Nechuť na sex po zlej skúsenosti

12. okt 2024

Ahojte, neviem ci to nie je otazka na psychologa ale skusim aj tu kazdy pohlad na vec je dobry ;) ide o to že uz 2 roky som sama a vobec mi nechyba s*x...začalo to tym že ako 16 ročna som nechcela prist o priateľa tak som mu dovolila aj proti mojej voli..no neskor ked som si uz vedela povedať ze nie nechcem tak sa to začalo kaziť a nakoniec to aj natom stroskotalo...mala by som zaujem si uz aj hladať noveho partnera no mam obavy ze som z tej nechuti na s*x taka nijaka a bojim sa že to nebude fungovať ani s novou znamostou a preto sa bojim aj hladat partnera..mate niekto podobny pripad a pri novom partnerovi sa obnovila chuť alebo tužba?? Ďakujem za každy nazor 🙂

faasx
12. okt 2024

Tak hlavne nie každý je ako tvoj ex, že si to robila proti svojej vôli .. nemala by som obavy dopredu. Všetko bude tak ako ma byt. A ak ta nebude priťahovať nový partner, tak to budeš cítiť. Alebo potom sú aj prípady, že ľudia začnú vyhľadávať svoje pohlavie. Skús sa aj nad tým zamyslieť. Mala som kamosku, ktorá to mala podobne ako ty. No nakoniec to dopadlo tak. 😁 ale ako hovorím, nemusi to byt aj tvoj problém. Nerob si z toho hlavu prosím. Buď v pohode a sama uvidíš, keď skusis. Vela šťastia .

anna777115
12. okt 2024

Však, keď tu čítam toto forum, tak mám pociť, že vdnešnej dobe každý druhý chlap má rovnaký problem, ako ty. Aj, si zisťovala, či sa nejedná o nejaký zdravotný problém? Ak, si to mala takto cely život, tak by ti vyhovoval partner, ktorý to má nejako podobne, ako ty.

vanilkovazmrzka
12. okt 2024

Mozno je to len v hlave. Zacala si zle, v podstate traumatizujucim sposobom. Ale ved ked tuzis po partnerovi a po vztahu, tak hladaj, len tak zistis, ci ked sa zalubis budes opat citit aj tuzbu po fyzickom kontakte. Mozno s citlivym partnerom ta nechut pominie, len skutocne treba citliveho a trpezliveho chlapa aj najst

fido69
12. okt 2024

@anonym napísala "začalo to tym že ako 16 ročna som nechcela prist o priateľa tak som mu dovolila aj proti mojej voli.."

Dovoliť proti svojej vôli? To je čo za blbosť?
Keď už si tu niekto vymýšľa tieto priblblé príbehy, tak aspoň by to nemalo postrádať elementárnu logiku. 😉

anna777115
12. okt 2024

@fido69 Prečo, by sa malo jednať o blbosť? Ty, si nič v zivote neurobil proti svojej vóli?

pralinka090
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lonely66
12. okt 2024

v skratke... neuvádzaš, koľko rokov máš teraz... ak viac ako 30, odporúčam psychológa a riešenie problému. alebo si antisexuálny typ a vôbec sex k životu nepotrebuješ... v tom prípade si zaobstaraj nejaké domáce zvieratko, ak máš náhodou pocit samoty a staraj sa oň.
ak však máš záujem o klasický život - muž, deti, rodina, budeš to musieť riešiť so psychológom, psychiatrom....

lonely66
12. okt 2024

@fido69 v tomto s tebou súhlasím.... pred chvíľou som zareagovala v téme, kde autorka špiní na švagrinú, lebo je s 1,5 ročným dieťaťom doma a nepracuje.... lebo je asi psychicky chorá....
vôbec ju neserie, že ženy na SK v dnešnej dobe bežne ostávajú doma s dieťaťom 3 roky, ak majú partnera a nie sú vyslovene tlačené k múru, že musia zarábať.... presne som zareagovala spôsobom, že ak si už niekto vymyslí tému, nech pri tom aspoň trošku premýšľa.

gribka1
13. okt 2024

Ak stretneš toho pravého, sama budeš chcieť. Nefixuj sa na prvý pokus.

renata1999
13. okt 2024

treba negatívnu skúsenosť nahradiť pozitívnou😀 V 16.stich človek nie je ešte tak vyzretý. Podľa mňa tvoj pohľad bude iný teraz

iceberg
13. okt 2024

Takto sa tá spýtam za celý svoj život pociťovala si niekedy sexuálnu túžbu ? Ako reálne že si mala chuť na sex ? Alebo nikdy ?

hugoboss1923
13. okt 2024

Ak nemá človek chuť na sex, tak len preto, že nenašiel partnera, ktorý by ju v ňom prebudil.

renata1999
13. okt 2024

@iceberg ani ja som ju nepociťovala dokym som nemala prvy orgazmus 😂 to som mala asi 19 . Potom bolo obdobie kedy som to chcela stále a teraz som v pohode normálka 😂

earlgrey
13. okt 2024

Nepísala si tu už? toto som už raz čítala

iceberg
13. okt 2024

@renata1999 lenže nato aby žena dosiahla orgazmus sa musí predsa vedieť aj uvoľniť a keď spozná nového chlapa a náhodou si povie že to skúsi ale vnútorné bude stále napätá a chlap bude môcť byť aj sexuálny kúzelník a ona nedosiahne orgazmus pretože sa nebude vedieť uvoľniť a v hlave vypnúť proste .. 😅 , šak chuť na sex nejakým spôsobom musí mať nie ? Vzrušiť sa Aby zvlhla .. Lebo potom si to neviem predstaviť jediné za pomoci lubrikantu .

renata1999
13. okt 2024

@iceberg to ja neviem či ma či nemá chápeš😂 a hej súhlasim že sa žena musí uvolniť inak to nejde 😂