Ahojte,
mám 26 rokov a netužim po sexe. Mám 5 rokov partnera a robí nám to veľké problémy. Nie je to otázka pár mesiacov. Nikdy som nepociťovala potrebu sexu. Nie je to len pri ňom, v predchádzajúcich vzťahoch to bolo rovnaké. Teraz sa to zhoršilo natoľko že aj keď je dlhá predohra, tak výsledok je taký, že ma to nakoniec už aj boli a neuživam si to vôbec
Neviem, čo mám robiť. Je tu niekto, kto by mi vedel poradiť?
tak mozno ti chyba nejaka atmosfera, nemajte dlhu predohru, skuste si to nejako ozivit, pokial uz v tomto veku nemas nejaku potrebu sexu je to celkom zvlastne.
@simca2410 si asexual. Treba si nájsť priateľa, ktorý tiež nepotrebuje sex. S týmto priateľom sa obaja budete trápiť.
sex je vo vzťahu nesmierne dôležitý. nemyslím si, že je riešením nájsť si rovnocenného, lebo tým sa tvoj problém nevyrieši (áno, je to problém). v prvom rade sa bez hanby obráť na sexuológa, tam sa možno príde na to, kde je problém, lebo je možné,že si v sebe nesieš blok z niečoho, čo Ťa možno v minulosti ranilo...je super že si sem prispela, lebo zjavne to riešiť chceš a nie je Ti to ľahostajné.. to je prvý veľký krok. 🙂
zároveň si ako žena, ktorá miluje sex dovolím povedať, že sa o toto silné spojenie s partnerom ukracuješ a je to škoda. držím Ti palce.
Evidentne si asexual, tam neviem ci sa to da nejako zmenit