Nemá záujem

23. dec 2024

Syna mám už staršieho skoro 9 rokov, dcéru mladšiu 3.večer teraz má syn dovolené byť dlhšie doma.pozeráme rôzne rozprávky.no dcéra ešte nevydrži.manžel ju berie spať nech si aj ja oddýchnem, časti ešte nieči dorábam skladám oblečenie a pod. no už sa naspäť k nám nevráti.chodí s ňou pomerne skoro okolo pol 9 a my sme hore aj do 22.takto to bude celé vianoce.aj cez víkendy to tak robí.vadilo by vám, že ste so synom len sami alebo riešim hlúposti?

gribka1
23. dec 2024

No jedine, že skúsiš uspavat ty. Nie je to tragédia, ale bolo by mi to ľúto.

jesenzima
23. dec 2024

Podľa mňa riešiš hlúposť 🤷

katica06
23. dec 2024

Autorka, môj manžel chodí do práce skoro ráno už pred štvrtou mu zvoní budík. Takže zaspáva o pol 8. Aj keď do práce nejde chodí spávať takto skoro. Uspavaj si dieťa však ak ti súčasný stav nevyhovujr

zuzanita1609
23. dec 2024

Je to veľmi zlé rozloženie "síl". Deti spať o 20.30 a tato, mamina užívať si spoločný večer. Kompromis ohľadom spánkového režimu a nepočuť pripomienky od syna. 😏 Keď spať,tak všetci školopovinní.

ivik4
23. dec 2024

My mame veceri vzdy pre seba spolu s muzom. Nevravim ze kazdy vecer, ale niekolko krat do tyzdna ano.
Ak je to len teraz tak az tak nevadilo no isto by som mu povedala ze niektore dni to treba zmenit

sense
23. dec 2024

Dať deti skorej spať aby ste mali aj chvíľu pre seba . Kedy vstáva muž do práce ako má prácu. Zrejme jej vyčerpaný aleboa nejaký zdrav.problrm.

Dcéra bude mať v apríli 12 rokov ale teda chodí o ôsmej do postele cez víkend a prázdniny o pol deviatej s tým že o ôsmej už žiadna telka. A máme večeri s chlapom spolu alebo teda idem spať ak vstávam skoro do prace

alguno
23. dec 2024

S dcérou má zvláštny vzťah, nie je pedofil? Prepáč za moju otázku, ale bolo to prvé čo mi napadlo.

jarnajar
23. dec 2024

@alguno Normálne tam zaspí alebo skysne pri mobile, preto sa už nevráti. Toto je prvé, čo napadlo mne, lebo to má takto 90 % uspávajúcich rodičov.

lienka.7
23. dec 2024

@autorka a načo chodi s 3 ročnou spat??? Vsak nech spi sama. Resp.uspim sa idem naspäť.
Nepíše si tam s niekym na mobile náhodou? Neverím, že o pol 9 ide aj on spat

januska12323
23. dec 2024

Tak prvá vec je zistiť čo tam robí lebo tak skoro určite nespí.

rozculena
23. dec 2024

tvoje deti chodia spať veľmi neskoro.....

petulda333
23. dec 2024

@rozculena jedno dieta

rozculena
23. dec 2024

@petulda333 nie,obe chodia neskoro....ale ak si myslíš,že to je v poriadku....

petulda333
23. dec 2024

@rozculena jedno chodi o pol 9 a druhe s nou okolo 22

rozculena
23. dec 2024

@petulda333 ja viem čítať.Tretí krát píšem,že chodia neskoro spať.3ročné dieťa nemá čo byť o pol 9 hore podľa mňa

petulda333
23. dec 2024

@rozculena 🤦🤦 to vobec nie je neskoro

barka1
24. dec 2024

Moj 9 rocny chodí spat do deviatej, aj cez sviatky tak bude. A vo veku 3 rokov sme od 19 30 už citali v posteli knizky a o osmej bolo zhasnute.
Takže je treba to zmenit. Striedat sa s chlapom pri uspávani.
A bohuzial, je na mieste aj podozrenie, ze tam s dcerou robí nieco nevhodné.
Obtazovanie deti sa najcastejsie deje v blízkej rodine...

svetlonos
24. dec 2024

@petulda333
zalezi od toho kedy a koľko spi. Náš 3 rocny uz bol bez obecného spánku a od 4 hore. Najneskôr o 17:30 bol uz v posteli a 17:30 spal. Teraz tiez obaja chodia tak, ze najneskôr o 20:00 uz spia, ale to výnimka, uz vacsinou medzi 18-19:00 stávajú. Pokial som unavená spim s nimi tiez. Ked nie mam voľný večer.

