Nekontrolovateľné prežívanie orgazmu

1. jún 2024

Stáva sa vám, že prežívate tak silný orgazmus, že nedokážete ovládať samu seba a až príliš zakričíte? Mávate aj vy potom pocit zahanbenosti voči susedom?

minenkak
1. jún 2024

Buď rada ,že máš len jeden,keď sa tak hanbíš

larinka552
1. jún 2024

Nie, ale jeden cas sa miestnym sidliskom v rannych hodinach niesol pravidelne krik takehoto razu. Som rada, ze to prestalo. Aby som sa budila na to, ze sa zlaknem preco niekto ryci ako jelen v ruji... 😃🙉

daniela2202
1. jún 2024

Aj my chceme taký... že aj policajti prídu riešiť .. 😁😂😁👉

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka1802
1. jún 2024

Jasné, sem tam je to silné a aj si zakričím. Neruším však nikoho, keďže bývam v dome. V paneláku by som brala ohľad na ostatných. Určite moje stony nepotrebuje počúvať nikto okrem môjho muža.

doriiis
1. jún 2024

Ešteže bývame v dome😅

januska12323
1. jún 2024

Zvieratká sa nevedia ovládať a nie ľudia. Strč si hlavu do vankúša, susedov tvoje vreštanie nezaujíma.

jaja20
1. jún 2024

Nielenže vykríknem, ale niekedy až plačem z toho zážitku. Vtedy dúfam, že vedľa u susedov v tej izbe akurát nikto nebol.
Zatiaľ sa nikto nesťažoval, že ruším nočný kľud 😁

diewcatqoo
2. jún 2024

Ako kedy. Ale preventivne sa vzdy snazim niecoho zachytit, cim si mozem zapchat usta, aby ma nebolo moc pocut 🙂

neviditelnypes
2. jún 2024

To mi pripomenulo ten for, ked si po sexe idu zapalit aj susedia. 😉

fido69
2. jún 2024

Tvoj partner musí byť šťastný chlap. 😉

kiki68
2. jún 2024

Moj chlap by sa potesil a podla mna kazdy chlap chce prave toto, ich tiez casto bavi to, ze ich robota ma nejake dobre vysledky

vanilkovazmrzka
2. jún 2024

To sa mi nikdy nestalo, skor som si zakricala pre potesenie partnera 😄
A susedov by som vobec neriesila, vsak aj oni si mozu slobodne uzivat, a ked sa to vrieskanie nedeje kazdu noc tak to nie je nic extra obtazujuce

klip0
2. jún 2024

Všetci čo píšu že kričia.. Vy nemáte deti ? 😅

samec34
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
2. jún 2024

Nie nie je to pravidelne každý deň, orgazmus mávam pravidelne a dokážem sa odkontrolovať, aby som nebola za zver ako sa tu píše, ale občas sa stane, že je tak silný, že ani počas neho a aj chvíľu po o sebe ani neviem, nie to ešte sa kontrolovať. A síce bývame v dome, ale hore na kopci a teraz ked su otvorene okna, tak sa to môže kludne niest celou dedinou. Deti si uz asi zvykli a nezobudia sa 😅🙈

samec34
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
samec34
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
samec34
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maminkadeticiek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
samec34
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
2. jún 2024

@walentina7 A.kedy ked mame male deti? Tie su stale doma...

autor
2. jún 2024

@walentina7 mavas vobec sex?

minenkak
2. jún 2024

@walentina7 to prečo a keď budú doma celý týždeň

samec34
Odpoveď bola odstránená
Zobraz