Dámy denne čítam rôzne diskusie komentáre články
A celkom sa čudujem prečo si myslí veľa ľudí že je niekto troll, vymyslený príbeh alebo že sa také nedeje...
Ja sama som zažila také veci ktorým x ľudí nechcelo veriť až kým sa to nepotvrdilo
V dnešnej dobe sa deje toľko vecí či dobrých alebo zlých
Ale príde mi dosť neuctive si z toho robiť žarty, smiať sa urážať a vypisovať že vymyslené troll
@divokykonik ale čo ich k tomu vedie
Lebo mnohi neveríme, že sa niekto dokáže spýtať na niečo čo je tak jednoznačne, ale na druhú stranu máš pravdu, ostatným vieme poradiť, ale keď sa ocitneme v podobnej situácii už nie sme také macherky 💪
@modrykonik33 nenapadá ma konkretny príklad v normálnej veci ale napr ak je zločinec obžalovaný z extra veci tak právnik si ho musí vypočuť a zastupovať a určite aj pre nich je ťažké počúvať tie veci ktoré sú ťažko uveriteľné ale skutočne sa stali chápete čo myslím
lebo vacsinou to troll je 🙂..viac sa neozve k teme,polozi otazku a dalej neodpoveda. alebo: komentujuci sa ho pytaju dalsie otazky a zamota sa do toho tak, ze je to jasné, že uz ani sám nevie čo je pravda....
@zojazoja uveďte priklad ako zamotá
ty sa tiež dostávaš do vysokej úrovne debaty... no ako sa zamotá? Tak, že si odporuje, mení stanoviská, príbeh logicky nesedí. Takých je tu veľa. No a ak ti to príde neúctivé, tak ich proste v každej takej téme poľutuj, prejav pochopenie a máš splnené. Táto tvoja téma nikoho nepresvedčila o tom, že sa tu nevyskytujú trollovia
@danica2711 aj ja som písala veci o svojom živote a rôzne a bola to pravda no nikto neveril smiali sa
To ze ti neveria cudzí ľudia ktorí ťa vôbec nepoznajú sa dá očakávať. Nechápem prečo ľudia, ktorí sa chcú poradiť s cudzími ľudmi ktorí vôbec nepoznajú ich príbeh očakávajú iba pozitívne komentáre, polutovanie a keď sa im ho nedostane tak hneď prskaju.
Je naivne veriť, že keď tu niekto uvedie iba čiastočne informácie ze dostane skutočne dobre rady a nezlizne si aj kritiku. Za väčšinou príbehov tu sa skrýva hlbší problém, predchádza im celý rad situácii, ktoré my nepoznáme.
A potom sú tu príbehy, ktoré už na prvý pohlad pôsobia podozrivo a z väčšiny sa aj vykľuje vymyslený príbeh.
Osobitnou kategóriou sú stupidne otázky, pri ktorých iba oci otváram ze ako sa to môže niekto opýtať, pretože pri väčšine stačí použiť zdravý rozum a logiku. Mame všakovaké vymoženosti, ale ľuďom čím ďalej tym viac chyba niečo veľmi dôležité a to je zdravý sedliacky rozum
Tak povedzme si ale nie každý prípad je taký, len je tu mnoho príbehov napísaných na viac krát a zakaždým proste nejak inak, tak sa nemôžeš čudovať, že sa v takých situáciách z nich robí sranda no. Nemôžeš si všetko až tak moc pripúšťať
každý povie a napíše svoj názor, ja neriešim, niekomu niektoré veci prídu reálne, niekomu nie, mnohokrát to vychádza z toho, čo si ako človek počas života zažijeme 🙂
@athom v lidli mávajú bednicku 3 kg rôzneho ovocia zeleniny len za 1€ a neni to zhnité 😱😱
To, že taký komentár napíše pár ľudí je úplne jedno. Vždy v takých troll resp. "troll" témach píšu ľudia veľa komentárov k veci. Čiže tých, čo si myslia že to je troll je výrazne menej. Čiže ja to mám v paži. 😉