Necítim lásku od partnera

3. apr 2022

Ahojte. S partnerom sme spolu 3,5 roka. Mame spolu chlapca (2r.). Neviem prečo mam hrozne komplexy s jeho byvalej. Stale si pozeram jej profil, snažim sa byt vo vsetkom lepša ako ona. Nakoľko spolu majú dieťa tiež (10r.) tak si nejak uvedomujem ze bude navzdy sucastou jeho zivota aj ona. Necitim lasku od svojho partnera nevien preco ale stale citim ako keby ja som bola len ta nahrada. Stretli sme sa 2 roky po ich rozvode. Ja som mala vzťah a ukončila som to kvôli nemu. Skratka som v nom videla niečo co uz teraz necitim, nevnimam a nevidim. Citim sa uplne hrozne a najradsejby som to cele ukoncila. Mozno ze je to len v mojej hlave ale ja som velmi vnimavy clovek. A väčšinou keď poviem ze to tak je tak je. 😢 Ja som bola asi ta hlupa, ktora mu urobila nahradu.

bambulienka25
3. apr 2022

Tak sa s ním porozprávaj, veď komunikujete nie?

pribinak
3. apr 2022

No a povedala si mu to? Ty mu prejavujes nejak lásku?

Neporovnavaj sa s jeho bývalou, je to choré

kitycat
3. apr 2022

Nepises ako s chlapom travite cas, ale zda sa mi, ze ani ty necitis lasku ku chlapovi... Akurat si si chcela nieco dokazat pred jeho ex. Mozno bol krajší? Bohatsi? Hodit sa okolo krku rozvedenemu so zavazkami ked ty si bola slobodna a bezdetna.. Hmm

ssilvikr
3. apr 2022

Toto aj ja som robila a je to strašná chyba.V prvom rade prestaň sledovať jeho ex.V čom je lepšia než Ty? Ona už nie je s ním,si s ním Ty,tak sa sústreď na to a nie na ex.To že majú deti spolu nezmeníš.Každý sme nejaký,aj môj ex mal čaju,ktorá je lepšia než ja,múdrejšia,učí na vysokej škole,vie anglicky,píše články v angličtine,prekladá články a neviem čo všetko a teraz čo...Alebo ďalšia je vynikajúca pekárka,robí skvelé koláče,dezerty,aj je už vydatá...Nenamýšľaj si somariny a skús sa porozprávať s mužom,normálne mu vysvetli svoje pocity atď otvor sa mu.Ak je normálny,tak to pochopí,lebo sú aj takí muži,ktorí to začnú zneužívať proti žene a robiť z nej p*iču. Z každého vzťahu taký ten ošiaľ pominie,to je úplne normálne. My sme s mužom mali tiež takú krízu,že sme nevedeli čo a ako a keď sme sa porozprávali,všetko úplne opadlo z nás,aj také tie pochybnosti,či sa ľúbime,mali sme nedobré obdobie a naozaj stačilo len to,že sme sa porozprávali. Veľa premýšľaš nad hlúposťami a hlavne nerieš už jeho ex,lebo sama si ten vzťah dosereš. Teraz si s ním ty,tak sa sústreď na to a nepprovnávaj sa,vždy bude niekto krajší,lepší od teba,tak to je. A keď sa rozišli,tak asi na to nejaký dôvod mali.😉

dadis
3. apr 2022

To takto v zivote nefunguje, ze nahrada. Preco si to vobec myslis? Preco sa podcenujes, kazdy sme iny. Nikto z nas nie je lepsi ani horsi. Len iny. Niekto je super mudry, niekto sikovny, niekto velmi mily, niekto velmi krasny. Nikto nie sme dokonaly bez chyby. Preto sa nikdy s nikym neporovnavaj, len so sebou. Napr. O co lepsi clovek si nez pred 3 rokmi? Vynosila si za ten cas dieta, dala si mu svoje telo, zivot, staras sa o neho, dala by si za neho vsetko. O co lepsi a skusenejsi si clovek. Stavas sa cely zivot o nieco lepsim a skusenejsim clovekom. Tvoja sebahodnota by nemala byt zavisla od nikoho citov. Mas pocit, ze ta muz nemiluje? To nevieme, obcas sa stane, ze city ochladnu, ale ci to je tvoj pripad, to nevieme. Aj keby ochladli, nie je pricinou ani byvala ani tvoja nizka hodnota. Pricinou moze byt to, ze sa tvoj muz neciti vo vztahu dobre. Ani ty sa necitis dobre, preto tiez hned pochybujes o svojich citoch k nemu. Tiez to nehovori nic o jeho hodnote a tiez ho neporovnavas s byvalymi. Ci? Navrhujem poradnu, mate male dieta, bola by skoda zahodit vztah, nepracovat na nom. Uvidis, mozno to vidis len cierne, lebo mas nejaku svoju krizu a vsetko moze byt uplne jnak, nez si myslis.

mamamasama
3. apr 2022

Ty si musis urobit v hlave poriadok... Si presne ako moja kamoska..vsetky jej vztahy stroskotali na tom, ze "nie je dost dobra". Nonstop sa porovnavala s inymi, robila to iste co ty, sledovala byvale svojich frajerov atd... A pritom je to dievca do koca aj do voza, pekna, sikovna, akurat to sebavedomie má na bode nula. Nechcem vraviet, ze to mas rovnako, ale ona je takato kvoli svojmu ex. Neveri, ze je dost dobra, pekna na to, aby ju chlap miloval. Takze na tvojom mieste bud zacnem robit nieco, aby sa ti to sebavedomie dvihlo(cvicenie, kozmeticka, zmena ucesu) , alebo vyhladaj psychologa. Skodis sama sebe.

annamarin
3. apr 2022

@mamamasama Preco je taka kvoli svojmu ex?

sszuzu8
3. apr 2022

Úprimne - sú muži ktorí budú navždy spomínať na svoju prvú lásku. Bohužiaľ ale s tým neurobíš nič a nikdy ju nenahradís a nech robíš čokoľvek nikdy v jeho očiach nebudeš lepšia a nebude ta viac ľúbiť ako ju. Bude ta ľúbiť iným spôsobom ale. Opatrným zvlášť keď ho ona sklamala. Je to vec s ktorou sa bud zmieris a naučíš žiť alebo odídeš. Nezmení sa to pravdepodobne nikdy u neho.

autor
4. apr 2022

@sszuzu8 on ju nemiluje to som si ista. A ona nieje jeho prva laska 😊... on bol este predtym s niekym veeelmi dlho. Ju doslova neznasa nikdy o nej nehovori nema pre nu pekneho slova. To len ja ju vzdy spominam a jemu to doslova vadi. Len proste necitim zeby ma miloval tak, ako chlap pred nim. Niekedy ked sa s byvalim stretneme tak stale vidim v jeho ociach to, co v sucasnom partnerovi nie. Mozno ze len nevie prejavit lasku.