Niekde som čítala že je rozdiel byt milovaná a citit sa milovaná. Ja sa necitim milovaná partnerom s ktorým mam dieta. Už veľmi dlho to tak necitim a moje city k nemu vychladli. Vy sa cítite byt milované? Oplati sa ostat vo vztahu v mojom prípade?
Zalezi, co ti chyba. Moj “jazyk lasky” su slova uznania, a teda ked ma partner chvali, citim sa milovana. Ak by som sa necitila vo vzthu dobre, zvazovala by som svoje moznosti a popripade rozchod
Ozaj, aky je tvoj jazyk lasky? Prečitaj si knihu 5 jazykov lasky a partner by mohol nim ku tebe hovorit..Ja vlastne tiez neviem, aky je moj jazyk lasky..Napiš si vlavo, čo pre teba robi a vpravo, čo nerobi a analyzuj Pamätaš si tu scenu zo Sex ve meste, kde si Mirranda pisala klady a zapory Steva? A nakoniec uvidela " fuziky" od capuccinav zrkadle.. a to rozhodlo..Bolo to mile....Bol to prvy samostatny film, kde sa Carrie vydavala za Božskeho..Pozri si to dnes na inšpiraciu ( teda, ak maš dosť volneho času)🤞
@mirco50 ale to, ze sa necitis milovany je velice subjektivne, vobec to v reale nemusi znamenat, ze ta dotycny nemiluje. Nasa generacia podla mna bola dost brzdena v prejavovani citov, muzi este o nieco viac. Oni to radsej ukazu skutkom, ale niekto naprikld potrebuje pocut lubim ta
Kazdy potrebujeme nieco ine aby sme sa citili dobre a milovani. Mne sa osvedcilo hovorit o tom co citim, co potrebujem. Ked potrebujem od muza viac objatia, tak mu to poviem, ked mam pocit, ze malo sa mi venuje, tak mu to poviem.
Co by mal robit aby ste sa citili milovana?