Nemá rád pusy - bozky

15. jún 2024

Mám priateľa, ktorý nemá rád bozky. Je už starší a nemá rád bozky. Ešte zo začiatku, akoby sa premohol. No po trištvrte roku, nechce ani sex ani bozky. Má rád objatia a bošteky mi dáva tak mimo tváre. Ale včera ma dosť za bolelo, keď som teda bola iniciatívna a dala mu pusu na ústa a on si ich utrel. Hmm, nebolo to poprvýkrát. Ja som ešte mladá a celkovo to mám rada, bolelo ma to. Už mi pusu sama nedám! Neviem ako to riešiť. Stiahnem sa. On má asi ani nemá rád. Neviem, čo robiť. Pusy sú najmenej, je toho oveľa viac. Dôvera je preč, mám pocit, že predomnou veci skrýva a ja ani neviem aké a asi ani nechcem vedieť. Zvykne so brat mobil na záchod a mazať veci. Snažím sa odpútať, modlím sa za silu, strácam len čas. Ale ja už asi ani nikoho po tomto nechcem, lebo nikto normálny nikdy o mňa záujem azda nemal. Vždy len niekto, kto sa správal zo začiatku so záujmom a keď ma spoznal, bola som asi príliš nudná, nesebavedoma, obyčajná. Ach, potom si poviem kašlem na to, nie je to v živote to najdôležitejšie. Ja už neviem, čo v tom svojom😔.

reanda
15. jún 2024

nikdy sa neuspokojuj s niecim, co ti nevyhovuje.. to radsej umriet! (aj ked neboj, neumries 🙂)

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
egonsk
15. jún 2024

Ak mas v poriadku zuby aj dych/travenie a nedavas cvachtajuce pusy vzdy, tak ma nejaky blok zrejme a s tym ti tu nikto neporadi. Moze za tym byt aj nejaka rodiaca sa nevera, ale aj cokolvek ine. Kazdopadne treba si skusit si s nim to vydiskutovat a ked riesenie bude v nedohladne, tak zivot je priliz kratky aby sme len zachranovali jedincov svojou nekonecnou obetou 😉

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evcagabi
15. jún 2024

Co je jediny na svete?

januska12323
15. jún 2024

Hľadaj iného.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
15. jún 2024

Si mlada a mas stareho capa, co nesexuje. Naco ti je?🤔 Dufam, ze je aspon milionar, co vyzera ako Brad Pitt.🙄

dari226
15. jún 2024

Utekaj.

egonsk
15. jún 2024

takze sliny si vymienat nechce, ale ine tekutiny ano, co? Uff... Ste vo vekovom rozpeti ako som bol ja s ex a s bostekmi som ani v 40tke nemal problemy, takze pokial sa predtym pretvaroval v tomto, nechcem si ani predstavit ake dalsie zahady zivota este vyplavaju napovrch.

gribka1
15. jún 2024

Keď nechce ani sex ani bozky, čo s ním zvyšok života robiť, čo je zo zlata? Kašli na neho.

strejdo001
15. jún 2024

Ja mám 41 a bozky a milovanie sú predsa prirodzená aktivita dvoch, ktorí sa ľúbia a je to prejav lásky a je jedno, či na líce, pery alebo francuzák. Narazila si na vadný kus, od toho ruky preč. Ako si písala, prvé mesiace sa pretvaroval aby si ťa pripútal a teraz na to už kašle, tak je sám sebou. Tento má nejaké komplexy z detstva alebo mal zlý vzťah s mamou, ktorá mu dávala málo lásky a teraz ju nedokáže dať on. Určite nebuď s takym chlapom, budeš iba trpieť, ja by som nedokázal s takou ženou fungovať, ktorá by sa nechcela bozkávať a ešte by si aj pery utierala.
A že nechápe tomu zvyku? Akému zvyku? To nieje zvyk, ale prirodzená ľudská činnosť, prejav lásky a ešte navyše má to aj duševné a zdravotné blahodárne účinky.

retatka
15. jún 2024

Budeš nešťastná s takým starým ,citovým mrzákom.Bozky ,dotyky ,intímnosti patria do vzťahu ,bez toho je to len kamarátstvo a nefunkčný partnerský vzťah ktorý ťa postupom času bude frustrovať.Si mladá ,môžeš si vyberať ,tento vadný kus nechaj nech ostane single .Alebo tie bozky ,dotyky ,objatia ,intímnosti už praktizuje s inou a preto všetko maže a berie si všade mobil ..

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
strejdo001
16. jún 2024

Tak to bež od neho kadeľahšie a čím skôr. On je úplne vadný, keď nevie žit v monogamnom vzťahu a keď vidí v manželstve nejakú záťaž. On to v hlave nemá v poriadku, ale viniť ho za to nemôžeš, rodičia sa mu rozviedli, z toho má komplexy, asi ani od mamy nedostával tu pravú lásku a je obmedzený na to, aby to sám pochopil a chcel to zmeniť, proste nemá na to mozgové bunky. Vzťah s ním bude pre teba utrpenie alebo iba prežívanie, nie žitie života po jeho boku. On je obeť, bude ťa sťahovať dole, ty jeho vytiahneš vyššie, aby ste sa dostali na jednu úroveň, ale budeš nešťastná. Nechaj ho ísť svojou cestou, vaše cesty sa rozchádzajú... nebuď s niekým len preto, aby si nebola sama. Hovorí sa, že človek je duševne dospelý vtedy, keď dokáže byť istú dobu aj sám a netrpí pre to, že je sám 😉

gribka1
16. jún 2024

A keď sa neožení, to už je šťastnejší, vyrovnanejší a môže slobodne dýchať? Keď sa cíti byť viazaný jednou osobou, tak to vlastne aj tebou. Načo ho obmedzuješ, nechaj ho si svoju slobodu byť s hocijakou inou. Proste nie si tá pravá, ak by si bola, takéto drísty by nemal.

convalyarija
16. jún 2024

Nie je kontaktný typ to je cele

alexis617
17. jún 2024

Nerob s toho vedu je len nekontaktný z láskou k tebe to nemá nič spoločné môže ťa ľúbiť úprimne len skrátka sa nemá chuť cucmať nehnevaj sa aj ja som nekontaktná tak viem.o čom ti píšem