Ahojte, chcela by som vedieť názor/pohľad na moju momentálnu situáciu. Mám 21 rokov a 5 mesačné bábätko. S už teraz mojím manželom sme sa zasnúbili a zobrali z lásky, teda aspoň z mojej strany to tak bolo. Po narodení malej sa náš vzťah trošku zmenil. Nie po stránke zamilovanosti, to bolo krásne, ako sa o mňa a malú zaujímal, pomáhal mi so všetkým. Posledný mesiac je to úplne iné. Chodím na vysokú školu ešte. Mám tam jedného spolužiaka, ktorý nie je ani môj odbor a v živote ho po skončení daného predmetu nikdy neuvidím. Strašne naňho manžel žiarli. Chápem to zas, raz za mnou prišiel, lebo mi doniesol veci do školy. Pochybuje o mojej vernosti, stále ho spomína keď máme menšiu výmenu názor, hneď vyťahuje toto aj keď to nemá s hádkou žiadny súvis. Posledný raz čo sme sa pohádali som mu dala facku, pretože ma neskutočne urazil. Radšej to tu ani písať nebudem. Minulý týždeň keď sme boli pohádaní išiel von a vrátil sa v noci. Zistila som, že s ním bola aj jeho 19-ročná kolegyňa. Samozrejme, som mu povedala, že ma mrzí keď radšej išiel von s kamarátmi a utiekol ako by mal byť so mnou a s malou. Na to mi povedal, že sa nemám čoho báť, že je zadaná a hlavne nikdy by s ňou nič nemal, pretože to nie je jeho typ. Cez víkend bol v robote, samozrejme, že tam bola aj táto kolegyňa. Klamal mi, že je zadaná. Rozišla sa s frajerom nedávno a on jej robil podporu. Pozýva ho von, aj s inými kolegami ale nevadilo by jej aj keby išli sami dvaja. Nepáči sa mi to, pretože predtým nikdy von s kamarátmi nechodieval. Všetok čas aj keď sme iba spolu chodili chcel tráviť so mnou. Vykričal mi, že sa kolegyňa čudovala, prečo nemôže chodiť po nociach von. Prečo asi? Lebo už nie je slobodný. Má doma dieťa hlavne. Veľmi sa jeho správanie zmenilo, čo sa týka spoločenského života. Predtým sa od všetkých izoloval, teraz presný opak. Aj dnes už písala, či zajtra nepôjdu ako skupina von. Nato som povedala, dobre nech ide možno mu chýba taký život, ale povedal len, že vie ako budem reagovať eby náhodou išiel. Dodám už len jedno, ako som ho konfrontovala s jeho vzťahom voči kolegyni a už som naozaj plakala, tak som jej napísala, že by som bola veľmi rada, keby si uvedomila, že je ženatý. Nato jej napísal, že som jebnutá a že si ma má bloknúť.
sa nho spytaj ako by sa citil keby si mu ty dala dieta a isla von so spoluziakmi vratane toho chalana co ho nenavidi ... ale uprimne kde uz facky padaju a nadavky ..ked ta nazyva pred nou jebnutou tamje uz omnoho vacsi problem .. a neviem ci to ustalite ak sa nezmeni .. to by musel oci otvorit a zistit ze ta straca a spamatat sa .. skus odist k rodicom ak mozes a dat mu cas ci chce zivot bez vas alebos vami ale ako rodina
@bohdanka_7 a keď už o tebe povie o svojej žene že je jebnutá...tak akože. Neviem čo tam chces riešiť. Akože po každej hádke utečie za kolegyňou ? Stoja ti za to tie nervy...no nwm
takže chvalabohu, že ona nie je jeho typ a chvalabohu, že bola zadaná. Na základe týchto indícii po nej nejde. To, že on je ženatý a má dieťa, to mu nie je prekážkou.