petulda333
24. dec 2024

@svetlonos to je v poriadku,kazde dieta chodi inak. Moje deti od roka nechceli obedny spanok. V skolke spali a vecer nevedeli zaspat skor nez po 21. Ja to mysoim tak vseobecne. Pol 9 nie je neskoro pre take dieta. Podla mna v pohode cas. Moje keby sli spat skor,tak su hore od 3-4

mircalla
24. dec 2024

@zuzanita1609 9rocne dieta o 8.30? Tak nie kazde dieta potrebuje a chce spat x hodin...Nasilu sa to neda

damian85
24. dec 2024

@alguno očividne nemáš deti , alebo k nim nemáš vzťah. Smutné. Normálny otec túto otázku ani nepoloží....

damian85
24. dec 2024

@rozculena 😂 o pol 9 nie je neskoro.

svetlonos
24. dec 2024

@damian85
na jednej strane mas pravdu na druhej strane jeden nikdy nevie. Teraz vôbec nemyslím túto Tatiana. Ale co mi raz kamoska tak medzi rečou hovorila o svojom otcovi ked mala 4 roky, to už iný príbeh...
Je to hrozne ci sa kolkokrat deje.

damian85
24. dec 2024

@svetlonos to je ako povedať že každá matka čo uspáva syna je pedofilka. S kamarátmi robíme par krat za rok také škôlky v prírode s deťmi.....vieš kto od 1 roka chodí uspávať naše dievčatá ? Iba a len mužské pokolenie.......okrem 2 chalanov máme samé baby.....Nik z nás nemá ani len jeden znak pedofila....to že nám naše dcéry dajú pusu , chytia za ruku povedia že nas lubia , či keď im utierame riť , alebo natierame onú sudokrémom , nemá to nič spoločné s našou sexualitou.....

rorino
24. dec 2024

Uspavanie dieťaťa často končí tým,že rodič zaspí skôr😀.Je to normálne,že s ňou zaspí,veď neboj,to tiež nepotrvá večne😉

svetlonos
24. dec 2024

@damian85
ale ved to ja dobre viem 🙂 a ani by ma nenapadlo toto tu. Ved to je super. Ja by som to tiež uvítala takú výmenu 😂
Vacsinou pri nich zaspím, potom sa zase zobudím. A fakt super ze ich bravate takto stanovať.

svetlonos
24. dec 2024

@petulda333
No moje čím neskôr zaspia tým skôr vstane 🙂 ma to opačný efekt.

martin96321
24. dec 2024

@barka1 Preco by mal s dcerou robit nieco nevhodne? Co je na tom,ze otec dava spat dceru? Matky maju aj synov a nikto sa nad tym nepozastavi. Ja mam malu dceru a pri kazdej prilezitosti si s nou lahnem. To dieta vas miluje takeho aky ste. Nezistne. Za svoje dieta by ste dali aj zivot.......urobili by ste to aj pre svojho muza? Netreba hladat nieco kde nic nieje. Zbytocne sa tu vypisovat a nechat sa huckat zamindrakovanymi ludmi.........

damian85
24. dec 2024

@barka1 povedz nám čo robím s dcérou keď som s ňou v izbe od jej 1 roka sám , povedz mi čo robia moji kamaráti keď uspávajú svoje dcéry. Rád si vypočujem čo v zvrátených hlavách niektorých žien sa odohráva keď nás vidí po meste isť 5 mužov s dcérami za ruku a čo sa v tej istej hlave odohráva keď za nami prídu večer dajú pusu a povedia tatík ideme bubať. Ďakujem 😂

barka1
25. dec 2024

@martin96321
@damian85
Booze, chlapi, asi som vám stupila na kurie oko...sorry 😉
Však Google a ides...ano,je fakt, že sexuálne násilie sa deje napriec vsetkých vrstiev spolocnosti. Či myslíte, že to robia len ženy - matky a chlap - otec by nikdy....?
Mate skreslenu optiku. To, ze vy ste nejaki, alebo ze vacsina je nejaka, neznamená, že su všetci rovnaki...
Autorka sa neozyva...ktovie preco.
A nie, nepovažujem každého milujuceho otca za pedofila. Jeden milujuci tu teraz leží vedla mna, napriklad 😉 Ani tu nikoho nehuckam. Ale moja mysel je otvorena. Co sa o tej vasej velmi povedat nedá.
Peace a krásne Vianoce 😉