Necitlivý muž

1. apr 2024

Aj Vas muž je necitlivy? Myslím to tak, že keď máte nejaký problém ci problémy, tak Vás nedokáže pochopiť, stále vraví, že je to moja chyba a aká som atď. Ja som pritom presvedčená o mojich dobrých úmysloch a verím tomu, co cítim. K deťom vie byť citlivý, aj ku dcérke, keď plače povie jej neplackaj, nemá problém ju utitis. Keď sa trápim ja, aj keď by som celú noc preplakala, tak mne slzy neutrie a nepovie aby som neplakala. Nechá ma v takomto zubozenom stave celý tento čas..

sissy27
1. apr 2024

Mozno zalezi aj aky je dovod tvojich trapeni a ako casto to je… uprimne, mne niekto rumadzgat 3x do tyzdna kvoli nejakej somarine, tak ho tiez necitlivo poslem kade lahsie 🙈

mimi3008
1. apr 2024

Moj muz je tiez dost imunny voci mojim slzam. A nie, nerumazgam 3x do tyzdna, ani 3x do mesiaca. Pri tom je dost citlivy na chlapa

deti95060810
1. apr 2024

nie,... až takého ignoranta nemám...

gribka1
1. apr 2024

Veľmi záleží na tom aký je dôvod.

mikadooo
1. apr 2024

Môj chlap ma videl plakať tak možno dokopy 5x v živote. A to sme spolu 17 rokov. Ver mi, že bol vtedy okamžite extrémne citlivý a vedel, že sa mi niečo fakt nepríjemné deje. A ty si koľko krát plakala pred mužom a koľko ste už spolu?

lindous
1. apr 2024

Môjho partnera považujem za ematického človeka, ktorý vypočuje, poradí, ale niekedy na moje slzy regaovať nevie, hlavne keď mu niekedy ani sama neviem poriadne vysvetliť čo sa deje (lebo áno, občas sa aj také stane), takže mu to nemám vôbec za zlé... ja som v tomto vlastne ešte asi horšia ako on, tiež nikdy neviem čo robiť, keď sa pri mne niekto rozplače, nemám to rada... skôr by ma trápila tá prvá veta z tvojho príspevku ako to, že neutrie slzy..

petamich
1. apr 2024

moj muz nie je necitlivy, moj muz je skratka chlap s vysokym IQ a nizsim EQ, on sa vsetko snazi racionalizovat, prehnanym emociam nerozumie, on taku emocnu skalu nema 🙂 takze tak to aj beriem ale teda nikdy mi nepovedal, ze je nieco moja vina atd. len nevie ako spracovat moje emocie

adka176
1. apr 2024

Väčšina mužov je takýchto... necitlivých... a navyše neznášajú ženské slzy.... takže sa vschop a už mu nikdy nikdy neukazuj svoje slabosti...my ženy sme silné a dokážeme sa vschopit a nebudeme sa ľutovať....ak ti je niečo ľúto poplač si v duchu....a povedz si, že ak je taký necitlivý nebudeš sa preto trápiť a naschvál plakať, aby si ťa všimol a utešoval ťa....to robiť nebude....nijako ti v tvojom plači nepomôže...

pribinak
1. apr 2024

Zalezi od dôvodu a najmä ak fnukas v jednom kuse tak to asi vníma ako manipuláciu a nechce na to reagovať

januarova
1. apr 2024

Napíš dôvod plaču a ako často...

autor
1. apr 2024

@gribka1 tak dôvod napríklad taký, že nevládzem že mám toho veľa, po materskej už chodím do práce a starám sa o domácnosť, on mi pomáha iba minimálne.

autor
1. apr 2024

@mikadooo asi 8 rokov a mozno ma videl 5 x

gribka1
1. apr 2024

No keď je tomu trošku navine a nepreberiete to spolu, tak jasné, že nie je k tebe citlivý. Ale plakať by si kvôli takému problému nemusela, skôr radšej poriešiť chod domácnosti, vaše fungovanie.

janababana
1. apr 2024

Moj je dost necitlivy, voci mne aj malej dcerke. Jedine voci sebe vyzaduje ohladuplnost 🧐 zial u nas sa s tym uz nic neda robit

autor
1. apr 2024

@adka176 lenže ja vôbec pochybujem o tom, že ma má skutočne rád, keď ma vidí plakat nemal by to nechať iba tak ale mal by sa snažiť aby som už neplakala.

autor
1. apr 2024

@pribinak tak manipulácia to určite nie je.

gribka1
1. apr 2024

A to bol stále taký necitlivý, či poslednú dobu. Či sa niečo nezmenilo.

autor
1. apr 2024

@gribka1 no s nim sa to poriesit ani nedá, už som to s nim skúšala x krát. On proste vysavat nebude a hotovo..

autor
1. apr 2024

@janababana to mi je veľmi ľúto

autor
1. apr 2024

@gribka1 až po narodení deti a keď začal vidieť vo mne chyby a stále vraví ze som sa zmenila.

ckocka
1. apr 2024

Nemal by sa skor snažiť ti viac pomáhať? Potom by si nemusela ani plakať.

sissy27
1. apr 2024

Tak ale prepac, toto fakt nie je dovod na plac. Normalne mu treba povedat “zlato, mam toho vela, padam na hubu, takze sprav toto a tamto, ja si potrebujem oddychnut, nie som stroj”. Ty sa miesto komunikacie rozplaces a cakas, ze on ta bude lutovat, nunkat a pytat sa, co ti je, ale takto to nefunguje.
A nebude vysavat? Tak nebudes ani ty, proste nebude povysavane. Ked sa opyta preco, tak mu pripomenies, ze si ho o to ziadala a odmietol to spravit. Dalsia moznost je zaplatit si pomoc v domacnosti. Lenze zacinam mat pocit, ze u vas tie problemy budu niekde uplne inde ako v domacich pracach…

autor
1. apr 2024

@ckocka ved práve, mal by sa viac snažiť. On stále tvrdí, že mi pomáha dosť. Ja to ale vidím na 20 % s tou jeho pomocou.

gribka1
1. apr 2024

Jasné, tak ty si vlastne na vine, lebo si sa zmenila. No tak nie je necitlivý, len tam nie sú už také city. Celé zle

mrkvicka060
1. apr 2024

@petamich ahoj , vies mi prosim napisat ako este inak sa prejavuje? nejaky priklad? kedy sa javi ako uplne necitlivy v komunikacii s tebou? mozes kludne ss, je to mimo temu, ale budem ti vdacna. dakujem

autor
1. apr 2024

@sissy27 a kde budú teda tie naše problémy? Už som sa s ním o tom x bavila a nebol žiadny výsledok. Keď ja nepovysavam tak budeme s deťmi žiť v špine a to takto nechcem.

autor
1. apr 2024

@gribka1 no môže byt

petamich
1. apr 2024

@mrkvicka060 ahoj mne ci autorke si chcela pisat 🙂 ak mne jasne napisem

mrkvicka060
1. apr 2024

@petamich ano tebe 🙂 dakujem

koniarova
1. apr 2024

Nepomozeš si nijako. Keď nechce a nebude problémy riešiť,aj tak sa časom ešte viac odcudzíte. Už bude len na tebe ako sa s tým vysporiadaš.