viete uvedomujem si to aj sama všetko to, čo tu píšete, mrzí ma, že je to medzi nami také, ponížil ma pred ňou, síce hovorí, že sú partia a že nie je tam iba ona ale ona je inicátor stretnutí, ja nemám vôbec žiadny problém aby chodil von, ale primerane svojej situácií, ja som smutná preto, lebo som prakticky všetko obetovala a viem kam to smeruje
@bohdanka_7 tvoj manzel ma kolko rokov? Sprava sa jak nevyzrete decko, nie ako zodpovedny muz. Ocividne mu chyba slobodny zivot.. a povedat o svojej zene ze je jebnuta, chlapec asi potrebu ukazat kde je sever
zajtra majú tiež niečo v pláne ako som spomínala, povedala som, že v poriadku nech ide, nezakazujem mu nič viem, že potrebuje aj pre seba čas ale tiež potrebujem aby mi niekto pomohol s malou len neviem si predsatviť čo by o mne hovorili naokolo ľudia, keby som si ja takto chodila von, nato jeho odppveď bola toto je určite chyták, nepôjdem lebo viem čo budem od teba zasa počúvať, nato som len odpovedala, že keby aspoň povedal, že nie má rodinu bude tam kde je jeho miesto
23 rokov má
@bohdanka_7 rýchlo od takého preč,je očividne že sa mi kolegyňa zapáčila aj keď to nechceš počuť. On sa rozhodol mať rodinu tak sa má venovať rodine a nie behať za 19 rocnou kolegyňou. Klamal že je zadaná ptm o čom bude klamať? Že s ňou nespal?
presne som mu toto povedala, je úplne očividné, že ako už je rozídená potrebuje sa obklopovať inými, aj keď sú partia, že je tam sama baba proste nepáči sa mi to, mrzí ma, že sa začal takto správať, lebo naozaj predtým aj keď sme spolu chodili som mu hovorila, choď s kamarátmi vyrozprávaš sa, nechcel párkrát išiel aj to som ho dotlačila, tvrdil, že chce byť so mnou, že mu na mne vaic záleží ako na kamarátoch a že chce svô čas venovať mne a nášmu vzťahu, teraz sa karta úplne obrátila preto mi to príde podozrivé
@bohdanka_7 stačí posledná veta a vieš ako natom ste. Ak má ženatý muž potrebu písať o svojej manželke a matke jeho dieťaťa že je j***tá, tak už nie je o čom rozprávať.
Máš podporu u svojich rodičoch, súrodencov alebo blízkych? Myslím, že ju budeš v najbližšej dobe potrebovať.
mám podporu vo všetkom, o tomto som im ešte nehovorila, úprimne sa hanbím im vôbec niečo také povedať
najviac ma zarazilo keď som mu povedala, že jej napíšem aby si uvedomila, že on je už otec a mal by sa správať zodpovedne, surovo mi zobral mobil a že sa nemám opovažovať vypisovať jeho kolegom
@bohdanka_7 no tak a už vieš... Toto nedopadne dobré
@bohdanka_7 jeden ziarli na spoluziaka, druha ziarli na kolegynu. Dobre ste sa zisli, budete to mat este vesele
@bohdanka_7
Začina to byť podozrive?.... a moja manželka je jebnuta, blokni si ju?!! Preboha sa zobuď. Podľa mňa už davno bol kocur v trúbe! Predtym nechcel chodiť von z kamardmi... veď si otvor oči! Nebola by som z takym debilom čo mňa a našu dcerku vymení za 19 ročnu "puču"
@bohdanka_
@bohdanka_7 podľa toho co píšeš samu páči a ona nieje ziadne neviniatko. Určite to takto nenechaj lebo sa môže stať že ta koli nej opustí.Ja by som urobila asi toto,najprv by som mu slušne povedala nech s tim okamžite prestane a ak by si nedal povedať odišla by som od neho (jasné ze ak máš takú možnosť)ako nie naozaj len ho vystrašiť alebo druhá možnosť urobiť mu to isté.
