Nemá záujem o intímnosti

10. feb 2022

Zdravim, partnerka ma 36 ja 28. Na začiatku bolo všetko super, milovali sme sa dostatočne. Sme spolu 7 mesiacov.
Postupne ale stratila potrebu niečoho viac ako bozky a maznanie. Už len raz dva krát za dva týždne cca. Stále menej. Už mi je aj trápne prejavovať túžbu. Cítim sa, že robím niečo zle.
Žiadna potreba akékoľvek formy milovania od partnerky.

Osobne si myslím že za to môžu antidepresíva a neurol ktore berie. Hovorí, že bez antidepresív už by život nezvládala. Berie ich od 19 cca.
Myslím si že tú nechuť spôsobujú tie lieky.

Tajne si to sem tam urobím sám ale chyba mi milovanie, sexualita, vzrušenie s partnerkou.

Neviem či by som mohol urobiť niečo aby mala túžbu, inak
máme úžasný vzťah.
.

anne_mary2
10. feb 2022

ahoj, kedze lieky berie od 19, a dotersz problem nebol,
tak neviem ci to je liekmi…
Samozrejme zdrav . / psychickym stavom to byt moze, ale tak treba k tomu otvorenu debatu, nie je na tom nic zle

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
10. feb 2022

@anne_mary2 problém nebol na začiatku vzťahu prvé mesiace, silné emócie to boli veľmi. Predo mnou nemala partnera dlhé roky.

pribinak
10. feb 2022

Toto lepšie nebude, nájdi si seberovnu (vekovo)

tosomja
10. feb 2022

A robíš pre ňu všetko? Nemyslíš len na seba?

autor
10. feb 2022

@tosomja máme pekný vzťah , dopĺňame sa

tosomja
10. feb 2022

Myslím v posteli

mimi2018
10. feb 2022

Asi sa ta už nabazila dosť a nemá čo nové objavovať a uz ju to s tebou nebaví. Toto aj tak nie je žena pre teba, nájdi si mladšiu 😉😊

milivanilka
10. feb 2022

Napadlo ťa vyskúšať nejaké prípravky? Mala som podobné problémy, antidepresíva môžu veľmi ovplyvniť chuť na sex bohužiaľ... No existujú na to riešenia... Aj pomoc pri depresii

milivanilka
10. feb 2022

A neurol je svinstvo... Utlmuje... Ak chceš, napíš mi správu. Skúsim poradiť

essenceee
13. feb 2022

skusim poradit nejake afrodiziaka, možno pomožu. Držím palce

autor
21. júl 2022

Stále sa to nezlepšilo, ale naopak. Tak skúsil som povedať že je to liekmi AD, neberie už Neurol. Čítal som leták k AD a hneď prvé je že zníži chuť na milovanie. Meni sexualitu. Veď to by mali byť zakázané také lieky. Ona to nikdy nechce vysadiť. Ako jej to vysvetliť? Ja už na nič iné nemyslím len na milovanie, túžim po nej

h2
21. júl 2022

Načo ti je o 8 rokov staršia žena, ktorá nevie fungovať bez antidepresív a nechce s tebou sexovať? Ty si nejako postihnutý, že sa ti nedá nájsť lepšia? Si v najlepších rokoch. Nájdi si mladú babu okolo 25 a budete sexovať 3x denne. A keď to klapne, zoberte sa a založte si rodinu. Tento Tvoj terajší "vzťah" je strata času.