by mala keď najprv Nadava uráža myslí si že spavam pomalí zo všetkými jeho bratmi a neviem kým každým a potom ... Sa líška keď mu zdôrazňujem a vysvetľujem že to ničí náse manželstvo tvári sa že rozumie dva týždne je normálny a potom zase ak si neobleciem to čo on chce už sa aj fúka a je schopný mať zlú náladu a nebavit sa so mnou aj celý deň
A co chces radit?
A co vlastne ches? Vies, ze zijes s riadnym exotom, ak teda pouzijem publikovatelny termin, vystiznejsi by bol len nepublikovatelny. Zijes s chlapom, ktory ta depta cele dni a ty chces radu ako mat chut na sex s tymto pripadom pre psychiatra? Kym ho nevymenis za normalneho a kompletneho chlapa chut na sex mat nebudes. Pretoze u zien je to vacsinou tak, ze najprv city potom chut a pri tomto asi city su len negativne. Ci sa mylim?
A len tak mimochodom, vynuteny sex je vzdy znasilnenie, aj v manzelstve je to znasilnenie a sex aj len preto "aby doma bol klud" je nasilie, rovnako ako je tyranim obmedzovanie slobody v rozhodnutiach, obmedzovanie pohybu, financii... Takze ak nevies, si tyrana zena, podla toho sa zariad
Skus mu to uz zdoraznit nie len porozpravat na rovinu povec ak s tym neprestane odides.
Ja by som mu dala bud prestane a pojdes kde chces bez neho alebo dovidenia, toto by som nezniesla ja mam muza a nekontrolujeme sa, chodim cez robotu na obed zo samymi chlapmi to by ta uz asi prizabil za to, sa zamysli je to psychopat
Ziarlivec sa nemeni a jedina pomoc je, za neho sa nevydat. Ale na to je uz asi neskoro. Aku radu chces pocut?
Povedala som ževraj mi o nič iné nejde len o to aby ma nechal alebo ja jeho
@domkakvet
Mate deti?
Ja som takého chlapa mala a našla som silu od neho po 4 rokoch a spoločnej dovolenke zdrhnúť.... najlepšie čo sa mi mohlo stať. Ak môžem poradiť...odíď...alebo minimálne vyhľadajte pomoc odborníka. Patologická žiarlivosť je hrozná...dokonca vie zabíjať 🥴
Utekaj od neho. Sestra má takého magora, sestrine sebavedomie je po 24 rokoch na bode mrazu. Ma 44 rokov,
nemaluje sa, nechodí ku kozmeticke, nestará sa o seba, 27 rokov nosí ten istý účes. Takisto vychovala svoje , tie od nich odišli ďaleko ale ona nie je schopná odísť. Nedá sa pomôcť, pokiaľ sama neurobíš čo treba
@whatever1 áno máme deti .. ono je to tak on nikdy nepovie na rovinu nerobí cirkusi ani sa nehada pred deťmi to by som klamala ale za každým keď sa obliekam maľujem robím si vlasy atď tak sa na mňa pozerá ak sa mu neľúbi čo mám na sebe tak dokáže byť ako balón cely deň nerozpráva sa so mnou nič hovorí že sa pred každým zohinam aby mi bolo vidno prsia a pri tom sa len pohybujem pri našej ročnej dcére keď sa hrá nie som typ ženy ktorý sa ľúbi predvádzať a už tobôž ukazovať pred chlapmi..
@miriam11 Ja nehovorím že ma terorizuje ale je mi nepríjemné a obmedzuje má keď sa niekde chystám a už pozerá čo si obliekam ako som namaľovaná atd .. alebo ako je potom ofuknuty keď idem náhodou do obchodu alebo niekde .. vždy napíše správu typu .. ,,láska a žiadne vykecavanie " alebo žiadne kukanie po chlapoch atď .. a už mi to lezie na nervy pretože ja viem čo mám robiť viem že som vydatá a vôbec by ma niečo takéto ani nenapadlo .. a keď mu poviem že my to už vadí povie mi tak prepáč že žiarlim že ťa milujem ..
Ofucany s blbými poznámkami, žiarlivý, komandujuci ohľadom oblečenia to nie je dobre maskovaný teror? Ten tvoj je pasívne agresívny, manipulativny a zrejme aj riadne zakomplexovaný chudák, ktorý sa vybija na tebe. To, že ťa neotlka ešte neznamená, že ťa psychicky netyta a nemanipuluje. V konečnom dôsledku si ty ta co nevie ako sa ma obliecť, ta, ktorá sa maľuje aby sa pretrcala, ta, ktorá sa zohyna aby ukazovala... No krásne s tebou máva a ty sa neozveš, lebo zas ta bude týrať mlčaním.
no tiez by som na takeho nemala chut. treba hladat partnera, ktory si tvoju chut zasluzi. mozno z nejakej ucty k manzelstvu (neviem do akej miery je ten slub pre teba dolezity) by som mu navrhla psychoterapiu. ale ak nechce tak preco by si ho takeho mala chciet ty?
Tvoj muz ma asi riadne komplexy, neviem ci z maleho penisu, svojho vyzoru alebo intelektu, ale sorry ako, riadneho chudaka si si nasla. Len raz by mi muz napisal sms "laska ziadne kukanie po chlapoch" alebo "laska ziadne vykecavanie" a bola by som aj s detmi zbalena. To naco ti je takyto chlap? Bez stipky sebavedomia, ty ak si nejake aj kedysi mala, postaral sa uz o to, aby si klesla na jeho uroven.
Zrejme ti to nedochadza, ale mas doma manipulatora ktory ta psychicky tyra a depta a tvoje deti sa to naucia od neho. Tvoj syn sa takto bude spravat k jeho zene a tvoja dcera vyrastie s tym, ze je ok muza iba doma ticho posluchat a nechat sa psychicky deptat. Bude mat nulove sebavedomie, pretoze vyrastie s presvedcenim, ze predsa nemoze byt lepsia ako muz.
A jedine co teba trapi je, ze s takymto kktom nemas chut na sex? Mali by ta trapit ovela vaznejsie veci.
Hovorí sa, že ten, čo žiarli vo veľa prípadoch sám podvádza!! A to, že to vyčíta tebe možno iba maskuje svoje " pletky"... Vieš o ňom všetko? Si si istá?.... Na tvojom mieste by som si ho preklepla....A keď bude mať blbé poznámky, útoč na neho takou istou rétorikou. Keď on teba môže urážať a bezdôvodne obviňovať, rob mu presne to isté. Normálne sa ho opýtaj, či náhodou on nepodvádza TEBA....Vybiješ mu poistky😏....Nech vie, aké to je....👿😤
Ja fakt neviem čo si mám myslieť z jednej strany mi hovorí ako veľmi ma miluje stará sa o nás dá nam všetko pomáha my s deťmi stará sa o domácnosť keď mne niečo je a zdruhej strany toto viac ma trápi toto ... Samozrejme .. ešte keby som nejaká sexbomba tak nepoviem nič .mozno ale som obyčajná žena .. ktorá má rada možno trošku viac make Up a starám sa o svoj vyzor aj keď mám nadváhu .. ešte k tomu najviac na koho žiarli je člen rodiny ktorý má priateľku a pochybujem že by mal také gule .. alebo že by bol taký hajzel vôbec na to nevyzerá ja ozaj som zmätená neviem čo mám robiť ..
@miriam11 môžem ti napisat ?
Načo ti je taký chlap? Však to je psychicky teror…. neviem Či si to uvedomuješ ale si v podtate tyrana žena a in je chorý
Utekaj