@bohdanka_7 "som mu povedala, že jej napíšem aby si uvedomila, že on je už otec a mal by sa správať zodpovedne..." Ona si ma uvedomit, ze on sa ma spravat zodpovedne? To by si mal uvedomit on.
@zoro9836 Ja neviem, keby o mne sa manžel vyjadril ze som jbnuta pred inou ženou, tak tá facka naozaj letí. Stará sa o dieťa doma a on si chodí von, ona očividne nie. Upozorni ho a poprosí ho, že sa jej to nepáči a on ju ohovára s kolegyňou? Tak tá facka bola ozaj málo na to, že si ju vôbec neváži nielen ako ženu ale ani ako matku jeho dieťaťa. A to vôbec netolerujem fyzické utoky. Ale toto je od neho podraz takéto správanie.
Vieš, na čom si, jasnejšie ti to povedať ani nemohol. Nie je zrelý na manželstvo ani na to, aby bol otcom. Ty ho doma neudržíš. Aspoň na nejaký čas by som odišla k rodičom, ak máš u nich oporu. V kľude si aspoň dokončiť školu a ďalej sa uvidí.
@bohdanka_7 Ste obidvaja veľmi mladí na manželský život, on si ešte potrebuje užívať, nie je vyzretý na vážny vzťah. Obávam sa, že je len otazkou času, kedy Vám to krachne.
Neponizuj sa pisanim tej kolegyni..keby tvoj muz nechcel nepomohla by si...on je este nevyzrety na rodinny zivot..teraz sa mu zacali zapalovat lytka ked ma dieta a manzelku...co ktomu dodat...daj mu na vyber bud ty a dieta alebo flakacky po nociach s kolegynou...klame ti..si mlada nepokaz si zivot..drzim palce🙌
keby ste neboli manzelia a nemali dietatko, tak vsetci tu mavneme rukou, ze ok spravanie nevyzretych neskusenych ludi. Ale mate uz obrovsky zavazok, na ktory si ocividne musite este obaja zvyknut. Manzelstvo a dieta musi zmenit postoj k zivotu ( ci ku kolegyniam, volnemu casu, ci spravaniu sa k partnerovi..) , ale aj u starsich to neraz dlhsie trva. Tak mozno si sadnite porozpravajte, povedzte si co na druhom mate radi a co by ste chceli zmenit. Ste mladucki a urcite to nie je lahke ani pre teba,ani pre manzela. Drzim vam palce
Tak to vyzerá, keď sa zoberú dvaja nezrelí, nevybúrení ľudia len preto, lebo si urobia dieťa.
Hneď akoby odišiel by som zbalila dieťa aj seba a odišla k rodine. Keby mi písal alebo volal že kde sme tak by som povedala že som odišla načo máš byť sama.salou doma bez neho. Rodina aspoň pomôže s babom
Tak to že je on otec a má rodinu, ženatý, by mal snáď kolegom povedať on a nie vypisovať ty...teda hlavne si to on uvedomiť a podľa toho sa aj správať.
Koľko má malá? Dajte niekedy postrážiť babkam a vybehnite si spolu. Možno to pomôže vášmu vzťahu.
Vy dvaja ste nemali mat ani vztah a uz vobec nie dieta. V tvojom veku si mala studovat. Ako dlho ste boli spolu, kym ste mali dieta? Dva nevyzrete jedince.
@bohdanka_7 príde mi že ona sa mu páči aj on jej..inak by s ňou nechcel tráviť čas. Treba sa s ním porozprávať o Tom ako to chce riešiť. Lebo je mladý a v taku noc keď budú sami sa môže hocičo stat. A ak chce byť snou nech ti to povie a nie že ty ho budeš čakať doma a on bude chodiť. Už len to že klamal že je zadaná a nwm čo. Treba to hneď utnuť inak to bude ptm veľmi bolieť.