Nedokážem odísť

2. jún 2024

Nedokážem sa vymaniť! Strašne sa bojím dôsledkov, ako je odmietnutie, osamelosť a skutočnosť, že tomu človeku to bude absolútne jedno. Takto som si svoj život nepredstavovala. Aj keď som nevyhrala genetickú lotérii, môj zjav nie je šeredný. Kiežby bol, aspoň by som možno nečakala, že si ma snáď niekto v živote všimne. Možno hlúpo napísané. V živote si ma všimli len ľudia, ktorí ma zneužili. Ja som to dopustila, lebo zrazu tu bol niekto pre mňa. Naviazala dom sa a ponizovala, len aby som o to neprišla. Dnes to už viem, no napriek tomu sa nechávam opäť len využívať, klamať, oberať o čas. Viem to, možno ani dotyčný neviem, že viem. No tak sa bojím, že to radšej všetko podstúpi hoc trpím a všemožné čakám, že sa stane hádam nejaký zvrat. Už asi ano neverím, že si ma niekto dobrý všimne, už to asi ani nebudem očakávať. Muži mi do života priniesli len trápenie a už mať len pokoj na duši a okolo seba aspoň kamarátov, ktorí nebudú zneužívať. Je to proste taky na prt pocit, že nikomu za nič nestojí té a hlavne sebe nie, lebo inak by sa to asi nedialo. Neviem ako z toho von, aké zakaždým ma ochromil des z tej prázdnoty, čo by mala nastať mi Mo tohto prekliate ho

autor
2. jún 2024

Prekliateho scenára

zmrzlinka2021
2. jún 2024

Tí muži si ťa vyberajú, lebo vycítia že si zakomplexovaný a nevyrovnana osobnosť a teda ľahká korisť. Ty hľadáš svoju hodnotu vo vzťahu ale musíš sa naučiť ľúbiť a žiť naplno aj bez neho.

rorino
2. jún 2024

Neustála práca na sebe,keď zistíš vlastnú hodnotu,prestanem sa dávať využívať,budú k tebe prichádzať správne osobnosti.Zivot máš vo vlastných rukách.Zatni sa a zabojujú za seba,nik iný to nemôže urobiť.✊

daniela2202
2. jún 2024

Amen

anketkarka
2. jún 2024

Stane sa zvrat ak zmenis svoj postoj k sebe. Potom prídu aj iní ľudia do Tvojho života. Nie je to žiadne prekliatie. Len postoj k sebe samému.

0silvia0
2. jún 2024

Nenechaj ludi vyberat si teba ako slabu osobnost. Vyberaj si ludi do zivota ty, ale najprv treba ziskat svoju vnutornu silu.

viestta
2. jún 2024

Skus najst svoju hdnotu, ktoru iste mas ale ju nevnimas. Ked to nevies sama, hladaj ju s pomocou psychologa. Kazdy clovek ma hodnotu, len ju sam musi poznat a musi si ju ctit natolko aby prave ona bola dolezita v kazdom jeho rozhodnuti.

11bodka11
2. jún 2024

Chapem ta. Ja mam sice manzela dobreho ale vsetko okolo sa ruca.

0silvia0
2. jún 2024

@11bodka11 a ako to ides riesit?

11bodka11
2. jún 2024

@0silvia0 nijako. Nemam nad tym moc.

pet888
4. jún 2024

von z toho jedine pracou na sebe..ja by som na tvojom mieste vyhladala aj odbornika, lebo to moze byt daleko dalej za tvojim sebaliecenim tieto veci, co robis..je ale super,ze si to uvedomujes a vies, ze to nie je dobre, tam je vzdy zaciatok!drzim moc palce..

sherynkamalinka
4. jún 2024

pozri si na ytb videla od Petra Casanovu. Mne velmi pomohli

autor
4. jún 2024

Ďakujem.